Ne yapacağımı bilmiyorum ve korkuyorum

Guvenmedigin erkekle ne diye yatağa girersin ki yaa insan tanımaz mı erkek arkadaşını

Kendimi çok kötü hissediyorum doktora zaten gidemem evlenmeyi bile düşünmüyorum ama ben nasıl anlarım bozulup bozulmasını bilmiyorum
Neden imkansız doktora gitmen? Normal bi doktora gideceksin. Kim bilecek ne iin gittiğini. Ayrıca o şuursuz sevgilin kesin biliyodur girip girmediğini. Bir şey demiyor mu?

Yani burda kimsenin ahkam kesmesinin bir anlamı yok arkadaşlar. Bak sevgili arkadaşım eğer hayatındakierkeği seviyorsan bir şey için pişman olmanın bir anlamı yok. İntihara falan kalkmak gibi saçmalıklara da gerek yok. Canın ister yaşarsın. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Ama hayatta kızlık zarından daha önemli olan şeyler var. Bu kadar sığ düşünme.

Neden imkansız doktora gitmen? Normal bi doktora gideceksin. Kim bilecek ne iin gittiğini. Ayrıca o şuursuz sevgilin kesin biliyodur girip girmediğini. Bir şey demiyor mu?
o girdiğini söyledi ama ben hiçbişey hissetmedim ne acı ne sancı. Ama benim çok korkmam için beni korkuttupunu düşünüyorum çok kötü biri

Beni bıraktı artık sevgilim değil ve çok korkuyorum

cok denedim ama tam kızlık zarının yırtık şeklini bilmiyorum baktım sadece şeffaf beyasımsı birşey görüyorum bu kadar
Zaten reglisin temizlen öyle bak dah net anlarsın ama bence doktora git yani en iyisini doktor söyler bide acı falan hissetinmi

o girdiğini söyledi ama ben hiçbişey hissetmedim ne acı ne sancı. Ama benim çok korkmam için beni korkuttupunu düşünüyorum çok kötü biri
Korkman için değil de bence zaten girdiğini düşünüp rahat rahat birlikte ol diye öyle söylemiş olabilir. Güvenmedim ona. En garantisi doktor. Ama bişey hissetmedim ped baskı yaptı diyosun. Bir şey olmamıştır.

Pedi hissettim o anla girip girmediğini hiç anlamadım zaten arka arkayaydık hiçbişey görmedim ve ilkimdi. Mutlaka hissederdim ve az da olsa acı hissederdim diye düşünüyorum ama vicdan azabından ölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…