Begenmedi

benim konuştuğum biri vardı bi dönem
ne zaman tatlıdan, şekerden konu açılsa bu hemen ay ben şeker yemem, tatlı sevmem, kilo yapıyor, meyvenin kendi şekeri bile zararlı diyen bi tipti
bir keresinde dondurma yiyordum, dondurmamın fotoğrafını attım
abuk sabuk bi tepki verdi, afiyet olsun ne diyim bu kadar zararlı bişeyi yiyorsan falan gibi salak bi tepkiydi
bu arada biz hiç yüz yüze buluşmamıştık.
vatandaş sabahları spora gidiyor falan
buluştuk, bi geldi resmen fazla kilosu vardı :KK70: ben çırpı gibiyim yanında öyle düşün
hayır o kadar yok şu zararlı yok bu kilo yapıyor diyen insan yağ tulumu bir vücutla karşıma geldi
çok garibime gitmişti ya hani bana yönelik fiziksel tek bir eleştirisi bile yoktu ama tatlı yememe de biraz takmış gibiydi öyle hissetmiştim
neyse oturduk bir iki bişey içtik ben zaten gayet arkadaş gibi davrandım ve bi daha görüşmedik
Adam fıstık gibiymiş, ama yer fıstığı... :KK70:

Ne gereksiz tipler var.

bence dümdüz ayrılmakla hata etmişsin
bunun özgüvenini mahvedip öyle ayrılmak daha uygun olurdu
her buluşmaya inanılmaz güzel, normalden çok daha fazla bakımlı gidip onun kusurlarını yavaş yavaş yüzüne vuracaksın aslında
ne bileyim, bu mont yeni mi? nerden aldın? buna para mı verdin sahiden? rengi kötü geldi falan demek lazım
saçının dökülmesiyle alakalı olarak, bu kellik sizde ırsi mi? bu yaşta saçın dökülüyorsa işin zor falan diyeceksin aslında
parfümüne falan laf edeceksin. bu koku senden mi geliyor ya? parfüm markaları da iyice saçmaladı değiştir bence diyeceksin :KK70:
ve geliyorum en fenasına... yakınlaştık dedin. sen de onun cinsel organını görmüşsündür diye tahmin ediyorum.
"pek sert kalamadın", "bana biraz küçük geldi" , "çabuk yoruluyorsun pek bişey anlamadım" gibi laflarla onu ölmekten beter edebilirdin aslında sen.
"Şu kara kısa çubuk ne!? Ne geziyor burada!?" denilebilir.😂😂

Kizmayin ama bende gitmeden düşündüm. Cok aptalmisim cok kendime ayri kiziyorum yasadigim konuya ayri bu sebeple ayrildigimiza ayri uzuluyorum
Üzülmen normal ama dua et ki adam şimdiden kendini belli etmiş.

Bir de mesela benim yüzümde sürekli sivilce çıkar, hem de yıllardır. Ama ben bir kez bile fondöten kullanmadım, çünkü bu halimle bile çok güzelim.

Sen de böyle düşün. :)

Hem sürekli fondöten kullanmak yüze bile zarar verirken bikini bölgesine zararını düşünemiyorum, mâlum en hassas bölgemiz.

Bir de evlensen ömür boyu fondöten kullanamazsın ki eziyet olur. Tam birlikte olacakken her defasında koşa koşa banyoya gidemezsin. Veya gebelik, doğum sürecin olsa fondöten suremezsin. Hem sana hem vücuduna yazık.

Selam arkadaslar nerden baslicagimi bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Benim yillardir suren pkos insulin direncine bagli agrili iltihapli sivilcelerim var. Sivilceler gecsede izleri malesef gecmiyor siyah izler var Koltuk alti kalca ozellikle de bikini bolgemde.

Uzunda suren evlilik dusundugumuz bir iliskim vardi dune kadar. Dun ilk kez tamamen yakinlastik ve bikini bolgemdeki siyah kalan sivilce izlerini o bolgedeki renk degisimini gordu erkek arkadasim. İlk basta normal sordu iste soyledim anlattigim sekilde hem ailemde genetik oldugnu doktora gittigimi falan ama verilen kremler haplar yeni sivilcelerin cikmasina engel oldugunu o bolgedeki kararmanin renk esitsizliginin gecmedigini anca farkli lazer gibi yöntemler olduğunu benimde onlari yontemleri arastirmadigimi denemedigimi soyledim. Neyse o andan sonra bir iki saat tekrar ayni konu geldi gundeme daha iyi bir doktora git bu şekilde istediğin kiyafeti giyemezsin vs gibi biseyler dedi. Tabi film koptu yarin oburgun dogum yapsam sakat kalsam bir yerim yansa demekki tavrin bu olucak diye basladim. Kendisi tabi goz zevkinin bozuldugunu soylemiyor kendince benim iyiligim icin baska bir doktora baktiririrz o durum benim icin onemsiz falan diyor ama inanmiyorum goz zevki bozuldu. İstedigi beyaz pürüzsuzluk fakat bende o yok Kirildim cok benim dert etmedigim seyi beynime soktu . Kendisi biskolata erkegi degil bu arada onun da kusurlari var fakat o kendi soyleyim boyleyim desede ben kendisini iyi hissetmesi icin kirmamak icin çok sevdiğim için hayir gayet iyisin tarzi yaklasiyordum. Benim ozguvenimi dusurdu simdi ne yapmaliyim nasil devam etmeliyim? Zaten bitmek uzere suan iliskimiz dogru mu yapiyorum
Yaz olsaydı crop giy aç oranı buranı derdim ama kış ayı maalesef😒 sivilce izi istediğiniz kıyafeti giymeye engel değil, altı üstü leke yani ne varmış bunda? Sinir oldum 😒

Çok yanlış yerlerdesin kanka 3 kuruşluk adamların karşısında ezilip büzülme asla. beğenen beğenir beğenmeyeni de sen isteme zaten. Ferhansa katılıyorum bu ilişki olmaz artık ayrıl ama dersini verip öyle ayrıl. Mekana gittiğinizde etrafa bak, beğen birini kes off be Allah ne yakışıklılar yaratmış maşallah çek. Ayrılırken de ben daha uzun boylu/yakışıklı/iyi eğitimli/aileden zengin birine bakıyorum senin zamanını daha fazla çalmak istemiyorum hakkını helal et de öyle at tekmeyi.
Hak ediyor vallahi

Her kadının başına herşey gelebilir. Böyle diyen insan feci eleştireldir, yaşlanınca kılo alınca veya bı sağlık problemınde -şuan olduğu gibi- insanı eleştirecek üzecek.. olmaz.

İnsanların cinsel bölgeleri zaten çirkin değil mi yaw? Bence erkekte de kadında da böyle.O anım sehvetiyle oluyor herşey .Yoksa şöyle alıcı gözle baksan hicbirseye benzemiyor

X