- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şikayet edin zorladıysa tecavüz bu.yemin ederim bana sadede birkaç saat uyuyabiliriz dedi salağım kandım
ya bende öyle düşünüyorum ilk sonuçta mutlaka bir zorluğu olur ben birşey hissetmedim ama çok vicdan azabı çekiyorum işteBen evliyim ben ilk geçende çok zorlandım öyle hissedilmeyecek gibi de değildi ağrıda oldu iki gün falan ki eşim çok zorlamadı beni öyle uzunda sürmedi devam ettirmedik
Hisedilmiycek bişey değil azda olsa ack hissedersin illaki yok bişey belli kiPedi hissettim o anla girip girmediğini hiç anlamadım zaten arka arkayaydık hiçbişey görmedim ve ilkimdi. Mutlaka hissederdim ve az da olsa acı hissederdim diye düşünüyorum ama vicdan azabından ölüyorum
İşte olsaydı kesin hissederdin. Hiç bişey olduğu yok. O sevgilin olcak girdi demiş ki rahat rahat işini görsün. Neyse sinirlenmiyorum.Pedi hissettim o anla girip girmediğini hiç anlamadım zaten arka arkayaydık hiçbişey görmedim ve ilkimdi. Mutlaka hissederdim ve az da olsa acı hissederdim diye düşünüyorum ama vicdan azabından ölüyorum
Umarım ama manevi yönden kötü vicdan azabıyla zor yaşadımHisedilmiycek bişey değil azda olsa ack hissedersin illaki yok bişey belli ki
Vicdan azabını sen değil eski erkek ark çekmesi lazımdıya bende öyle düşünüyorum ilk sonuçta mutlaka bir zorluğu olur ben birşey hissetmedim ama çok vicdan azabı çekiyorum işte
Bende öyle düşünüyorum çünkü bana girdiğini artık benimle olabilirsin birdaha yapabiliriz dedi ama istemedim ve ayrıldıİşte olsaydı kesin hissederdin. Hiç bişey olduğu yok. O sevgilin olcak girdi demiş ki rahat rahat işini görsün. Neyse sinirlenmiyorum.
teşekkür ederimO zaman söylediklerine göre şöyle varsayıyoruz. Zaten ped olduğu için girmesi falan zor. giren şey pet olur. Acı yok vs. ayrıca bir arkadaşında dediği gibi zaten olan oldu gözüyle seni ikna etmek için demiş olabilir. Senin beyazımsı dediğin şey de zar zaten. Bence bu durumda bir şey olmamış gibi. Olduysa da oldu. Böyle bir sebepten ölmeyi isteyeceksen allah sana gerçek bir acı verdiğinde ne yapacaksın? Saçmalığı bırak. Emin olmak istersende git doktora kapıdan çıkınca alnında ''kızlık zarı yok'' yazmaz merak etme.
E kızım bunu baştan düşünücen ya hiç gitmiycen o yatağa dada girdikten sonra peşine düşmüycen o sevgiline de güvenme belliki kandırmış seni sakin ol biraz düzgün kafayla düşünUmarım ama manevi yönden kötü vicdan azabıyla zor yaşadım
Ayrilmisİşte olsaydı kesin hissederdin. Hiç bişey olduğu yok. O sevgilin olcak girdi demiş ki rahat rahat işini görsün. Neyse sinirlenmiyorum.
Neyin vicdan azabı? Tecavüze kalkışan siz değilsiniz ki, o öküz arkadaşınız yaşasın vicdan azabını. Görüşmeyin sakın bir daha.Umarım ama manevi yönden kötü vicdan azabıyla zor yaşadım
sadece birdaha istediği için ve bende istemediğim için bana "sen bozuldun, zor evlenirsin" gibi şeyler söyleyip çok korkuttu ve gittiVicdan azabını sen değil eski erkek ark çekmesi lazımdı
Ayrıldık zaten yüzünü bile görmek istememNeyin vicdan azabı? Tecavüze kalkışan siz değilsiniz ki, o öküz arkadaşınız yaşasın vicdan azabını. Görüşmeyin sakın bir daha.
Tobe tobeesadece birdaha istediği için ve bende istemediğim için bana "sen bozuldun, zor evlenirsin" gibi şeyler söyleyip çok korkuttu ve gitti
Emin değilim ilkimdi. Birşey hissetmedim çok araştırdım ama mutlaka zorlanma ve acı olacağı yazıyor hiçbiri olmadıOy anam oy gün olmuyor ki eksınlı konu gelmesin
Ben anlarım canım bozulmuş mu bozulmamış mı yazından anladım veeee maalesef bozukmuş
Omg!!!!
Allah onun .....nı versin pislik utanmaz defolup gitsin sevgili bunu söylermi bu resmen ırz düşmanısadece birdaha istediği için ve bende istemediğim için bana "sen bozuldun, zor evlenirsin" gibi şeyler söyleyip çok korkuttu ve gitti