- 9 Kasım 2016
- 171
- 351
- 33
- 30
- Konu Sahibi melekanesii
Şuna bak sen ya.Dönme arkadasim yazik emeğine vaktine.Heryere gidemem. Ama o gidermiş eşit değilmişiz. O erkek ben kadınmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuna bak sen ya.Dönme arkadasim yazik emeğine vaktine.Heryere gidemem. Ama o gidermiş eşit değilmişiz. O erkek ben kadınmışım
Eşin çok terbiyesiz ve zeytinyağı gibi üste çıkıyor.Böyle olursa seni aldatırım ne demek ya.Bu hakkı kendinde nasıl buluyor.Merhaba. 1 yıllık evliyim. Ama bu bir yılda o kadar çok şey yaşadım ki çok yoruldum. Eşim o kadar değişti ki bazen tanıyamıyorum. Eşim bekar gibi yaşamaya arkadaşlarıyla planlar bana gelince yok demeler yorulmalar. Ben karışmaya başlayınca beni kısıtlıyorsa karışma rahat bırak demeler. Yaptığım şeyleri beğenmemeler. Yaptığım ev işlerine yardım etmez. Yaptıklarıma da ne yapıyorsun sanki demeler. Çalışıyorum ama evime hep baktım. Kendime de. Süslenip sofralar hazırladım. Süprizler yaptım. Rakı balık sofraları hazirladim. Ama eşim sürekli plan yaptığı için kendiyle. Bunlara zaman bile kalmadı. Yalnız kalmaya başladım. Herşeyi tek yapmaya başladım. Eşimle konuştum defalarca. Anlamadı. Ayrılalım dedim. Biz mutluyuz dedi. Artık Artık kabullendim eşim böyle. 3 gün önce eşimin gece telefonunu karıştırırken bir kızın ınstagram hesabını bazı sitelerin kadınların ekran görüntüsünü almış. Videolar izlemiş. O kadar kırıldım ki kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Ertesi gün konuşmadım. İşteyken aradı. Anlattım. Evde konuştuk. Kabul etmiyor. Ben kendisiyle ilgilenmiyormuşum. Kendi halimdeymişim. Madem ilgilenmiyormuşum. Neden karışmaya çalışıyormuşum. Kadınlık yapamıyormuşum. Dışarıda kendime bakiyormusum evde artik bakmıyormuşum. Böyle olursa beni aldatırmış. Zamanında sende bana böyleydin. Ben yanlızlığa alıştırdın. Ben sana söyledim bunları. Ama asla kabul etmiyor. Eşimden öyle soğudum ki. Dokunsa canım yanıyor. Ne yapacağım inanın bilmiyorum?
Sabahtan beri mesajlar attım. Hâlâ kendini savunuyor. Ve bana konuşmadan sonra birşey değişti mi? Karar ver diyor? Bende akşam eve gelince konuşalım dedim.
