- Konu Sahibi melekanesii
-
Biri bu adama acilen evli barklı olduğunu hatırlatsın lütfen!!!Kızlar onun davrandığı gibi davranıyorum. 2 gündür o arıyor. Eskiden ben arardım hep. Niye aramıyorsun dedi. Yoğunum dedim. Ben tatile İzmire gitmek istiyordum. Öyle karar vermiştik. Yakın arkadaşıyla konuşmuş. Napacaksiniz İzmirde Antalyaya gidin demiş. İyi dedim. (Sanki tatile arkadaşlarıyla gidecek).
Geçen arayan kız arkadaşı yarın görüşüp yemek yiyelim demiş. (Bu kız üniversiteden arkadaşı. Eşimin telefonunda canımlı bebişimli yazışmaları görmüştüm. Eşim için normaldi. Görüşmeyeceksin demiştim. Haddini bil demişti) bende yorgunum gidemem dedim. Tek mi göndereceksin beni. (Karar verilmiş zaten) Bende ben görüşmek istemiyorum. Benim sebeplerim var dedim. Tamam dedi. Şuan soğuğuz. Benim sabrım bitti artık
Sanada yazk harcatma bu kadr kendini kız arkadaşlarıyla görüşmekte neymiş bnim kocamın asla kız (arkadaşı)olamaz asla bn evli erkeklere yakıştırmıyorum niye bigün seni alıp götürsün yemeğe ama götürür mü götürmezDün kız arkadaşlarıyla görüştü. 11 gibi eve geldi. Hiç birşey sormadım söylemedim. Maddi anlamda sıkışığız. Sabahta yakın arkadaşına 600tl gönderdiğini gördüm. Şok oldum. Bana para harcama diyen adama bak. Bugünde kuaföre gidecektim. Sabah iş yerinde yanıma gelmekle uğraşmasın diye kredi kartını aldım. Aradı az önce haber vermeden alma. Sana geri görüş kamerası alacağım. Bende boşuna para verme dedim. Geri park edemiyorsun ya dedi. Sustum. Artık üzülmüyorum ya hehe diyip geçiyorum.
24 yaşındayımEşin kaç yaşında? 20li başında sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?