Ne yapacağım ben bu komşularla

Erkek olmayan ev bu komşular için yol geçen hanıdır

Evlilerin kapısına gidemez tek yaşayana dalarlar

Çocuklar meraklı o sizin eşyanıza vs değil hiç gelmedî için eve bakıyor

Apartmanın çocukları toplanıp 60 yaşındaki babama oynamaya gitmişler onlara hiç gitmediği için merak etmişler çocuk işte

hiç birşey verme bundan sonra sert bir şekilde istediğin bende yok de..fazla yüz vermişsin..bende hoşlanmam böyle şeyden..

Ben zilimi söktüm ve yakınlarıma telefon etmeden gelirseniz dışarda kalırsınız dedim. Benim eşimde uzakta çalışıyor, yanlız yaşıyorum. balkonumada kornij taktım ve tül geçirdim..Sırf kimseyle görüşmeyeyim diye. Kötü olduklarından değil, ben sevmiyorum komşuculuk oynamayı. Kapı önünde saatlerce oturuyorlar, bide beni çağırıyorlar..hiç sevmeyiz biz eşimle kapı muhabbetlerini. Adlarını bilmem, onlarda benimkini bilmez. Az insan Çok Huzur. Tepkini gösterezseniz sürer gider bu durum. Açık açık geç geldiğinizi ve yoğun çalıştığınızı o sebepten uyumanız gerektiğini kararlı bir şekilde izahat edin.

üşenmeden detaylıca yazmanıza hayran kaldım halbuki 4 cümlede özetlenebilirmiş hani :) Bence de 4- 5 defa kapı açmazsanız sorun hallolur. (lütfen rahatsız etmeyin geç yatıyorum da yazabilirsiniz kapıya) gerçi bu defa da gece gelirmiş :)

bence seni kontrol ediyo. bekar olunca potansiyel eve erkek atıcı gözüyle bakıyor bazı komşular. tövbe tövbe. bizde bekarız var öyle bi komşumuz. adam sürekli "asık suratla hmm nerde çalışıyodunuz siz" deyip duruyo.hep aynı soru eve şöyle bi bakıp geçmeler falan. vebalıymışız gibi. aaa çok sinir oldum şu an

Ben de cok cekiyorm bu konudan. Cozumunu bulsam sana da soylerdim inan.
O hafta pazarda ne pahaliysa onu istiyor benimki.
Terlik istiyor, mutfak robotu istiyor, sabun istiyor...akil almaz seyler.
Neredeyse gelip kocami da isteyecek...her seye kapi calinmaz ki ya yok firtina cikti, yok ozlem ozden elendi, yok bihterle behlul yakalandi. Bu ne yahu?...
Bi sefer dayanamayip cildiricam "al canimi da al al senin olsun"diyerek...

Bu kdr yapışkan insanlarıda hiç sevmem o kapı kırılır zilin sesi kısılır halaa gitmezler... Yok demeyi öğrenmek lazım... Acil bir durum olur bisey istersin oda kirkyilda bi tmm.. Oyle zirtpirt gelinmez... Komsuculuk oynamak istiyorlar ama herkesin kendi kosturmacasi var... Oyuna vakit yok....

Ahahhaha ayy sinirlerm bozuldu bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…