• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur dua edin bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yokda hepiniz her kafadan bi yorum yapmişsınız herşeyi çok biliyomuşsunuz gibi peki hanginizin yıllardır çocuk hasreti çektiği var insana çaresizlik herşeye sürükler sizde çok abartmışsınız sanki bayan hocanınn ta adresini vermiste kaldırıp yok bilmem büssürü kişinin vebaline giriyosunuz diyonuz pardanda (VEBALİ)Sizlermi düşünüyorsunuz o halde güzel cvp vermediğiniz bi konuda bayana o kadar söz söyleyip hakkına girmeyinn!!!!!
3 yıldır çekiyorum evlat hasreti yeter mi?
Hocanın adresini vermiş tvde mücahid bilmem ne diyor. kadınlar klübüne girecek kadar internet kullanmayı bilenler googlea yazar bulur hocayı.
Konuyu tekrar okuyun yorumlarıda.

Yokda hepiniz her kafadan bi yorum yapmişsınız herşeyi çok biliyomuşsunuz gibi peki hanginizin yıllardır çocuk hasreti çektiği var insana çaresizlik herşeye sürükler sizde çok abartmışsınız sanki bayan hocanınn ta adresini vermiste kaldırıp yok bilmem büssürü kişinin vebaline giriyosunuz diyonuz pardanda (VEBALİ)Sizlermi düşünüyorsunuz o halde güzel cvp vermediğiniz bi konuda bayana o kadar söz söyleyip hakkına girmeyinn!!!!!
Allah razı olsun keşke tatlı dille söyleselerdi ben kötü birseyi demedim ya onlar beni yanlış anladı yada ben anlatamadım cok kırıcı konuşmadan tatlı dille konuşsalar dı gece gece bu kadar üzülmezdim yemin ederim o kadar üzüldümkü

Allah razı olsun keşke tatlı dille söyleselerdi ben kötü birseyi demedim ya onlar beni yanlış anladı yada ben anlatamadım cok kırıcı konuşmadan tatlı dille konuşsalar dı gece gece bu kadar üzülmezdim yemin ederim o kadar üzüldümkü
:KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Pki bu durumda aksine siz olsaydınız o sizin yaptığınız yorumlarda size yazılmış olsaydı neler hissedersiniz bi düşündünüzmüü!!
Hocanın adresini vermiş tvde mücahid bilmem ne diyor. kadınlar klübüne girecek kadar internet kullanmayı bilenler googlea yazar bulur hocayı.

Bu arada dediğiniz icin tekrar baktım bayan hocasının ismini cismini nereye yazmış bulamadım da bni etiketler misiniz yazdığı bölüme

Bn böyle tarz konuşmalara pek katılmam ama bayan zaten çaresiz bide o kadar üstüne giden olmuşki bu acınin tarifi yok bu bayanı böyle yazarken görünce 12 yıldır bebeği olmiyan ablam geldi aklıma istemsizce yazdım
Peki sen yorumlarını düşündün mü? Ünlem falan hayırdır ya?

Ya hatamı kabul ediyorum hala üzerime geliyorsunuz bu kadarda gaddar olmayın lütfen haklısınız diyorum olmuyo ne yapmamı bekliyorsunuz daha

Bn böyle tarz konuşmalara pek katılmam ama bayan zaten çaresiz bide o kadar üstüne giden olmuşki bu acınin tarifi yok bu bayanı böyle yazarken görünce 12 yıldır bebeği olmiyan ablam geldi aklıma istemsizce yazdım
Ben çaresizliğini anlıyorum. Ama yanlışını anlatmaya çalıştıkça gergin tepkiler verdi bizi de gerdi. Ayrıca ters konuşmadım gayet düz konuştum. Kendi kendine triplere girdi konu sahibi allah belamı versin filan dedi. Menfaatine konuştuğumuz halde terslendik. Kendi bilir bizim yapacağımız birşey yok.

Ben 5 sene çektim yeterlimi 2 kaybım oldu ve 3.de erken doğum oldu. Nasıl uygun mudur? Çaresizlik değil cahliik insana çok şey yaptırır allahtan başka hiçbişey den medet ummadım çok şükür. Ona inanır ona sığınırım. Aklı başında insan zaten o bahsettiği kişiyi araştırmaz ama burda 1001 çeşit kadın var konu hakkında bilgisi olmayıp okuduğu herşeye inanan araştırmadan doğruymuş diyen. Bayan o kadar uyarılara rağmen hala aynı kafadaysa ona kim karışabilir. Herkesin hür iradesi Bursa yazanlar hiç biri aşağılama amaçlı yazmadı bilmiyorsa öğrensin diye yazıldı bayanın bu konuda eksiği vardır öğrenir bizim başka konularda biz uyarılırız öğrenmiş oluruz kimse dört dörtlük değil hepimizin bilmediği yanlış bildiği var kimse ben herşeyi biliyorum demiyorda zaten ama bayan uyarıları hakaret olarak algılıyosa hayat onun herkes özgür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back