Ne olur bir yol gösterin nasıl davranayım nişanlıma karşı?

anneye de siz bakarsınız hatta bunu sana iyilik gibi sunarlar, sen çalışıyosun yemeğini yapar falan derler

Hatta bizimkilerin de şu borcu var ben ödüyordum ama artık evleniyorum ödeyemem benim de ayrı sorumluluğum evim olacak dimi de

ben de bunun için hemen nişanlısını borca soksun eşya aldınsın felan diyorum

makul
valla ben aşkımlı canımlı cicimli de konuşmazdım niye ben ezilip büzülücem ki, sünepe kardeşi utanmadan borçları diziyo bide üste çıkıyo siz bana nasıl geçindiğimi sormuyosunuz diye,karısı keyfinde ben niye gerilicem olursa olur olmazsa olmaz, benim babamda böyle değişmiyo bunlar heleki sizde babada yok bunun demagojisi çok yapılır

Allah kimsenin başına vermesin ama nişanlıymışım seviyormuşum anlamaz buz gibi soğurdum.çünkü çok çektim.evliliğimde çekemezdim.

Paran yoksa ona göre yaşa
Bi markadan kusur kalma
Altınların kolunda dursun
Çocuğuna da marka giydir
Sonra da millete sitem et nasıl geçindiğimi soruyo musunuz diye

Marka takılan birine niye sorulsun ki ?

Hatta bence bu işin işinde başka bi iş var
Bu adam eşi marka giyinsin diye borca bulaşmamıştır bence
Kumar vs. olabilir
Tam olarak açıklanmadığına göre temin edilen yer tefecidir muhtemelen

Yoksa dersin ki ben bankadan kredi çektim, şunu şunu aldım arkadaş..

Allah kimsenin başına vermesin ama nişanlıymışım seviyormuşum anlamaz buz gibi soğurdum.çünkü çok çektim.evliliğimde çekemezdim.

bende soğurdum, etrafımda hiç peri masalı gibi evlilik görmedim bu senaryoyu annemde gördüm teyzemde gördüm ohooo roman olur, çile çekeceğime evlenmem uzaktan severim bi müddet sonra elbet unuturum yeni birini severim, ben biraz mantık çerçevesinde yaşıyorum hayatımı, duygu zarar getirir bu tip işlerde

bide nişanlı alışmış herhalde kardeşinin arkasını toplamaya adama tuhafgelmıyo ne kardeşler var 1bınlıra borç vermezler

Son düzenleme:

bankalar o kadar kredi vermez öyle herkese.

ben de...açıkcası evlenmem derdim.bile bile kimse girişmez böyle bir şeye.

burda bir çok kişi yorum yazmış ve akıl vermiştir sana eminim hepsini okumadım ama sakın altınlarını verme derim ben onlar sizin ve geleceğinizde ne olacağı belli değil sefasını eşinizin kardeşi ve karısı mı çeksin güzel giyinebilmek, gezip tozmak için..

Zaten kendi karısının altınları kolundaymış ki
Niye millet seferber oluyo ben anlamadım
Önce onun altınları bozulsun, hayret birşey

Zaten kendi karısının altınları kolundaymış ki
Niye millet seferber oluyo ben anlamadım
Önce onun altınları bozulsun, hayret birşey

bence çok öyle takısı oldugunu sanmıyorum 14 ayar künye 1-2 kolyedir.böyleleri altın felan da bırakmaz karısında.tecrübeyle sabit

bence çok öyle takısı oldugunu sanmıyorum 14 ayar künye 1-2 kolyedir.böyleleri altın felan da bırakmaz karısında.tecrübeyle sabit

Bilemiyorum artık burdan ayar tespitini de
Her ne kadarsa önce kaırsından istesin
Sonra kendi başkasından mı borç buluyo ne yapıyosa yapsın
Haa bi de markadan vazgeçsinler
Ayağını yorganına göre uzatsınlar yani
Ömür boyu onlar arzu ettiklerini yaşasın diye birileri ebeveynliğe soyunamaz ki

Oturup konuşsan herkezin parası yok ama ellerinde telefonlar altlarında ki arabalar hele mağazalara girdiğim de deli gibi alışveriş yapan insanlara hayret ediyorum .
Haklısınız siz ama gelinin altınlarına giydiği kıyafetlere dikkat etmeniz garip geldi size düşmüyor bu konular da laf söylemek .

