• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
18
34
ben güvensiz aşkı, huzurlu sevgiye tercih etmiş bir insanım. Huzurlu sevgi yetmedi bana. Bıraktım. Sonra hiç güvenilmez bir insana istemeden aşık oldum. Bana çok hatalar yaptı. Güvenimi kırdı başka kızlarla ilgili. Affettirdi kendini sonra. Ailesiyle tanıştırdı. Ailesini hiç sevmedim. Ailesi de beni sevmedi. Sonra ben annemlere bahsettim, benim annem de pek istemedi çünkü aile yapılarımız aşırı farklı bi taraf açık bi taraf kapalı. Ve ben şimdi hiçbir şekilde bu insana güvenemiyorum. Herşeyin altında başka şeyler arıyorum. Sürekli bir takip ve yakalamaya çalışma halindeyim. Bunun suçlusu o. Ama ben yine de vicdan yapıyorum ya bu kez günahını alıyorsam diye. Bazen çok yoruluyorum. Ayrılsam mı diyorum. Ama ya bu kez değişmişse ve sırf benim paranoyak güvensizliğim yüzünden böyle düşünüyorsam da aslında ya çok mutlu düzgün bi ilişkimiz olacaksa diye düşğnüyorum ve ayrılamıyorum çünkü çok aşığım ve yıllar sonra ya benim paranoyalarım yüzünden bittiyse diye düşünmek istemiyorum ve onun bi başkasıyla evlenmesini istemiyorum ama çok yoruldum artık onu takip etmekten. Ben huzur istiyorum ama aşkımdan da vazgeçemiyorum pişman olmaktan çok korkuyorum. Yaşım 28. Yardım edin :(

Kim hakli kim haksiz konularina girmeden yalnizca sunu diyeyim; lütfen ömrünüzü nefesinizi tuketmeyin ikiniz de. Çünkü çok sağlıklı ve güçlü bir ilişki değil. Evlenirseniz buyuk hüsran yaşarsınız.

Kim hakli kim haksiz konularina girmeden yalnizca sunu diyeyim; lütfen ömrünüzü nefesinizi tuketmeyin ikiniz de. Çünkü çok sağlıklı ve güçlü bir ilişki değil. Evlenirseniz buyuk hüsran yaşarsınız.
Ama ona çok aşığım nasıl vazgeçerim ondan, onun bi başkasıyla evlenmesine nasıl dayanırım. Ah uzaktan böyle hemen bitir demek kolay ama şu içimi bi bilseniz nasıl yanar :(

hiçkimse vazgeçilmez değildir
o kadar ortadaki evlenseniz dahi felaket olacağı
bir kere güven yok o ilişki bitmiş zaten

Ama ona çok aşığım nasıl vazgeçerim ondan, onun bi başkasıyla evlenmesine nasıl dayanırım. Ah uzaktan böyle hemen bitir demek kolay ama şu içimi bi bilseniz nasıl yanar :KK43:
Biz de zamanında çok yandık ama keşke ben bitirseydim dedim hep. Karşı taraf bitirince ya da bi şekilde affedilmeyecek bir şey ortaya çıkınca eşekten düşmüşe dönüyor insan. Ayrıca bu guvensizlikle,paranoyayla bi evlilik yürütmek külfet olacak emin ol. Huzuru bulmak istiyorsan ya tamamen güveneceksin,paranoyaysa bunu bitireceksin ya da gözlerini kapatacaksin veya ayrilacaksin. Çünkü yasin da cok küçük değil zaman kaybını da dusunmen gerek.

Biz de zamanında çok yandık ama keşke ben bitirseydim dedim hep. Karşı taraf bitirince ya da bi şekilde affedilmeyecek bir şey ortaya çıkınca eşekten düşmüşe dönüyor insan. Ayrıca bu guvensizlikle,paranoyayla bi evlilik yürütmek külfet olacak emin ol. Huzuru bulmak istiyorsan ya tamamen güveneceksin,paranoyaysa bunu bitireceksin ya da gözlerini kapatacaksin veya ayrilacaksin. Çünkü yasin da cok küçük değil zaman kaybını da dusunmen gerek.
Bitirmek istemiyorum ilişkimi kurtarmak istiyorum ama ondan çok şüpheleniyorum. Yapıcı olacak şekilde en doğru yol nedir sizce

Bitirmek istemiyorum ilişkimi kurtarmak istiyorum ama ondan çok şüpheleniyorum. Yapıcı olacak şekilde en doğru yol nedir sizce
Canım ayrılmam diyorsan iyice kendini de onu da gozlemleyip sorunun kimde olduğunu bulacaksin. Eğer sevgilinin güven vermeyen hareketleri, sadakatsizlikleri vs.varsa ve yine de ayrılmam diyorsan susup dusunmeyecek göz yumacaksin ki emin ol bu evlendikten sonra artacak ve artık yuzsuzlesecek nasılsa susuyorsun diye, sen de bi yerde patlayıp çoluk çocukla öylece kalacaksin. Ama eğer çocukta sorun yoksa sen paranoya yapıyorsan kendini teskin edeceksin eğer böyle giderse senden uzaklasacagini, ilişkinizi onun bitirecegini iyice idrak edip bu huyundan vazgececeksin.

