Öncelikle merhaba herkese ben 20 yaşın da bı buçuk yıllık evliyim.( lütfen yaşımı eleştirmeyin herkesin hayat standartlari hayat koşuları imkanları aynı olmuyu) eşimle aram iyi anlaşiyoruz ama eşimin ailesi ile hiç anlaşamiyorum.bu bı buçuk yıllık evlilikte eşimin ailesi daha doğrusu annesi ,babası ve kız kardeşiyle 3 kez ciddi anlamda eşim ne kadar kızsa tepkisini ortaya koysa dahi onlar anlamiyo her defasında tartışma çıkaracak bı konu buluyorlar , benim ayrı evim var ama korktuğum için tek başıma kalamiyorum eşim de iş yüzünden sürekli evde olamıyor ve ben annem yada kayınvalidem de kalıyorum eşim evde olmadığı zamanlarda işte asıl konu şu bı kaç ay önce kaynimi kaybettik ve ben bu süreçte sürekli kayınvalidem de kaldım iki aya yakın misafir çok oluyodu onlara yardım ediyordum ve ben artık kendi evime gitmek istiyorum dediğim de olanlar oldu bı bağirişmalar felan vay anam eve gidemezsin işimiz var sen gitsen ne olacak biz ne yapacaz bana bir sürü laf eşime laf sen adam değilsin karına laflarını dinleyemiyorsan yasımız var karın eve gidiyorum diyor tmm diyorsun bu evden gitseniz gelmiceksiniz bı daha buraya tabi ben kendimi savundum eşim de aynı şekilde ve evimize gittik bı aydır konuşmuyorum onlarla ve benim bir diğer kaynım hasta durumu iyi değil ben onunla konuşuyorum ama Allah korusun bişi olsa ben oraya gitmek o insanları görmek istemiyorum.Acaba kaynima bişi olmadan oraya gitmeli miyim ona bişi olsa nasıl giderim diye düşünüyorum ama gitmekte istemiyorum ne yapmalıyım?