Ne yapacağımı bilmiyorum ve korkuyorum

Reglken o işin günah olduğunu bilmiyormuydunuz? İstemediniz zorladı öylemi, durumu oraya kadar nasıl getirdiniz? Madem istemiyordunuz o duruma kadar gitmiycektiniz! Olan olmuş pişmanlığı baştan düşünecektiniz, canınıza kıymayı falanda düşünmeyin.

Konuyu açan şahıs, burda sormuş ogrenmek istemis. Yoksa ben demiyorum ogren veya ögrenme diye.
İster öğrenir ister öğrenmez.

Ve ben kiminle , ne yaptığına asla yorum yapmadim. Sanırım başka yorumla karıştırdınız.
Gerek 2020 gerek 2010 gerek 2030 seneleri olsa da burada tüm zamanların geçerli yorumunu yaptığıma inanıyorum.
Neyin tövbesi mi?
Eğer konuyu açan şahısla aynı dine sahipsem veya aynı durumda olup buraya yazmayan ve aynı fikirde olanlar varsa,
Benim inandığım dine göre Hepimiz hata yapıp pişman olabiliriz. Ve dinimizin şöyle bir affedici Rabbi'nin, şöyle bir Rasülu var buyuruyor ki : “Günahtan tam dönen ve tövbe eden, o günahı hiç işlememiş gibidir.” (İbn Mace, Zühd, 30.)

eski erkek arkadaşınla sakın mesajda falan böyle bu konu hakkında konuşma elinde somut bi delil olmasın bişel olmamıştır
o senle tekrardan ilişkiye girmek için girdim demiştir

Tabi ki inanç olarak buna tövbe edebilir. Ama yaptığı şeyi genel olarak yargı haline veya çok büyük bir günah için tövbe eder hale getirirsek yarın daha büyük bir sorun yaşadığı zaman bu onun bir şeyleri sürekli tövbe ederek çözmeye çalışma haline gelebilir. Size de düşünce olarak hak veriyorum bu konuda yanlış anlaşılmasın.

17 yaşındaymışsın bedenini tanı biraz küçük değilsin ne nedir öğren, cinsellik böyle tabu, gizli saklı, hakkında konuşulmaması gereken, asla okumaman gereken bir şey olmasın.bedenini bil tanı.kaldı ki cinsellik insanın doğasında var, sevişmek cinsellik (REŞİT OLDUĞUN ZAMAN) en doğal şey bunun için tövbeler etmeye de gerek yok.anlattığın şekilde kızlık zarı bozulmaz.bi zar için intihar etmek falan çok çirkin laflar.intihar çok çirkin ve hastalıklı bir düşünce zaten.bu kadar önemli bir şey değil iki damla kan ordaki.hayatına alacağın adam da mümkünse zar beyinli olmasın zaten, sana sevgisi saygısı olsun, insan olsun.konuda takıldığım yer senin reşit olmaman adamın reşit olması.bu bir çocuk tacizi oluyor.hatta anlattığın şekilde zorlamaysa çocuğa tecavüz girişimi oluyor.gözünü aç biraz öyle sarılıp uyuycaz saflığında olma.sana istemediğin şeyi dayatan hiçbir erkekle bir şey yaşama.

Pedi hissettim o anla girip girmediğini hiç anlamadım zaten arka arkayaydık hiçbişey görmedim ve ilkimdi. Mutlaka hissederdim ve az da olsa acı hissederdim diye düşünüyorum ama vicdan azabından ölüyorum

Vicdan azabından ölecek bişey yok. Büyük ders olmuş..Bir daha "birkaç saat uyuruz" diyene kanmazsın. Vücudunu, herbir hücreni değerli gör lütfen. Ve illa da birşeyler yaşayacaksan gerçekten sevdiğin ve değer verdiğin biriyle yaşa

Arka arkayaydın ? Pedin vardı ? Kızım nasıl bozulsun böyle pedi delip geçtimi asla anlamadım.. bidaha kimseye güvenme olur mu ? bu erkek arkadasın , sevgilin bla bla bla da dahil ..

o girdiğini söyledi ama ben hiçbişey hissetmedim ne acı ne sancı. Ama benim çok korkmam için beni korkuttupunu düşünüyorum çok kötü biri
Ciddi misiniz gerçekten? Hiç inanamadım şu yazdıklarınızdan sonra. Madem çok kötü biri neden sevgilisiniz, neden aynı yatağa girdiniz?
Hem çamaşır hem pet varken kızlık zarına bir şey olduğunu sanmam. Sevgiliniz sizin öyle düşünmenizi sağlayıp bir dahaki sefere engel olmamanız için öyle söylemiş olabilir.
Tabi olay yazdığınız gibiyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…