- 16 Mayıs 2018
- 284
- 112
- 53
- 30
- Konu Sahibi melekanesii
o size git demiş gıtmişsıniz ona sormadan gıtmelıydınız şimdi de gel diyor inşallah geri donmezsınız o gel dedi diye
Hayır asla çocuk oyuncağına çevirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o size git demiş gıtmişsıniz ona sormadan gıtmelıydınız şimdi de gel diyor inşallah geri donmezsınız o gel dedi diye
Böyle giderse aldatacakmış öyle mi? Ne kadar arsız bi adam ya! Koyun kapının önüne bence hadsizi
Bence hiç muhattap olmayın,Evden ayrıldım zaten. Arıyor gel konuşalım dedi. Dalga geçer gibi
Bence hiç muhattap olmayın,
Çocuk oyuncağı mi bu?
Siz onun talimli hayvani değilsiniz gel deyince gelecek git deyince gidecek. Terbiyesiz yaa
Merhaba. 1 yıllık evliyim. Ama bu bir yılda o kadar çok şey yaşadım ki çok yoruldum. Eşim o kadar değişti ki bazen tanıyamıyorum. Eşim bekar gibi yaşamaya arkadaşlarıyla planlar bana gelince yok demeler yorulmalar. Ben karışmaya başlayınca beni kısıtlıyorsa karışma rahat bırak demeler. Yaptığım şeyleri beğenmemeler. Yaptığım ev işlerine yardım etmez. Yaptıklarıma da ne yapıyorsun sanki demeler. Çalışıyorum ama evime hep baktım. Kendime de. Süslenip sofralar hazırladım. Süprizler yaptım. Rakı balık sofraları hazirladim. Ama eşim sürekli plan yaptığı için kendiyle. Bunlara zaman bile kalmadı. Yalnız kalmaya başladım. Herşeyi tek yapmaya başladım. Eşimle konuştum defalarca. Anlamadı. Ayrılalım dedim. Biz mutluyuz dedi. Artık Artık kabullendim eşim böyle. 3 gün önce eşimin gece telefonunu karıştırırken bir kızın ınstagram hesabını bazı sitelerin kadınların ekran görüntüsünü almış. Videolar izlemiş. O kadar kırıldım ki kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Ertesi gün konuşmadım. İşteyken aradı. Anlattım. Evde konuştuk. Kabul etmiyor. Ben kendisiyle ilgilenmiyormuşum. Kendi halimdeymişim. Madem ilgilenmiyormuşum. Neden karışmaya çalışıyormuşum. Kadınlık yapamıyormuşum. Dışarıda kendime bakiyormusum evde artik bakmıyormuşum. Böyle olursa beni aldatırmış. Zamanında sende bana böyleydin. Ben yanlızlığa alıştırdın. Ben sana söyledim bunları. Ama asla kabul etmiyor. Eşimden öyle soğudum ki. Dokunsa canım yanıyor. Ne yapacağım inanın bilmiyorum?
Sabahtan beri mesajlar attım. Hâlâ kendini savunuyor. Ve bana konuşmadan sonra birşey değişti mi? Karar ver diyor? Bende akşam eve gelince konuşalım dedim.
Merhaba,
Sizin esiniz size karsi saygi duymuyor. Durumunuza üzgünüm. Sizin onunlar defalarca konustugunuz halde size kulak etmemesi, size yalan söylemeleri sizin kisiliginize ve duygulariniza karsi sifir saygisi oldugunun kanitidir.
Ebeveynlerinin aslinda bu arada bir akil fikir yapmalari gerekir - sizin laflariniz esinize bos geliyor, ne derseniz deyin durumunuzu degistirmeyecektir - ücüncü bir parti girmesi lagzim bu isin icine. Ya ebeveynleriniz yada aile danismani.
Bence anneniz veya babaniz ile konusun durumunuzu. Araniz iyi mi ebeeynleriniz ile? Abiniz var ise - o da yardimci olabilir. Ûzülerek diyorum; sizin kocaniz sizin hislerinizi sifira saymasini cok ciddiye almaniz lagzim, onun sizin hayatinizi bozmaya izin vermeyin. Bir sene evlisin, düsün bir hayat boyu cekeceklerinizi. Size yalan söylemeye baslayacak, sizi aldatmaya baslayacak - sonrada kendisini suclu hissetmemesi icin sizi kritize etmeye baslayacak, sorgulamaya ve yetersiz oldugunuzu hissetirmeye. Araya cocuklar, ve hayatin sorumluklari daha da artikca - siz hayatiniza pes deyiceksiniz!! Cevrenizde baskalari ile danismaniz lagzim. Kendinizi harcamayin.
Ben de patlıcanı çok severim. Onun size yaptığını patlicana bile yapmam. Affeder mısınız bilmem ama çok ciddi bir derse ihtiyacı var. Fevri davranmışmış. Yaptığı terbiyesizlik fevrilikle açıklanamaz. Nerenin kontuymus acaba hep emrinde olmanızı istiyor?Anneme söyledim şimdilik ailem çok şükür arkamdalar. Dün gecede mesaj atmış. Benim sana vefa borcum var. Fevri karar verdik. Özür diliyor beni seviyormuş. Düşünüyorum da seven insan böyle eziyet eder mi? Görmezden gelir mi? Hadi git der mi? Bu kadar kolay mı?
Şu bencilliğe bak sen.Ohh ne güzel git dediği de git gel dediğinde gel.Şımarıklık resmen.Tabi siz bilirsiniz ama böyle biriyle ömür gecer mi bilemiyorum.
Peki sizin boryerlere gidip gelmenize falan karisir mi?Karisipta kendisi böyle yapiyorsa bir de pessss
Bu biraz ağır olmuş .O ne yapmış ,smokinle mi durmus evde .Sen aldatmadan boşanalım de.Zaten aranmıssın de .Hödük.Böyle olursa beni aldatırmış.