- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.024
Iyy oda vardı değil mi bende bilmiyorumAcı hissetmemiste ben hala reglken nasıl yaptılar orda kaldim yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyy oda vardı değil mi bende bilmiyorumAcı hissetmemiste ben hala reglken nasıl yaptılar orda kaldim yaa
Konuyu açan şahıs, burda sormuş ogrenmek istemis. Yoksa ben demiyorum ogren veya ögrenme diye.Neyin tövbesi ablacım, bomba patlatıp adam öldürmüş gibi ne bu tavır? Pişman olmuş okey zaten. Ayrıca öğrenirse ne olacak? Sene 2020 olmuş muhabbetlere bak. Burada sizin insanları yargılama hakkınız yok. Bunu sevdiği insanla yaşıyor olduğu için de korkabilirdi o ayrı. Ama talihsiz bir insanla olmuş diye kıza neden ölümcül hastalığa yakalanmış muamelesi yapıyorsunuz.
Tabi ki inanç olarak buna tövbe edebilir. Ama yaptığı şeyi genel olarak yargı haline veya çok büyük bir günah için tövbe eder hale getirirsek yarın daha büyük bir sorun yaşadığı zaman bu onun bir şeyleri sürekli tövbe ederek çözmeye çalışma haline gelebilir. Size de düşünce olarak hak veriyorum bu konuda yanlış anlaşılmasın.Konuyu açan şahıs, burda sormuş ogrenmek istemis. Yoksa ben demiyorum ogren veya ögrenme diye.
İster öğrenir ister öğrenmez.
Ve ben kiminle , ne yaptığına asla yorum yapmadim. Sanırım başka yorumla karıştırdınız.
Gerek 2020 gerek 2010 gerek 2030 seneleri olsa da burada tüm zamanların geçerli yorumunu yaptığıma inanıyorum.
Neyin tövbesi mi?
Eğer konuyu açan şahısla aynı dine sahipsem veya aynı durumda olup buraya yazmayan ve aynı fikirde olanlar varsa,
Benim inandığım dine göre Hepimiz hata yapıp pişman olabiliriz. Ve dinimizin şöyle bir affedici Rabbi'nin, şöyle bir Rasülu var buyuruyor ki : “Günahtan tam dönen ve tövbe eden, o günahı hiç işlememiş gibidir.” (İbn Mace, Zühd, 30.)
Pedi hissettim o anla girip girmediğini hiç anlamadım zaten arka arkayaydık hiçbişey görmedim ve ilkimdi. Mutlaka hissederdim ve az da olsa acı hissederdim diye düşünüyorum ama vicdan azabından ölüyorum
Ciddi misiniz gerçekten? Hiç inanamadım şu yazdıklarınızdan sonra. Madem çok kötü biri neden sevgilisiniz, neden aynı yatağa girdiniz?o girdiğini söyledi ama ben hiçbişey hissetmedim ne acı ne sancı. Ama benim çok korkmam için beni korkuttupunu düşünüyorum çok kötü biri
Reglken iliskiye girmeyende ne biliyimPed varken zevk almakta ne bileyim...