girip girmediğini zaten hissetmedimya ben reglken kendimden tiksinirim kendim rahatsız olurum regl ken nasıl yaptınız helal yaa
oncesinde hic cinsel iliski yasamadımya ben reglken kendimden tiksinirim kendim rahatsız olurum regl ken nasıl yaptınız helal yaa
cok zorladı beni pismanımYapıp yapıp intihara kalkışmak nedir ayrıca ped baskı yaptı diyosun girdi mi girmedi mı tobe tobe
Hissedersin girdiysegirip girmediğini zaten hissetmedim
Şimdi sen girdin o yatağa bilmiyormuydun olacakları hele o senle yatan erkek nasıl miğferi aldı öyle adetliykenoncesinde hic cinsel iliski yasamadım
Tecavüz etmiş o zamancok zorladı beni pismanım
yemin ederim bana sadede birkaç saat uyuyabiliriz dedi salağım kandımŞimdi sen girdin o yatağa bilmiyormuydun olacakları hele o senle yatan erkek nasıl miğferi aldı öyle adetliyken
Aynen yaa günahı bıraktım bi kenaraŞimdi sen girdin o yatağa bilmiyormuydun olacakları hele o senle yatan erkek nasıl miğferi aldı öyle adetliyken
cok korkuyorum İnternetten cok arastırdım 1.5 2 cm girerse bozulur yazıyorTecavüz etmiş o zaman
Kızım yazık değilmi sana bu ne cahilliktir şimdi dövün dur doktora git muayne ol öyle intihar edicem falan at bunları kafandan e ozaman seni zorlamış o ahlaksızdayemin ederim bana sadede birkaç saat uyuyabiliriz dedi salağım kandım
Kendimi çok kötü hissediyorum doktora zaten gidemem evlenmeyi bile düşünmüyorum ama ben nasıl anlarım bozulup bozulmasını bilmiyorumGirseydi hissederdin pedi hissettiysen bişey olmamıştır. Ayrıca intihar ne ya? Madem bu kadar kutsal bir şey bekaretiniz yakınlaşmayın kimseyle. Valla bir kızlık zarı için kendinizi öldürmeyi nasıl düşünüyorsunuz anlayamıyorum.
Doktora gitmem imkansızKızım yazık değilmi sana bu ne cahilliktir şimdi dövün dur doktora git muayne ol öyle intihar edicem falan at bunları kafandan e ozaman seni zorlamış o ahlaksızda
Neden böyle küçük düşürürler kendilerini anlamak zor sanki yapmasan ne olucak çok marifetmiş gibiAynen yaa günahı bıraktım bi kenara