Ne yapacağımı şaşırdım.. Çaresizlik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuşmayim dedim ama dayanamadim, kadin uzman olduğu için yorum yapmış, uzman olduğu için sorunun kaynağını anlık görüp, uzman olduğu için de kesin yargılarda bulunmuş ( mesleki reflex) tamam durum acil ve trajik olabilir ,bu anne bakamayacaği baştan belli bir çocuğu doğurup acı çekmesine sebep oluyor şu anda burda bunu dile getirmek niye suç ve linç unsuru ben de bunu anlamiyorum.Devlet bi yere kadar bakar hatta keşke komple ellerinden alıp devlet baksa bu çocuga ama biz burda yapılan yanlışlari dramla kapatıp gormezden gelmeye devam edersek devlet hangi birine bakacak, ahbap hangisine yetişecek...bakamiycaksaniz doğurup durmayin valla , yazik bu çocuklara

bakin bu da ozelin verdiği randevu karti. bu gun bu saatte gelmemizi soyledi

Eklentiler

• 15904776558472476310919345866567.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 50
canim durumuna çok üzuldüm , merak ettim kaç çocuğun var?eğitimin nedir? mesleğin nedir?yaşın kaç?7 yaşında bir çocuğu et sut yumurta yağ balla beslemiyorsan neyle besliyorsun? bunlara cevap verirsen belki bi yardımimız olur

Dişler sadece fircalamamakla cürümez .
Buna neden olabilen içhastaliklarida olabilir.
Lütfen çocuğunuzu bir dahiliye göstertin.
Ağiz florasi sağlikli olmadiği taktirde sürekli dişler cürüyecek ve ölecek.
Böbrek,miğde ve bağirsaklarin funksiyonlarinada bakilmali.

Çok üzüldüm size ve cocuğunuza gecmiş olsun.
Acaba eşiniz çocuğa baksa siz çalişamazmisiniz?

lise mezunuyum 88 doğumluyum cocugum 4 yasinda, 7 degil 7 yazdiysam can sıkıntısıyla kusura bakmayın

elimize ne gecerse onu yiyor yumurta yedirmeye gayret ediyoruz elimizden geldigince onun disinda unla bazlama gibi seyler yaparım
o zaman biraz duzelince hersey baska doktora da gotureyim

Şu an hiç bir kamu kurumunda diş tedavileri yapılmıyor maalesef, korona bulaş riski en yüksek grup diş hekimleri ve diş tedavileri olduğu için bilim kurulu önerisiyle acil işlemler dışındaki tüm tedaviler ertelendi. Hem hastalar hem hekimler oldukça mağdur. Antibiyotik kullanımıyla baskılanır ağrısı haziranda tedaviler başlayabilir ama çok yoğun olacaktır, sağlık bakanı çok ilgili bu konularda ona yazın olmadı cimere yazın dönüş yapacaklardır.

Bakamayacaksak doğurup durmayalım biz tamam da doğru düzgün tedavi yapılmayacaksa devlet hastane açmasın, sürekli 3 çocuk propagandası yapmasın, kadinlar eve hapsolmasın, patronun çıkarı değil işçinin hakkını gözetsin, kısacası devlet devletlerini yapmayacaksa olmasın. Çaresiz bir insana böyle üstten üstten akıl vermeyin.

Elinizdeki telefonları satmayı deneyin. Yine alırsınız sonra.

arkadasım ben de bunu söyluyorum, devlet 3 çocuk dedi diye yapmayın işte, hastanelere devlete güvenip yapmayın, çünkü anne olan biziz,3 tane yapın diyen devletin içi yanmiyor, hastanenin içi yanmıyor hatta babasının bile o kadar yanmiyor, bizim içimiz yanıyor o çocuklar sefil olunca...rızkiyla gelir diye diye doğuruyoruz,gelmiyor işte rızik mızık, 2-3 aylik kriz durumlarinda idare edecek birikimin bile yoksa,böyle acil durumlar için bir planin yoksa, hepsini geçtim temel besin gıdalarini bile sağlayamiyorsan suç senindir, devlete ,babasına.... güvenip doğurmayın kendinize güveniyorsaniz doğurun, asıl analık vazifemiz budur şunu anlayın artik

Son düzenleme:
Baya bir tartışma dönmüş bu yaş grubunda bu kadar yaygın çürük nedeni maalesef hatalı beslenmedir. Biberon çürüğü deriz diş hekimleri olarak süt içine bal, şeker atıp biberon çocuğa verilir ve o şekerli flora saatlerce ağız içinde kalır, imkansızlıklardan dolayı konu sahibi de düzenli besleyememiş, fırçalama eksikliği ve hataları da olmuş, muhtemelen zamanında çocukta hafif hafif ağrılar olmuş ama ağrı kesicilerle geçiştirilmiş ve sonuç minicik bir yavru tarifsiz acılar çekiyor.
Demir ilaçları denmiş evet lekelenme yapar temizlikle geçer ama bazı Demir şurupları çocuklar rahat içebilsin diye şeker içerir ve bu çürüğe neden olabilir.
Fırçalamama rağmen çürüyor diyenler için etkili fırçalama çok önemli, en az 2 dk sürmeli her diş yüzeyinden fırça 6-7 kez geçmeli. Genelde bizim fırçalamalar 10-20 sn sürüyor maalesef. Diş ipi de rutin temizliğe eklenmeli muhakkak
Genetik etkili mi kesinlikle özellikle bazı diş eti hastalıkları için genetik çok önemlidir, bebeklik döneminde anneler kendi ağzından çocuğa yiyecek bir şeyler verirler ve o mikroflora çocuğa geçer bu kesinlikle yapılmamalı. Tüm çürük yapan bakterileri kendi ağzınızdan çocuğa geçirirsiniz.
Tüm bunların dışında acı çeken bir çocuk var,Antibiyotik baskılayacaktıır. bir an önce tedaviler başlayabilecek duruma gelir de ağrısı diner.
Lütfen şikayetiniz olsun olmasın 6 ayda bir diş hekimine gidip kontrol ettirin, tüm bu zorluklar hep geç kalındığı için oluyor, oysa erken dönemde gidilseydi minik dolgularla sorun halledilecekti

Diğer hesabınızda her konunuzu buraya açtığınız için ceza rekoru kırmanız sonrası yeni hesap alıp burada saçmalamanız çok akıllıca olmamış. Eski hesabınız da ceza yedi bu da kapatıldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…