Canım ayrılmam diyorsan iyice kendini de onu da gozlemleyip sorunun kimde olduğunu bulacaksin. Eğer sevgilinin güven vermeyen hareketleri, sadakatsizlikleri vs.varsa ve yine de ayrılmam diyorsan susup dusunmeyecek göz yumacaksin ki emin ol bu evlendikten sonra artacak ve artık yuzsuzlesecek nasılsa susuyorsun diye, sen de bi yerde patlayıp çoluk çocukla öylece kalacaksin. Ama eğer çocukta sorun yoksa sen paranoya yapıyorsan kendini teskin edeceksin eğer böyle giderse senden uzaklasacagini, ilişkinizi onun bitirecegini iyice idrak edip bu huyundan vazgececeksin.
Ya tekefonu hep kapanıyor gün içinde ve ben başka hattı olduğundan şüpheleniyorum

Çünkü bans önceden yalanlar attı ama şimdi telafi ediyor ama ben hala biçok şeyden şüpheleniyorum

demekki telafi edemiyor

kızlardan bahsetmişsiniz bunu bir kere yaşamışsınız zaten aldatmanın telafisi nasıl olur bilmem

Ya tekefonu hep kapanıyor gün içinde ve ben başka hattı olduğundan şüpheleniyorum
Tamam işte arastir, ismine olan hat var mı bir bak. Gözün üstünde olsun ama ona caktirma. Bi süre izle, davranışlarına bak. Sonra eğer gerçekten haksızlık yaptığını düşünüyorsan kendine bunu kabullendir ve onu daha fazla sıkma. Inşallah her şey iyi olur senin icin

Tamam işte arastir, ismine olan hat var mı bir bak. Gözün üstünde olsun ama ona caktirma. Bi süre izle, davranışlarına bak. Sonra eğer gerçekten haksızlık yaptığını düşünüyorsan kendine bunu kabullendir ve onu daha fazla sıkma. Inşallah her şey iyi olur senin icin
Hattı nasıl araştırabilirim

ben güvensiz aşkı, huzurlu sevgiye tercih etmiş bir insanım. Huzurlu sevgi yetmedi bana. Bıraktım. Sonra hiç güvenilmez bir insana istemeden aşık oldum. Bana çok hatalar yaptı. Güvenimi kırdı başka kızlarla ilgili. Affettirdi kendini sonra. Ailesiyle tanıştırdı. Ailesini hiç sevmedim. Ailesi de beni sevmedi. Sonra ben annemlere bahsettim, benim annem de pek istemedi çünkü aile yapılarımız aşırı farklı bi taraf açık bi taraf kapalı. Ve ben şimdi hiçbir şekilde bu insana güvenemiyorum. Herşeyin altında başka şeyler arıyorum. Sürekli bir takip ve yakalamaya çalışma halindeyim. Bunun suçlusu o. Ama ben yine de vicdan yapıyorum ya bu kez günahını alıyorsam diye. Bazen çok yoruluyorum. Ayrılsam mı diyorum. Ama ya bu kez değişmişse ve sırf benim paranoyak güvensizliğim yüzünden böyle düşünüyorsam da aslında ya çok mutlu düzgün bi ilişkimiz olacaksa diye düşğnüyorum ve ayrılamıyorum çünkü çok aşığım ve yıllar sonra ya benim paranoyalarım yüzünden bittiyse diye düşünmek istemiyorum ve onun bi başkasıyla evlenmesini istemiyorum ama çok yoruldum artık onu takip etmekten. Ben huzur istiyorum ama aşkımdan da vazgeçemiyorum pişman olmaktan çok korkuyorum. Yaşım 28. Yardım edin :KK43:
Güvensiz ilişkiye başlarsan o ilişki devam edemez zaten. Önce güvenmeyi öğrenmek gerek. Tabi körü körüne güvenmekten bahsetmiyorum. Böyle paranoya ile en güzel günlerini kafandaki düşüncelerle boğuşmakla geçiriyorsun. Bu şekilde huzuru da sevgiyi de bulamazsın. Güvenin olmadığı yerde sevgiden bahsedilemez. Paranoya yapmaktan vazgeçmen gerek

Güvensiz ilişkiye başlarsan o ilişki devam edemez zaten. Önce güvenmeyi öğrenmek gerek. Tabi körü körüne güvenmekten bahsetmiyorum. Böyle paranoya ile en güzel günlerini kafandaki düşüncelerle boğuşmakla geçiriyorsun. Bu şekilde huzuru da sevgiyi de bulamazsın. Güvenin olmadığı yerde sevgiden bahsedilemez. Paranoya yapmaktan vazgeçmen gerek
Bu insan beni önceden aldatmış bir insan ama boşuna paranoyak olmadım ki ama kopamadık işte sevgimiz çok büyük

Back