Ne yapabilirim?

yani askerden dönen birine nasıl bir sürpriz yapılır ki bilemedim.. zaten en sevdiği yemekler yapılmışsa bir de sevdiceği yanındaysa daha ne olsun, düğün bayram :)

Kirmizi hali ser... aklima basja bir sey gelmiyor...
Saka bir tarafa hediyenin kucugu buyugu olmaz bence.

Arkadaşım da gelcek yapmak istediklerini yapcaz benim istediğimi değil mesela Beşiktaş Ortaköy yürüyelim iskender yiyelim gibi istekleri var özel bişey yapmaya gerek yok onun istediklerini yapsan yeter :)

Merhaba Arkadaşlar Bir konuda fikir almak istiyorum sizlerden.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)
Sevgilim askerden 10 gün sonra geliyor ufak bir iki hediye aldım ama daha başka bişeylerde yapmak istiyorum sıradan bi karşılama olmasını istemiyorum Sizce ne yapabilirim?
En sevdiği yemekleri yap.

Merhaba Arkadaşlar Bir konuda fikir almak istiyorum sizlerden.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)
Sevgilim askerden 10 gün sonra geliyor ufak bir iki hediye aldım ama daha başka bişeylerde yapmak istiyorum sıradan bi karşılama olmasını istemiyorum Sizce ne yapabilirim?
bir şey yapma yeter..sarıl birde tamamdır. yüz vermeyin böyle :KK70:

Bayılıyorum şu romantik düşünceli çiftlere.biz karı koca öküzüz anlaşıldı:)
bir yaşı küçük 2 daha evli değiller :KK70: bir evlensinler görürüm ben onları
durum şu olur iş seyahatinden dönsün adam " uff gene geliyor amann sevdiği eti pişirim birde pilav salata iki de öpüş seviş tamamdır.. 1 ay idare eder bu bizi..acaba aldatmış mıdır diyip ardına da kavga koyduk mu ohhh.." diyecekledir :KK70::KK70::KK70:

bir yaşı küçük 2 daha evli değiller :KK70: bir evlensinler görürüm ben onları
durum şu olur iş seyahatinden dönsün adam " uff gene geliyor amann sevdiği eti pişirim birde pilav salata iki de öpüş seviş tamamdır.. 1 ay idare eder bu bizi..acaba aldatmış mıdır diyip ardına da kavga koyduk mu ohhh.." diyecekledir :KK70::KK70::KK70:
:KK48:Valla biz sevgiliykende öleydik aslında hep öküzdük ama evlilikle perçinlendi :) ama dediğin doruu evlensinler hele bi:KK45:

X