- 19 Nisan 2020
- 5
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi bitmisanne
-
Katılıyorum, destek sağlayabilirizBir Twitter hesabı açarak buraya yazdıklarınızı Twitter’a da yazın lütfen. Ve bize linki paylaşın rt yapalım ve gerekli ilgili yerleri etiketleyelim. Bir şekilde dönüşler sağlanılıyor.
Geçmiş olsun kuzuya.Haluk Levent'in Ahbap platformuna başvurun, Twitter üzerinden yazabilirsiniz. Herkese karşı duyarlılar ama çocuklara daha bir duyarlılar. Gönüllülük esasıyla çalışıyorlar. Orası işinize yarar gibi düşündüm ama inşallah öyle olur.
Twitter'dan sağlık bakanlığına yazın ,
Onlar dönüş yapar , yardımcı olur.
Onun dışında ahbap platformuna da yazabilirsiniz
Eşiniz niye çalışmıyor , 50 liranız bile yoksa ne yiyip içiyorsunuz ?
Cimere yazin
Bir Twitter hesabı açarak buraya yazdıklarınızı Twitter’a da yazın lütfen. Ve bize linki paylaşın rt yapalım ve gerekli ilgili yerleri etiketleyelim. Bir şekilde dönüşler sağlanılıyor.
Okadar üzüldüm ki çocuğa size... twitterden mutlaka yazın sağlık bakanlığına ..Keşke görmesem okumasaydim. .. dualardasiniz. ..
Devlet hastaneleri diş yönünden sınıfta kaldı zaten ramazan boyunca kızımın ve benim diş sorunumuz oldu bakmiyorlar özele gittik mecbur, bir hafta önce götürdüm kızımı devletin yerine , kizim icin devletteki doktorun dediği iki hafta sonra açılacak bölümler iki hafta sonra getir demişti
Katılıyorum, destek sağlayabiliriz
bu telefona twitter olmuyor maalesef.Bence Twitter'dan Saglik Bakanligina yazin. Orda gorulur.
Eşiniz konuşma yönünden engelliyse rapor çıkarsın 2022yani üç aylık maaşı alır,şartları oranları var araştırın,Rabbim tez vakitte iyi bir iş nasip etsin inşallahbu telefona twitter olmuyor maalesef.
hemende cevap veremedim komsu internetin fişini çekmişti galiba şimdi internet geldi.
cimer e bildireceğim o zaman. ağrı kesici ve antibiyotik veriyorum evladıma ağrısı için.
Ne yiyorsunuz diyenler olmuş, bir kere gıda yardımı geldi. Birde sağolsun komşular yemek veriyorlar arada.
Eşimin konuşması biraz zorlanarak oluyor. is bulamıyor bu yuzden. virüsten önce bir mağazada getir götür temizlik yapıyordu simdi evde iş ariyor yine.
Elden gelen öğün olmaz ,bu telefona twitter olmuyor maalesef.
hemende cevap veremedim komsu internetin fişini çekmişti galiba şimdi internet geldi.
cimer e bildireceğim o zaman. ağrı kesici ve antibiyotik veriyorum evladıma ağrısı için.
Ne yiyorsunuz diyenler olmuş, bir kere gıda yardımı geldi. Birde sağolsun komşular yemek veriyorlar arada.
Eşimin konuşması biraz zorlanarak oluyor. is bulamıyor bu yuzden. virüsten önce bir mağazada getir götür temizlik yapıyordu simdi evde iş ariyor yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?