Özellikle çocuğun kıyafetleri konusun da söylemeniz kızdırdı beni emin olun ki herkez evladı için en iyisini ister .

yeni nesil özellikle gümbür gümbür geliyo yoktan anlamıyolar hepsi artist gibi, o ana baba nasıl yetiştiriyo hayret ediyorum bazen bitane de bizde var, bu devirde artık herkes bi enayi bulup yayılma peşinde, bu kişi eş olur ana baba olur kardeş olur kp kv olur farketmiyo herkesin derdi postu sermek, insan utanır yani abim bana zaten elinden geleni yapmış o da evlenecek der

canım senin taktiğinde çok güzel ama ben yapabilir miyim bilmiyorum açıkçası
bu seferde beni sakin görüp nasıl olsa kabul ediyor çok yaygara çıkarmadı diye düşünebilirler belkide
akşam konuşunca belli olur inşaallah
evet evlilik zaten zor bir kurum birde bunun gibi kulpları ile uğraşmak nasıl olur kiş

bende işte tavrımı bunun için net koymayı düşünüyorum
abisine sırtını yaslamasın her borçta abisini bilmesin o zaman çok sorun yaşarız
allah kardeşi kardeş yaratmış kesesini ayrı yaratmış derley ya
artık bunu nişanlım düşünecek
eğer gücü varsa sıkıyorsa ödesin bende elimi bişiye sürmem görür o zaman

canım işte bizde yaşadık babam halama baktı yıllarca
siz evde aç olucaksınız onlar tok olucak derdi karısına düşün
şimdi zaten yapmıyor şu son 10 senedr falan ama elinden gelse yine yapacak
kadın vip haca gitti 20.000 tl ye yakın hala ağlıyor işte abisine babamda çıkardı 500 euro para verdi nasıl sinir olmulştum
anneme hayatta vermes ama o kardeş ya annem el kızı

baba yapmıyor bu zamanda ya benimn akıllı nişanlım yaopmış sırtının yükü olmuş
eğer böyle düreceğini düşünüyorsa çok bekler
o zaman evlenmicek böyle kardeşinin borçlarını ödücek elin kızının başınıda yakmıcak
kadercim çok sıkıldım bildiğin gibi değil
yanaklarım al al şu an

ben de bunun için hemen nişanlısını borca soksun eşya aldınsın felan diyorum

canım biz deli gibi mobilya bakıyoruz şu an
kafamıza göre bulduğumuzdada almayı düşlünüyoruz inşaallah
zaten herşey borç olacak altın,gelinlik,eşyalar,düğün yeri
bir allahın kuluda bize sormuyıor evleneceksiniz nasılsınız diye
beyfendi bana sormuyorsunuz dişyormuş sanki 10 yaşında oğlan çocuğu 32 yaşında kendisi

anneye de siz bakarsınız hatta bunu sana iyilik gibi sunarlar, sen çalışıyosun yemeğini yapar falan derler

bunuda düşünmüyor değilim
diğer seçenekte bu işte diğerinin durumu yok anneme biz bakalım
bizde kalsın olursa o zaman işte ipler gerilir artık

belli değil onu nişanlımda bilmiyor canım
banka mı tefeci mi kimden almış belli değil
artık valla çözsünler kendi aralarında ama benim tavrım belli açıkçası

bide nişanlı alışmış herhalde kardeşinin arkasını toplamaya adama tuhafgelmıyo ne kardeşler var 1bınlıra borç vermezler

evet ya ben ne insanlar biliyorum yenmin ediyorum kardeşine 1 tl geçirmez
bu alışmış ama bundan sonra abisinin eşi olacak aile olacak bunu öğrenmesi lazım
acitasyon yapmasın acitasyon yaparak ödetirim diyede düşünebilir

bu yoruma çok şaştım.en iyisini ister ama bütceye göre giyinir.

benim ve eşimin gelirinin toplamı iyidir ama biz bile indirim dışında nerdeyse alışveriş yapmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…