Özür dilerimŞimdiki gençlik pislik yaa
Zaten öyle olur ve üstüne suçu bana atarBu olayın üzerinden kaç gün geçti bilmiyorum ama 14 gün geçince çocuğa de ki ben hamileyim. Polise gidicem senin yaptığını söyliycem. O zaman bak nasıl sözünden geri dönüş yapıyor gör. Ben aslında yapmadım olmadı vs. diye.
zaten başımıza hep sevmekten geliyor her şeySadece çok sevdim ama o beni başka anlam için kullanmaya çalıştı
Çok kötü olduğunu bana bu yaptıklarından ve bana karşı iğrenç sözlerinden anladım. Yani gerçek yüzünü belli ettiNasıl çok sevdin yahu. Az önce çok kötü biri diyodun. Çok kötü olduğunu bildiğin birini nasıl çok sevebilirsin. Ah gençlik ahh.
O konuda ona çok güveniyorumkız kardeşiniz aklı başındaysa düşünebiliyorsa niye korkuyorsunuz ki?
kanmasın yani neden hep dışardaki kötülükten kaçmaya çalışıyorsunuz evdekine savunma öğretebilirsiniz.
Allah iyilerle karşılaştırsın diye dua etmek çok kolay çünkü.
kız kardeşinizle hiç cinsellik üzerine konuştunuz mu?
Çok sağol gerçekten içim rahatladı az da olsaO zaman korkak bir insan gibi davranma. Tamamen bağını kes yarın bir gün mevzusu açılır da seninle konuşmaya çalışırsa doktora gittim ve hiçbir sorunum yok istediğini elde edemedin de.
Özür dileme o anlamda demedim benim kimseyi yargiladigim yok sadece erkek ark zorlamış ona kizdimÖzür dilerim
şikayet et yanına mı bırakıcan yaptığınıÇok kötü olduğunu bana bu yaptıklarından ve bana karşı iğrenç sözlerinden anladım. Yani gerçek yüzünü belli etti
ailemden çok utanıyorum neden gittin neden yaptın derler ki haklılarşikayet et yanına mı bırakıcan yaptığını
E haklılar orasida var tabi görüşme bi daha onunla dikkat et kendinedeailemden çok utanıyorum neden gittin neden yaptın derler ki haklılar
çünkü korkutulmuştur büyük ihtimalle korkudan yapamazO konuda ona çok güveniyorum
Yok asla görüşmem zatenE haklılar orasida var tabi görüşme bi daha onunla dikkat et kendinede
Çok teşekkür ederimYaşın henüz çok genç. İnsanlar her zaman senden faydalanmaya çalışacak bu her zaman cinsellikte olmayacak. En yakın arkadaşın arkadaşlık bağını sömürecek belki, sevgilin duygularını.. ama sen insanlara izin verirsen her zaman kullanılırsın. Güçlü ol ve hayatta ne olursa olsun intihar etmeyi hele ki bi kızlık zarı ve salak bi erkek sebebiyle düşünme. O çok sevmeler de geçiyor. Acılar da. Yerine gerçekten seni seven, seni her ne şartla olursa olsun kabul edecek insanlarda çıkacak. Ama kimi hayatına aldığın senin elinde. Hatalarından ders çıkartabilmen dileğiyle.. Hoşçakal Ablacık
İyi yaparsınYok asla görüşmem zaten
mesela ben, bu saatten sonra erkek eli tutmamçünkü korkutulmuştur büyük ihtimalle korkudan yapamaz
O konuda bilinçli aslinda bazen oturup konuşuyorum bide sağlık okuyor okulda baya anlatılıyor en güzell yıllarını bi erkekle harcama diyorum mesela gezeceksin erkek ark gitme diyecek sen gitmeyecen yillar geçecek sen pişman olacaksın en güzel zamanlarını mahvettigin için diye örnekler veriyorum veya şimdiki zamanda erkeklere güvenilmeyeceginiçünkü korkutulmuştur büyük ihtimalle korkudan yapamaz