• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım inanın bilmiyorum?

Aaa terbiyesize bak sen milletin eşi felç oluyor da o kocalar karılarına nasıl güzel bakıyor. Hayır anlamıyorum yanı bu ne demek aldatırım ne demek ya defolsun gitsin pislik kimle düşüp kalkacaksa orada kalsın. Sen de üzülme çoluğun çocuğun olmadan kurtulmaya bak bu adamdan

Kızlar dediğinizi yapacağım umursamayacağım. İşe geldim diye haber vermedim. 3 defa aradı ondan sonra açtım. Niye açmıyorsun merak ettim dedi.(Madem merak ediyorsun edeceksin sokağa niye tek başıma gönderdin diyecektim neyse dedim.) Niye haber veriyoruz ki işe geldim işte dedim. Şaşırdı o bana öyle diyordu haber vermeyince. Sabah olanı anlattım. Birşey demedi. Konuşmakta istemediğimden işim çok kapatıyorum dedim. Tamam dedi.

Kızlar onun davrandığı gibi davranıyorum. 2 gündür o arıyor. Eskiden ben arardım hep. Niye aramıyorsun dedi. Yoğunum dedim. Ben tatile İzmire gitmek istiyordum. Öyle karar vermiştik. Yakın arkadaşıyla konuşmuş. Napacaksiniz İzmirde Antalyaya gidin demiş. İyi dedim. (Sanki tatile arkadaşlarıyla gidecek).
Geçen arayan kız arkadaşı yarın görüşüp yemek yiyelim demiş. (Bu kız üniversiteden arkadaşı. Eşimin telefonunda canımlı bebişimli yazışmaları görmüştüm. Eşim için normaldi. Görüşmeyeceksin demiştim. Haddini bil demişti) bende yorgunum gidemem dedim. Tek mi göndereceksin beni. (Karar verilmiş zaten) Bende ben görüşmek istemiyorum. Benim sebeplerim var dedim. Tamam dedi. Şuan soğuğuz. Benim sabrım bitti artık

Kızlar onun davrandığı gibi davranıyorum. 2 gündür o arıyor. Eskiden ben arardım hep. Niye aramıyorsun dedi. Yoğunum dedim. Ben tatile İzmire gitmek istiyordum. Öyle karar vermiştik. Yakın arkadaşıyla konuşmuş. Napacaksiniz İzmirde Antalyaya gidin demiş. İyi dedim. (Sanki tatile arkadaşlarıyla gidecek).
Geçen arayan kız arkadaşı yarın görüşüp yemek yiyelim demiş. (Bu kız üniversiteden arkadaşı. Eşimin telefonunda canımlı bebişimli yazışmaları görmüştüm. Eşim için normaldi. Görüşmeyeceksin demiştim. Haddini bil demişti) bende yorgunum gidemem dedim. Tek mi göndereceksin beni. (Karar verilmiş zaten) Bende ben görüşmek istemiyorum. Benim sebeplerim var dedim. Tamam dedi. Şuan soğuğuz. Benim sabrım bitti artık
Biri bu adama acilen evli barklı olduğunu hatırlatsın lütfen!!!

Ne yürek ve sabır varmış sizde
Mümkün değil katlanamazdım böyle bir kişiliğe
Çok şey söylemek istiyorum ama neticede eşiniz hâlâ

Hayatta kimseye ederinden fazla değer vermemeni tavsiye ederim sana..bilmiyorum ben mi cok vurdumduymaz bir insanim yoksa genel olarak kadinlar kocalarını çok önemsiyorlar..yani sana babaannem gibisin demesini niye bu kadar taktinki..olan sana oluyor o kesin fosur fosur uyuyordur..ha insan üzülür evet ama kendime bunu dertte etmem açıkçası..onu bu kadar önemsendiğini bildiği için şımarıklık yapiyor..bu kadar belli etme..kaçan kovalaniyor nettt.

E hani tekrar ederse bosanacaktiniz ? Adam cok daha beter olmus, neden hala taktik falan yapiyorsunuz, anlayamadim

Hemen boşanmanız ani bir karar olur, bir süre ayrı kalarak düşünmeyi teklif esin bakalım ne diycek. sonuçta kimse boşanmak için evlenmez.

Bu sabah ne aradım ne de mesaj attım. Eşim alarma uyanmaz genelde kapatır. Ben işe erken başladığım için 8de arayıp uyandiriyordum. Ama bu sabah aramadım. 11de beni aradı. Neden aramadın geç kaldım dedi. 10da uyanmış. Bende alarmın var ben öyle uyanıyorum dedim. Karar aldım. Annesi gibi olmayacağım karışmayacağım. Artık ne yaparsa yapsın modundayım. Çok fazla sorumluluk almışım.