Bu yorumunu şimdi okudum.Valla bilemiyoreum ama sen fazla fazla pohpohlamışsın müsama göstermişsin o da kendini erkek kral ilan etmiş.Biraz bazı şeyler senin elinde.Senden ayrı bir program yaptığında,aşağılayıcı suçlayıcı konuştuğunda tavrın net olmalı.Arkadaşlar merhaba
Eşim cumartesi günü mesajlar attı aradı hiç birine cevap vermedim. En son mesaj atmış kapıdayım gel konuşalım dedi. İstemiyorum boşuna gelmişsin. O gün konuşmamız boş değildi dedim. Gel lütfen düşman değiliz istemezsen yine gidersin dedi. Tamam dedim. Arabaya bindim evde konuşalım dedi. Gittik. Benim söyleyecek hiç birşeyim yok konuş dedim. Ben hatalarımı gördüm. Haklısın seni ilgisiz bıraktım. Ben hiç birşeyin farkında değilmişim. Sen gidince anladım. İstersen düşün. Burada kal burası senin evin dedi. Ben gideyim dedi. Bende çok yalnız kaldım bu evde istemiyorum dedi. Özürler diledi. Bundan sonraki hayatım aileme giderim orada yapamam yine bu eve gelirim. Hayatım olmayacak dedi. Güzel bir şekilde konuştu. Gitme kal benimle dedi. Sorularımı sordum. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum dedim. Hayır asla dedi. Bakma sebebi benim ilgisizliğimmiş. Kadınların ekran görüntüsünü de ben göreyim onunla ilgileneyim diyeymiş. Bende sende beni çok ilgisiz bıraktım ama ben aranmadım dedim. Empati yaptırdım. Sinirlendi. Haklısın konuşmam gerekirdi dedi. Ekran görüntüsü aldığı hesap bir arkadaşının kız arkadaşıymış. Engellemiş arkadaşını arkadaşı bak demiş. Senin yanlış anlayacağını düşünmem gerekirdi dedi. Siteleri de askerlikte öğrendim dedim. Ama her erkek bakmıştır dedi. Yeminler etti. Aldatmadım dedi. Seni kaybetmek istemiyorum. Seviyorum. Benim gelecek planlarım var. Seninle yaşlanmak istiyorum. Bende tamam değiş ve bir daha olmayacak dedim. Aynı şeyleri yaşarsak gidişim çok daha kolay olur dedim. Sana bir anda yaklaşamam. Unutur bana dedim. 2 gündür gayet iyiyiz. İlgili davranıyor. Korkum aynı şeyleri ya da daha fazlasını yaşamak. Eşimede söyledim bunu.
Merhaba arkadaşlar. Daha 1 olmadan başa döndük. Aynı şeyleri yasamaya başladım. Arkadaşlarıyla program elinden telefon düşmez. Konuştum. Yok hala aynı. Ev işlerini de kendim yapıyorum. Doğum günüm oldu. Sadece çiçek almış gelmiş. Ne istiyorsun çiçek almış diyeceksiniz? Tatlı söz. Ağzından bir cümle beklerdim. Çok bunaldım. Cinsel hayatımız yok. Cumartesi günü doğum günü çok güzel planlarım vardı ama hepsi bitti benim için. Bütün hevesimi kırdı. Kendime bakıyorum artık. Diyette bile başladım. Onda bile destek yok. Şu haline bak. Babaannem gibisin diyor. İnanın artık bir çarem yapacak birseyim kalmadı.
Geçen gittiğinizde burnu yeteri kadar sürtülmemis olacak ayni şeyler yine.Bir de çok çabuk döndünüz kizmayin da.Ne demek ya babaannem gibisin.Size böyle davranmasina müsade etmeyin.Evlenirken görmemis mi siziKendisinin tipi nasil acaba.Siz böyle kendinize bakmaya devam edin.Diyet yapin,spor yapin,kitap okuyun,kursa gidin,arkadaslarinizla program yapin onlarla çikin vs.Kendisine de birsey sormayin ilgilenmeyin.Bekar gibi takilin.Gittiği yere kadar.Sinir oluyorum böylelerine.Babaanneymis...Eşiniz olduğu dan burada keseyim ben yoksa laf çok.Çok mu seviyorsunuz bir de.Niye çekiyorsunuz bu adami?Yanlis hatirlamiyorsam aileniz de arkanizda.Yaşiniz çok genç size yazik o hayatini yasiyor.Merhaba arkadaşlar. Daha 1 olmadan başa döndük. Aynı şeyleri yasamaya başladım. Arkadaşlarıyla program elinden telefon düşmez. Konuştum. Yok hala aynı. Ev işlerini de kendim yapıyorum. Doğum günüm oldu. Sadece çiçek almış gelmiş. Ne istiyorsun çiçek almış diyeceksiniz? Tatlı söz. Ağzından bir cümle beklerdim. Çok bunaldım. Cinsel hayatımız yok. Cumartesi günü doğum günü çok güzel planlarım vardı ama hepsi bitti benim için. Bütün hevesimi kırdı. Kendime bakıyorum artık. Diyette bile başladım. Onda bile destek yok. Şu haline bak. Babaannem gibisin diyor. İnanın artık bir çarem yapacak birseyim kalmadı.
