- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kaç yaşında?
Hee o sıra da regldin demek ama ağrı olurdu o yüzden bozulma olmamıştır emin olregldim anlamadım
aslında refl donemim bitti coktan denedim ve sadece seffaf beyazımsı birşey gördüm imtermette baktım çok anlayamadımBir ayna yardımı ile regl dönemin bittikten sonra alaturka wc'de tuvaletini yapar gibi yere çök, telefon flaşın ile kontrol et. internette yaz çeşitleri diye. Görsel çizimler oluyor onlar gibiyse sorun yoktur.
Amin cnm devir kötü yaKızlar en korktuğum şey bu benimde kız kardeşim 17 yaşında allah iyilerle karşılaştırsin
19O kaç yaşında?
Aynen inşallah benim gibi kanmaz kimseyeKızlar en korktuğum şey bu benimde kız kardeşim 17 yaşında allah iyilerle karşılaştırsin
Oda küçük ama yaptığı boyundan büyük
Yok olmadı ağrı, umarımHee o sıra da regldin demek ama ağrı olurdu o yüzden bozulma olmamıştır emin ol
Kesinlikle doğruben böylelerinin ailelerine o kadar sinirleniyorum ki.
küçükken neyle besliyor sizi talaşla falan mı?
ya yeni nesil niye böyle gerçekten?
ablacım düşünme yetin yok, farkında mısın?
Sadece çok sevdim ama o beni başka anlam için kullanmaya çalıştıben böylelerinin ailelerine o kadar sinirleniyorum ki.
küçükken neyle besliyor sizi talaşla falan mı?
ya yeni nesil niye böyle gerçekten?
ablacım düşünme yetin yok, farkında mısın?
Yok asla o kadar büyük ders aldım ki... Allahım korusun öyle insanlardanÇok enteresan bir şey bekleme zaten. Gördüğün şey o. Merak etme birşey olmamış. Ama bir daha biri sana bi kaç saat uyuyalım derse anla ki uyumayacak.. He illa uyuyacaksan çelikten yapılma bir külot giy mazallah kalkarken yanlışlıkla içine girer falan
Ne zamandır sevgiliydinizSadece çok sevdim ama o beni başka anlam için kullanmaya çalıştı
hahaha sende ilişkiyi deşiyosun orda hahahaNe zamandır sevgiliydiniz
9ay beni yalandan sevme numarası yapmış, zaten gğvendirdi kendine salak gibi inandımNe zamandır sevgiliydiniz
kız kardeşiniz aklı başındaysa düşünebiliyorsa niye korkuyorsunuz ki?Kızlar en korktuğum şey bu benimde kız kardeşim 17 yaşında allah iyilerle karşılaştırsin