- 8 Mart 2016
- 428
- 320
- 33
baştan okuyunca bende bi şok etkisi oldu :)) Koptumm
En sevdiği yemekleri yap.Merhaba Arkadaşlar Bir konuda fikir almak istiyorum sizlerden.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)
Sevgilim askerden 10 gün sonra geliyor ufak bir iki hediye aldım ama daha başka bişeylerde yapmak istiyorum sıradan bi karşılama olmasını istemiyorum Sizce ne yapabilirim?
Bayılıyorum şu romantik düşünceli çiftlere.biz karı koca öküzüz anlaşıldı:)İzine geldiğinde kendisi bir sürü hediyeyle gelince ben çok şaşırmıştım.. Şimdide öyle olacağını tahmin ediyorum o yüzden bende ufak bir iki hediye aldım :)
bir şey yapma yeter..sarıl birde tamamdır. yüz vermeyin böyleMerhaba Arkadaşlar Bir konuda fikir almak istiyorum sizlerden.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)
Sevgilim askerden 10 gün sonra geliyor ufak bir iki hediye aldım ama daha başka bişeylerde yapmak istiyorum sıradan bi karşılama olmasını istemiyorum Sizce ne yapabilirim?
bir yaşı küçük 2 daha evli değillerBayılıyorum şu romantik düşünceli çiftlere.biz karı koca öküzüz anlaşıldı:)
bir yaşı küçük 2 daha evli değillerbir evlensinler görürüm ben onları
durum şu olur iş seyahatinden dönsün adam " uff gene geliyor amann sevdiği eti pişirim birde pilav salata iki de öpüş seviş tamamdır.. 1 ay idare eder bu bizi..acaba aldatmış mıdır diyip ardına da kavga koyduk mu ohhh.." diyecekledir