bu nedir Allah aşkına,adam adamlıgını unutmuş prenses edasına bürünmüş.Merhaba arkadaşlar. Eşimin cumartesi doğum günüydü. Süpriz hazırladım eve geldi. Tepkisi biliyordum zaten sen sürpriz yapacaksın diye bende arkadaşlarımla içmeye gitmedim. Gidemezsin zaten dedim. Tamam üstünü değiştirip geleyim dedi. Bir geldi afedersiniz baksırla. Bende sana böyle hazırlandım dedi.(Bende elbise topuklu ayakkabı saçımı makyajını yaptım) Şaka yapıyor sandım ne kadar odunsun dedim gülerek. Hadi oturalim dedi. O kadar çok enerjim düşti ki. Bende üstümü değiştireyim o zaman diyip yatak odasina gittim. Geldi noldu? Takım elbise mi giyseydim. Sarılmak istediğimde arkanı dönüp gittin insan saygı duyarda tshort giyer dedim. Ne var sanki alt tarafı doğum günü kim var sanki. Ben sana saygı duyup hazırlanıp süslemişim dedim. Ağlamaya başladım. Yaklaşmaya çalıştı. Istemedim. Ben düzeltmeye çalıştıkça hevesimi kaçırıyorsun dedim. Senden soğuyorum dedi. Bende soğu bende soğuyorum dedim Çıktı gitti. Telefonunu kapattı. Aradım mesajlar bıraktım. Yeter artık dedim. Gidecektim. Sonra geldi. Geçti odaya. Oyun oynuyor. Konuştuk. Sırf doğum günü diye rica ettim. Oturduk. Maç varmış meğer. Ben doydum diyip maç izlemeye gitti. Ben yedim içtim. Geldi bir ara gel ben böyle mutlu değilim dedi. Pastasını kesip verdim. Yattım sonra. Çok pişman oldum yaptığıma. Neden sen bana süprizler yapmıyorsun dediğimde yapmam dedi. İstemiyorum dedi. İnsan bazen karşı taraf mutlu olsun diye yapar birşeyleri dedim. Ama ne anlar. Dün ailesinin yanındaydık. Beni böyle bir kötü göstermek. Ne anlarsın gibi. Bende abartma dedim. Babası en sonunda boşver kızım o ne anlatırsa anlatsın biz seni biliyoruz dedi. Sonra telefonda üniversiteden kız arkadaşı canımlı konuşmalar. Kapatti telefonu bir ara görüşelim dedi. Ben işe arabayla gidiyorum. Araba bakimda.Evimizim çevresinde aşırı köpek var. Insanların yürümesine izin vermiyorlar. Olaylar oluyor sürekli. Beni metroya kadar bırak arabayla. Cevabı ben yürüyorum birşey olmuyor. İyi dedim ben yürürüm. İzinli 2 gün.Sabah çıktım iki yol var. Birincisinde hemen yanıma gelmeye başladılar. Bina geldim. Biraz durdum. Ağlayacaktım ya.Diğer yoldan yürüdüm. Çok şükür birşey olmadı. Bıktım artık bencilliklerinden. Yağmur yağar hemen gidip alırdım. Ama Rabbim inşallah bana muhtaç eder.
Merhaba arkadaşlar. Daha 1 olmadan başa döndük. Aynı şeyleri yasamaya başladım. Arkadaşlarıyla program elinden telefon düşmez. Konuştum. Yok hala aynı. Ev işlerini de kendim yapıyorum. Doğum günüm oldu. Sadece çiçek almış gelmiş. Ne istiyorsun çiçek almış diyeceksiniz? Tatlı söz. Ağzından bir cümle beklerdim. Çok bunaldım. Cinsel hayatımız yok. Cumartesi günü doğum günü çok güzel planlarım vardı ama hepsi bitti benim için. Bütün hevesimi kırdı. Kendime bakıyorum artık. Diyette bile başladım. Onda bile destek yok. Şu haline bak. Babaannem gibisin diyor. İnanın artık bir çarem yapacak birseyim kalmadı.
