- Emoji Skoru
- 6.722
- Puanlar
- 78
- Konu Sahibi halenizzzzj
Handan a sorma imkanınız yokmu dökülecek tır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazayım ? Sevgilimin numarasını sen mi sorguladın yazayım ?Handan a sorma imkanınız yokmu dökülecek tır
Sevgilim kesinlikle inkar ediyor aklından neler geçiyor bilmiyorum ama çok yoruldum bana güvenmiyorsun falan diyor.Altindan masumane bir durumda cikabilir, organize bir kandirilma olayida.. ben olsam muhtemelen bu kadar kurcaladiktan sonra rahat edemez, ayrilmaya niyetim yoksa gercegi ogrenmek icin handan, sibel ve sevgilim uclusunun ortak bir alanini kollardim. Ne bileyim hesaplarinda iyice gecmise iner sevgilimin gecmisinde olan bir ortaklik arardim mesela. Ortak bir okul, ortak takilinilan bir mekan, ortak bir hobi, belki bir spor salonu, herhangi bir sey. Icim rahatlamazsa da ayrilirdim.
Sevgilim profilini attığım Handan ve Sibel’i tanımadığını söyledi."Ahmet Sibel" seklindeki kayittan birsey cikmaz.
Mesela kizimin ogretmeni de bende ogretmenin adi ile kizimin adi seklinde kayitli, bu sekilde masumane birsey olabilir.
Handan, Sibel ve sevgiliniz is arkadasi olabilir, dolayisiyla birbirlerini eklemek için ya da baska bir sebeple aratmis olabilir.
Ailesi de is arkadaslariyla tanismis olabilir ve herkesi ekleyen tipler olabilirler.
Anlattıklarınızdan anlayip cikarabildiklerim bunlar.
Bahsettigimiz uygulamaya ne kadar guveniyoruz peki?Sevgilim profilini attığım Handan ve Sibel’i tanımadığını söyledi.
Sadece isim benzerliği mi diyorum ama bu kadar tesadüfler de normal değil.
İş yerindeki Sibel değil bu diyor benim bunlarla bir alakam yok diyor.
Kandırılmış olmak istemiyorum.
Ve Sibel’in hesabını kapatması normal mi ?
Bunu da söyledim ve aşırı sinirlendi.
Benimle ne ilgisi var diyor sadece.
Bu Handan denen kişi 3 kere sorgulamış ya da aramış sevgilimi.Sevgilim beni arayan olmadı sorgulamıştır diyor bende nereden tanıdığını sordum ? Numaranı nereden biliyor dedim.Bahsettigimiz uygulamaya ne kadar guveniyoruz peki?
Uygulamanin guvenilirligini test ettiniz mi?Bu Handan denen kişi 3 kere sorgulamış ya da aramış sevgilimi.Sevgilim beni arayan olmadı sorgulamıştır diyor bende nereden tanıdığını sordum ? Numaranı nereden biliyor dedim.
Bi ara arkadaşım telefonumu aldı sevgilisini aramak için belki onu aramistir dedi.
Ve sevgilimin bu kişiyi tanımıyorum demesi aslında tuhaf olan.
Israrla inkar ediyor.
Evet görünüyor.Uygulamanin guvenilirligini test ettiniz mi?
Mesela arama / sorgulama tarihleri gözüküyor mu?
Yani sonucta ortada ya ahmet sayesinde taninan bir sibel ya da sibel sayesinde taninan bir ahmet soz konusu. Bu kaydi yapan kisi ahmet in cok yakini degildir muhtemelen. Sibel in hesap kapanmasaydi Ahmet ve sibel de kayitli olan, ortak ama aile disi birileri arardiniz belki oradan bir sey cikardi.Sevgilim kesinlikle inkar ediyor aklından neler geçiyor bilmiyorum ama çok yoruldum bana güvenmiyorsun falan diyor.
Ama işler o kadar karışık ki.
Altından kalkamıyorum.
Kardeşi bilmem şunun sevgilisi diyor takip ediyor peki annesi babası ne alaka ?
Eski sevgilin miydi diye bile sordum ama kesinlikle yok öyle bir durum tanımıyorum diyip duruyor.
Mesaj atacağımı söyledim at diyor.
Mesaj atmak bir yandan istiyor bir yandan istemiyorum.
Ne yazacagim ki ?
Sibel hesabı açmış sabah kapatmıştı akşam açmış ne alakaysa , şimdi baktım gördüm.Yani sonucta ortada ya ahmet sayesinde taninan bir sibel ya da sibel sayesinde taninan bir ahmet soz konusu. Bu kaydi yapan kisi ahmet in cok yakini degildir muhtemelen. Sibel in hesap kapanmasaydi Ahmet ve sibel de kayitli olan, ortak ama aile disi birileri arardiniz belki oradan bir sey cikardi.
Günleri var ise, o günlerde sevgilinizin yanında miydiniz, ruh hali nasıldı gibi detaylari bir dusunun.Evet görünüyor.
Bu Handan denen kişi sevgilimi 2,5 ay önce aramış ya da sorgulamış.
Kasım ayinda.
5 gün arayla.3 kez.
Başka da yoktu.
Olmadi yarin goruntulu arayip annesine, sibel le konustum dun gece falan dersiniz. En kotu ihtimalle panik halinden falan en azindan sakladiklari bir sey var mi o belli olur.Sibel hesabı açmış sabah kapatmıştı akşam açmış ne alakaysa , şimdi baktım gördüm.
Evet o aklıma geldi fake bi hesaptan Sibel’e istek attım kabul etmedi henüz.
Profili gizli maalesef.
Küçük bir iş yeri olduğu için maalesef çıkmıyorSevgilinin iş yerinin firma unvanı ile sibeli linkedinde arat. Eğer instagramda karşına çıkan profille uyuyorsa sevgilin yalan söylüyordur
Merhaba arattığı isim derken Instagram'da mı arattığı çıkıyorİki tane Sibel’in denk gelmesi tesadüf olamaz bence
Uygulamayı biliyorum amaBaşkalarının arattığı tarihler net olarak görünüyor mu çok şaşırdım
Yani ne çıkabilir ki altından gizli bir ilişkisi varsa da bütün aile takip etmez ki bir yandan da tesadüf olmaz diyorum
Handan bence olaydan bağımsız ayrı bir problem o ne alaka yani ama Sibel’le arkadaşlar
Bu arada ben stalk için Facebook’u kullanırım çok daha iyi bilgiler var veya direk Google’a yazarım bir sürü site çıkıyor alakalı alakasız oradan bulabilirsiniz
Merhaba Yok o daha bulunmadı herkesin kabusu olurduMerhaba arattığı isim derken Instagram'da mı arattığı çıkıyor