- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
İyi geceler cınımSabrımı sınama olurmuiyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler cınımSabrımı sınama olurmuiyi geceler
Kız Hürrem ne anlatıyorsun senBak canım herşeyi yanlış anlıyorsun. Anlama kıtlığın mı var diyorsun sonra da dinden kaldı dedi diye öfkeleniyorsun. Önce kendi dediğini bi değerlendir.
Kardeş biraz ağır oldu sanki biliyorum hepimiz iyi niyetliyiz kardeş için ama işte oda hassas yani yanlış anlaşılma oldu büyüdü konu azıcık..bunaldınız değil bunalttınız, kıtlığımı değil kıtlığı mı olacak, dinden kaldın bari dilden geç
İyilikle yaklaşmaya çalışıyorum üzülüyorum gerçekten depresyonda yaKız Hürrem ne anlatıyorsun sen
Konu silmek yasakBu konuyu nasıl silebilirim
benden bu kadar MoonfacedMom arkadaşim, hem bedava yol gösterip akil veriyoruz hem azar işitiyoruz,çok kırgınım .....şaka şaka bana ne be....şarlatanlar da ekmek yiyecek elbet bu da onların kısmeti napalım yani anlamiyo.... siz olmasaniz çoktan çıkmıştım konudan, tatli hatunlarherkese iyi gecelerrrrrPeki paşam piraye arkadaş sana yazmış cevabını ver istersen kuzum
Ancak kapattırabilirsinKonu silmek yasak
Konuyu terket gel işimiz varİyilikle yaklaşmaya çalışıyorum üzülüyorum gerçekten depresyonda ya
Gerek yok mune kapatacak zatenAncak kapattırabilirsin
Ancak kapattırabilirsin
Gerek yok mune kapatacak zaten
[/QUOrası öyle tabiGerek yok mune kapatacak zaten
Ooo fıstık çiki çikiKonuyu terket gel işimiz var
Bende son mesajımı sana yazıp gidiyorum buralardan bende öyle konu konuyu açtı kaldık yoksa mevzu çoktan kapandı bu arada sana benden çok kalp 
benden bu kadar MoonfacedMom arkadaşim, hem bedava yol gösterip akil veriyoruz hem azar işitiyoruz,çok kırgınım .....şaka şaka bana ne be....şarlatanlar da ekmek yiyecek elbet bu da onların kısmeti napalım yani anlamiyo.... siz olmasaniz çoktan çıkmıştım konudan, tatli hatunlarherkese iyi gecelerrrrr
Ya kusura bakma da nasıl etiketleyebilirim mune ye msj attım ama etiketlemedimKonu zaten kesin kapanır. Ama kapatmak için Mune yi etiketlemen lazım
Ben etiketlemiş oldum zaten mesajımda. Görünce kapatırYa kusura bakma da nasıl etiketleyebilirim mune ye msj attım ama etiketlemedim
Mesaja da cevap veriyor zaten konu yasaklı konu siz demesenizde kilitlenecek ve hali hazırda 3kişi etiketlemiş muneyiYa kusura bakma da nasıl etiketleyebilirim mune ye msj attım ama etiketlemedim