Merhaba arkadaşlar. Eşimin cumartesi doğum günüydü. Süpriz hazırladım eve geldi. Tepkisi biliyordum zaten sen sürpriz yapacaksın diye bende arkadaşlarımla içmeye gitmedim. Gidemezsin zaten dedim. Tamam üstünü değiştirip geleyim dedi. Bir geldi afedersiniz baksırla. Bende sana böyle hazırlandım dedi.(Bende elbise topuklu ayakkabı saçımı makyajını yaptım) Şaka yapıyor sandım ne kadar odunsun dedim gülerek. Hadi oturalim dedi. O kadar çok enerjim düşti ki. Bende üstümü değiştireyim o zaman diyip yatak odasina gittim. Geldi noldu? Takım elbise mi giyseydim. Sarılmak istediğimde arkanı dönüp gittin insan saygı duyarda tshort giyer dedim. Ne var sanki alt tarafı doğum günü kim var sanki. Ben sana saygı duyup hazırlanıp süslemişim dedim. Ağlamaya başladım. Yaklaşmaya çalıştı. Istemedim. Ben düzeltmeye çalıştıkça hevesimi kaçırıyorsun dedim. Senden soğuyorum dedi. Bende soğu bende soğuyorum dedim Çıktı gitti. Telefonunu kapattı. Aradım mesajlar bıraktım. Yeter artık dedim. Gidecektim. Sonra geldi. Geçti odaya. Oyun oynuyor. Konuştuk. Sırf doğum günü diye rica ettim. Oturduk. Maç varmış meğer. Ben doydum diyip maç izlemeye gitti. Ben yedim içtim. Geldi bir ara gel ben böyle mutlu değilim dedi. Pastasını kesip verdim. Yattım sonra. Çok pişman oldum yaptığıma. Neden sen bana süprizler yapmıyorsun dediğimde yapmam dedi. İstemiyorum dedi. İnsan bazen karşı taraf mutlu olsun diye yapar birşeyleri dedim. Ama ne anlar. Dün ailesinin yanındaydık. Beni böyle bir kötü göstermek. Ne anlarsın gibi. Bende abartma dedim. Babası en sonunda boşver kızım o ne anlatırsa anlatsın biz seni biliyoruz dedi. Sonra telefonda üniversiteden kız arkadaşı canımlı konuşmalar. Kapatti telefonu bir ara görüşelim dedi. Ben işe arabayla gidiyorum. Araba bakimda.Evimizim çevresinde aşırı köpek var. Insanların yürümesine izin vermiyorlar. Olaylar oluyor sürekli. Beni metroya kadar bırak arabayla. Cevabı ben yürüyorum birşey olmuyor. İyi dedim ben yürürüm. İzinli 2 gün.Sabah çıktım iki yol var. Birincisinde hemen yanıma gelmeye başladılar. Bina geldim. Biraz durdum. Ağlayacaktım ya.Diğer yoldan yürüdüm. Çok şükür birşey olmadı. Bıktım artık bencilliklerinden. Yağmur yağar hemen gidip alırdım. Ama Rabbim inşallah bana muhtaç eder.
Ah be arkadasim...Diğer konularini da biliyorum.O zaman da buradaki herkes ilgi gösterme,kendinle ilgilen vs. idi.Hatta doğumgününe süpriz falan bu kadar özenme,seninkini nasil kutluyorsa öyle kutla denmisti.Bak işte adam böyle şeyleri haketmiyor belli.
Ağlama boşver.Kendinle ilgilen,sosyalleş ayni eşin gibi.İlgin uğraşın sadece eşin olmasin.Çek ilgini kendini mutlu etmeye bak.