hayir 1613 yasinda mi flort etmeye basladinizkonuyu okumadan sunu sorayim bi
kadinlar kulubunun yorumcu ablasi konuya el attiYani el kadar yaşta bulunacak kocadan çok da fazlasını beklememek lazım bana kalırsa tam kendisine yakışır bir cümle kurmuş. Hayatınız evde oturup koca bekleyip çocuk bakmaktan ibaretse kocanızın alt tarafı bir hafta evde olmaması size tabi cinnet geçirtecektir. Ama adam da alternatif sunmuş yazlığa gideriz diye yani alt tarafı bir hafta daha kocişkonuzu göremezsiniz diye bi bayılmadığınız kalmış, küçücük bir şeyi çok abarttınız
yanlis anlasilms 16 yasinda evlenmedimİlk cümleyi okuyunca tansiyonum yükseldi sanırım. Siz 16 yaşında mı evlendiniz ? Hiç kimseniz dur yapma demedi mi? Kusura bakmayın ben konuya odaklanamadım. Eğer doğru yazmış iseniz hem aileniz, hem eşiniz hem de siz çok büyük bir hata yapmışsınız.
Oğlunu da görmek istemiyorum dediği kendi oğlu değil mi, onu niye kattı ki araya?senide gormek istemiyorum oglunuda gormek istemiyorum
Neyi yanlış yazdınız o zaman, şu an 28'seniz 12 yıldır da evliyseniz 16'da evlenmiş oluyorsunuz. 3.5 senelik flört demek de 12.5 yaşında flört anlamına geliyorhayir 16
Kadınlar kulübü de yorum yapılması için açılan bir platform ya hani, başka ne yapacaktım? Beğenmedin her halde yazdığım gerçeklerikadinlar kulubunun yorumcu ablasi konuya el atti
uslubun berbatKadınlar kulübü de yorum yapılması için açılan bir platform ya hani, başka ne yapacaktım? Beğenmedin her halde yazdığım gerçekleri
yanls yazmisim 8 senelik evlilik olacakti kafam karisti 13 yasinda ne sevgililigi ne evliligi 18 yasnda ya olurmu ole sey yanls yazmisimNeyi yanlış yazdınız o zaman, şu an 28'seniz 12 yıldır da evliyseniz 16'da evlenmiş oluyorsunuz. 3.5 senelik flört demek de 12.5 yaşında flört anlamına geliyor
ben kattim ozlemedinmi filan diye sinirlendirince o da oyle soylediOğlunu da görmek istemiyorum dediği kendi oğlu değil mi, onu niye kattı ki araya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?