- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
kızlar 5 ay sonra düğünümüz olacak inşaallah ne olur fikir verin
ikilemde kaldım akıllı bayanlar nasıl davranmalıyım akşam nişanlıma karşı neler söylemeliyim
tavrımı nasıl belli etmeliyim sizce?
Kızlar benim nişanlımın kendinden 1 yaş küçük erkek kardeşi var
evli bir çocuğu var eşi çalışmıyor ve kirada oturuyorlar
ama bu kız 25 yaşlarında,marka giyen,bize geliş gidişlerinde ellerinde altınları olan,çocuğunun kıyafetleri vs marka olan bir kız.ve böyle markasız birşey almayan tipler varya onlardan diyelim.
Gel gelelim nişnalım 1-2 gündür böyle bir tuhaftı en sonunda sabah sordum ne oldu diye
dediki erkek kardeşim bize bir iş bıraktı üzerimize
bende üsteledim sonra konuşuruz dedi hayır söyle dedim
bu erkek kardeşi 25.000 veya 30.000 tl kredi çekmiş ama bankadan mı yoksa tefeci mi belli değil.....
Işte dün kırılmışlar geçmişler abi kardeş annesi
işte siz bana hiç sormadınız nasıl geçiniyorsun vs vs diye
sanki bize soran varda...
Sonra nişanlım anlatınca ben çok kötü oldum...
Nişanlımın tavrıda bizim ailemizin borcu bir şekilde bulup ödücez sonrada taksitlendirme yaparız oraya öder diyor
annesinin emekli maaşınıda oraya bağlarız vs gibisinden şeyler söyledi..
Ben tabiki çok fena oldum..
Ne demek kardeşinin borcunu biz mi ödücez...
Yok ben ödemem buluruz taksitlerini öder dedi.
Bende diyorum ki bu kardşei taksiteleri ödemes de borç bizim üstümüze kalır ise ne olur o zaman
nişanlım ailenin en büyüğü ve kardeşinide nişanlım evlendirmiş
yatak oadsı,yemek odası,düğün,alrtın herşeyini nişanlım yapmış 4 sene evveli baba olmayınca
sanki kendisi trilyonerde salakçım...
şimdi benim korkum şu bu borç döner dolaşır bize kalır ise ne olur...
Kardeşi şöyle düşünüyor olabilir mi?
-nasıl olsa abime düğünde altın vs gelecek onlarla öder nasıl olsa
-birde hadi bu bir şekilde ödendi diyelim tekrarlanmayacağı ne malüm nasıl olsa abim bir şekilde hallediyor diye düşünebilir buda var...
şu an yazarlen bile sinirden deli oluyorum...
Beyfendi paraları yerken sanki bizimle yedide derdi bize düştüç...
Sizce nasıl bir politika izleyeyim...
Hiç sevmediğim konu çalışmayan kardeşler, bakılması gereken çocuklar ve hoyratça harcanmış para karşılığı biriken borçlar..
Yani neye ve kime güveniyorlar, hayat birilerini gebe bırakarak ne kadar devam eder?
Dediklerinin hepsi olabilir canım hepsi…
Şu an da yapacağın çok şey yok, evli değilsin. Hatta moralini bozmayayım ama bu konu ayrılmanıza kadar gidebilir. Çünkü bu tarz erkekleri tanıyoruz.
Sakin olmalısın öncelikle… ve başka bir yol bulması için nişanlını ikna etmelisin..