Oturup konuşsan herkezin parası yok ama ellerinde telefonlar altlarında ki arabalar hele mağazalara girdiğim de deli gibi alışveriş yapan insanlara hayret ediyorum .
Haklısınız siz ama gelinin altınlarına giydiği kıyafetlere dikkat etmeniz garip geldi size düşmüyor bu konular da laf söylemek .
Özellikle çocuğun kıyafetleri konusun da söylemeniz kızdırdı beni emin olun ki herkez evladı için en iyisini ister .
Ele avuca gelen markalar dedi arkadaş , ben de oğluma kaliteli eşyalar almaya çalışıyorum zira çocuk bu .bu yoruma çok şaştım.en iyisini ister ama bütceye göre giyinir.
benim ve eşimin gelirinin toplamı iyidir ama biz bile indirim dışında nerdeyse alışveriş yapmayız.
baba yapmıyor bu zamanda ya benimn akıllı nişanlım yaopmış sırtının yükü olmuş
eğer böyle düreceğini düşünüyorsa çok bekler
o zaman evlenmicek böyle kardeşinin borçlarını ödücek elin kızının başınıda yakmıcak
kadercim çok sıkıldım bildiğin gibi değil
yanaklarım al al şu an
belli değil onu nişanlımda bilmiyor canım
banka mı tefeci mi kimden almış belli değil
artık valla çözsünler kendi aralarında ama benim tavrım belli açıkçası
Ele avuca gelen markalar dedi arkadaş , ben de oğluma kaliteli eşyalar almaya çalışıyorum zira çocuk bu .
Ucuz bir eşyayı alıp hayrını göremeyeceğime iyi bir şey alıp uzun süre kullanmak isterim bu açıdan bakmak gerek.
Ele avuca gelen markalar dedi arkadaş , ben de oğluma kaliteli eşyalar almaya çalışıyorum zira çocuk bu .
Ucuz bir eşyayı alıp hayrını göremeyeceğime iyi bir şey alıp uzun süre kullanmak isterim bu açıdan bakmak gerek.
canım ben eltimi kıskanacak kadar basit biri değilimdir ki benden 5 yaş küçük
eşinin durumu iyi olur ne alırsa alsın ben şimdiye kadar zaten dikkat etmedim
sadece yorumuma kattım tabiki herkes evladı için en iyisini ister ama duruma göre
bende çocuğumu koljde okutmak isterim ama durumum el verirse o ayrı mesele
ben şunun için diyorum altınlarını satabilirler borçları için
yada markadan biraz kısabilirler yoksa isterse 1000 tllik çanta taksın benim umrumda olmaz
ama ucu bize dokunacaksada sinir olurum elbet
umarım sizin karşınıza böyle bir durum çıkmaz ve beni kınadığınız duruma düşmessiniz
Sabah baska bir konuya da yazmistim
aynen boyle bir konuydu
Her ailede bir evlat gunah kecisi seciliyor ,
iyi niyetli oluyor,
digerleri de kiymet bilecegine
daha cok somuruyor
Bu simdi bu borc,
yarin bir gun baska borc.
belki de miktar daha fazla da sana soylemiyor
Bence bu borc bitmeden evlenemeyeceginizi soyle
Bir care bulsunlar ailecek
yoksa senin yiyemedigini baskasi yer hayatin boyunca...
Oturup konuşsan herkezin parası yok ama ellerinde telefonlar altlarında ki arabalar hele mağazalara girdiğim de deli gibi alışveriş yapan insanlara hayret ediyorum .
Haklısınız siz ama gelinin altınlarına giydiği kıyafetlere dikkat etmeniz garip geldi size düşmüyor bu konular da laf söylemek .
Özellikle çocuğun kıyafetleri konusun da söylemeniz kızdırdı beni emin olun ki herkez evladı için en iyisini ister .
kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum
akşam nişnalım ile konuşucam hatta burdan notlar aldım kendime onları söylücem
tatlı dille baktım olmadı artık aileler mi girer nasıl olur bilemiyoırum
inşaallah akşam oda mantıklı davranır ve 2 senemizi heba etmez
kardeşinin borçları için
kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum
akşam nişnalım ile konuşucam hatta burdan notlar aldım kendime onları söylücem
tatlı dille baktım olmadı artık aileler mi girer nasıl olur bilemiyoırum
inşaallah akşam oda mantıklı davranır ve 2 senemizi heba etmez
kardeşinin borçları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?