Dün kız arkadaşlarıyla görüştü. 11 gibi eve geldi. Hiç birşey sormadım söylemedim. Maddi anlamda sıkışığız. Sabahta yakın arkadaşına 600tl gönderdiğini gördüm. Şok oldum. Bana para harcama diyen adama bak. Bugünde kuaföre gidecektim. Sabah iş yerinde yanıma gelmekle uğraşmasın diye kredi kartını aldım. Aradı az önce haber vermeden alma. Sana geri görüş kamerası alacağım. Bende boşuna para verme dedim. Geri park edemiyorsun ya dedi. Sustum. Artık üzülmüyorum ya hehe diyip geçiyorum.

Arkadaşım sen gerçekten çok sabırlısın annesi misin sen onun hiç bişeyinle ilgilenmiyor seni sevmiyor umursamıyor sadece sürdürmeye çalışıyor yazık ediyorsun kendine bas siktiri ver yolu gitsin ewidr verme ona allaha çok şükür işin falanda varmış gül gibi yaşarsın yaşın kaç bilmiyorum ama daha iyi insanlar bulursun

Dün kız arkadaşlarıyla görüştü. 11 gibi eve geldi. Hiç birşey sormadım söylemedim. Maddi anlamda sıkışığız. Sabahta yakın arkadaşına 600tl gönderdiğini gördüm. Şok oldum. Bana para harcama diyen adama bak. Bugünde kuaföre gidecektim. Sabah iş yerinde yanıma gelmekle uğraşmasın diye kredi kartını aldım. Aradı az önce haber vermeden alma. Sana geri görüş kamerası alacağım. Bende boşuna para verme dedim. Geri park edemiyorsun ya dedi. Sustum. Artık üzülmüyorum ya hehe diyip geçiyorum.
Sanada yazk harcatma bu kadr kendini kız arkadaşlarıyla görüşmekte neymiş bnim kocamın asla kız (arkadaşı)olamaz asla bn evli erkeklere yakıştırmıyorum niye bigün seni alıp götürsün yemeğe ama götürür mü götürmez

Kızlar son durumumuz ilgisiz davranıyorum. Onun bana davrandığı gibi. Her sabah arar uyandırırdım şimdi aramıyorum. Sordu alarmın var. Bende alarmla uyanıyorum dedim. İşe geldiğimi eve geldiğimi haber vermiyorum sordu nereye gideceğim sanki dedim. Geçenlerde kız arkadaşlarıyla görüştü. Birşey demedim. Sebebini sordu kıskanmıyor musun dedi. Yok dedim annen miyim onu yapma bunu yapma diyeceğim. Kendi kararın dedim. Mutlu muyum hayır ama rahatım. Kafama takmıyorum. Rahat yaşıyorum. Birşey sormuyorum kendim karar veriyorum. O da öyle. Cinsel hayatımız yok. Gelip sarılıyor öpüyor o kadar. Bende istemiyorum zaten. Bugün benimle ilgilen miyorsun dedi. Bende sen benimle ilgilenmiyorsun dedim. Ben sana sarılıyorum öpüyorum dedi. Bende demekki farklı şeyler bekliyorum dedim. Kardeşim geldi bugün benim hediye aldığım tavlada oynadılar. Oysaki verirken artık beraber oynarız demiştim. Her gece öpüp yatardım. Şimdi aklıma gelmiyor. Dün gece öpeyim gel dedi. Öptü. Sen öp dedi. Uyuyacağım dedim. Öyle yapardı. Kırılıyorum ama takmıyorum eskisi kadar. Ev arkadaşı gibi yaşıyoruz.

Usenmeden yazılanların hepsini okudum. Aranızin bu derece kötü olduğu hatta soğudum dediğiniz bir adamla nasıl aynı yatakta yatabiliyorsunuz?? Bir süre ayrı kalın ve hayatınıza bakın onsuz daha güzel bir hayatınız olduğunu gördüğünuzde boşanmak için daha emin olacaksınız. Bir kişiyi değiştiremezsiniz bu şekilde yola çıkılan evlilikler genelde mutlu sonla bitmez adam 7 sinde neyse 70 inde de o dur. bunu da lütfen aklınızın bir köşesinde olsun. Kendinize yapacaginiz en büyük iyilik adamı umursamamak değil ayrılmak. Ama pek bu adımı atacak cesaretiniz yok gibi yarin bir gun bem seni sevmiyorum boşanmak istiyorum diye kendinden emin bir şekilde karşınıza çıkarsa da hiç şaşırmayın (muhtemelen de o ara hayatında biri vardır). hakkınızda hayırlısı olur ve umarim tüm sıkıntılarınız dan kurtulursunuz.

Hiç iyi bir yönü yokmuş ki adamın:KK43:daha evliliğe adapte olamamış sizden ayrı bu kadar çok plan yapmak istiyorsa neden evlenmiş?birde sizi aldatırım bile demiş yani bence yol verin gitsin ama önce bir restinizi çekin tepkisine bakın hala adam olmuyorsa salın ipini gitsin 1 yıllık evlilik kimse kimseye kul köle olmuyor evlenince bu durumu kabullenmek zorunda değilsiniz.

Daha 1 yılda böyleyse adam
Ömür geçer mi

Hem suçlu
Hem güçlü

:sinirli:

Back