Ne Yapacağımı Bilmiyorum :(

bu noktaya getiren sensin zaten,
sen baştan kendine dürüst olsaydın şuan bu karısıklıgı yaşayacak bir duruma sokmamış olurdun kendini.
hiç birşey için geç kalmış degilsin, bırak geçen seneleri artık,
gelecek olan seneleri düşün biraz da. bunu hem kendin için hemde hayatında ki insan için yapmalısın.
evlendigin zaman aileler, arkadaslar, hep birlikte yaşamayacaksınız.kimseye bununla ilgili hesap vermek zorunda degilsin. sadece makul açıklamanı yaparsın, olmayacagını söylersin hepsi bu.

Başlık doğru. NE YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ biliyorsunuz ama ne yapacağınızı bilmiyorsunuz.

Çok uzun zamandır takip etmiyorum ben KKyı ama burada bulunduğum sürede gördüğüm kadarıyla bayanların geneli "eşimi" "evliliğimde mutlu değilim" vs tarzı konulardan muzdarip. Siz ne güzel ki işler daha büyümeden fark etmişsiniz olan biteni, adam size imzadan sonra bir şey dediğinizde "durumları biliyordun, evlenmeseydin o zaman" demez mi? Yapmanız gerekeni yapabilecek özgüvene sahip olmanızı diliyorum

sanırım sevgi bitmiş, sadece alışkanlık olmuş. Sevgi aşk o kadar fena bişey kii insanın gözünü dilini bağlar da herşeyi görmezden gelir, hiçç sorun etmezsin. şimdi böyleyse evlendikten sonra herşey iyice batar gözüne canm.Oturup ciddi ciddi konuşun kaygılarınızdan bahsedin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…