ama gerçekten birşey hissetmedim ve ileri gitmesine izin vermedimTobe tobee
sadece içimde korku bıraktı ve kimseye anlatamadım buraya yazmak istedimAllah onun .....nı versin pislik utanmaz defolup gitsin sevgili bunu söylermi bu resmen ırz düşmanı
Ayrılır tabi çakal. Kızı zorlamış, bozdum demiş. Baktı kız bozdum demesine rağmen hala birlikte olmuyo. Ne yapcak ki. Gitcek yeni avlara koşacak.Ayrilmis
yemin ederim doğru söylüyorumAcaba bizimle kafamı buluyon bu kadar cahil değilsindir
18 yaşın altındasınız galiba. Biz şikayet edelim o pedofili.Emin değilim ilkimdi. Birşey hissetmedim çok araştırdım ama mutlaka zorlanma ve acı olacağı yazıyor hiçbiri olmadı
E sende hiç bişey bilmiyormuş gibi davranıyon benmi bilecem seni kardeşsadece içimde korku bıraktı ve kimseye anlatamadım buraya yazmak istedim
Nasıl evde anlayabilirim diye sormak istemiştim tam olarakE sende hiç bişey bilmiyormuş gibi davranıyon benmi bilecem seni kardeş
17yimYaşın küçük mü?
Bu kadar kadın sana diyor ki acı olmadan olmaz sen hala emin değilim diyorsun ve kan geldi mi o an ?Emin değilim ilkimdi. Birşey hissetmedim çok araştırdım ama mutlaka zorlanma ve acı olacağı yazıyor hiçbiri olmadı
Yaz gogle amcaya o söyler sana ben şimdi daha açık nasıl anlatayım kiNasıl evde anlayabilirim diye sormak istemiştim tam olarak
regldim anlamadımBu kadar kadın sana diyor ki acı olmadan olmaz sen hala emin değilim diyorsun ve kan geldi mi o an ?
Ohooo sen çok küçüksün
Bak teorilerim doğru. Karaktersiz ortaya çıkarmış zaten. Baktı alamadı senden verdi yolu. Başkalarında dener bu taktikleri. Ne yazık ki kızlarımız bunlara kanıyor. Senin yaş da baya ufak galiba.Bende öyle düşünüyorum çünkü bana girdiğini artık benimle olabilirsin birdaha yapabiliriz dedi ama istemedim ve ayrıldı
Belli zaten 17 olduğun
Cahillik yaptımOhooo sen çok küçüksün