Ön yargılı olmamak lazım. Şans verin tanıyın, hmen hayatınıza almayın.
Babanıza da güzel yaklaşın, olmaz hayır kesnlikle gibi kelimeler kullanırsanız ters teper
20 yas kucuk kadin 40 yas
nasil yani
genc kadin bu resmen
cok enterean
hicbir sey normal degil bence
Herşey okadar tuhaf geliyorki anlam veremiyorum babam nasıl olurda bu kadar düşüncesiz davranabilir.Haklısınız abim de bana sen birşey deme ben konusurum sen tepki verirsen oda senin işlerinde terslik çıkarır dedi
malesef tanıştırıanlarda sana genç kadın bulduk diyecek tiplerpek ic acici gorunmuyor durum evet. Kim tanisitrmis peki, referans da onemli. Iyi tanidigniz guvendiginiz biri tanistirmissa, farkli olabilir dusundugunuzden?
o zaman bence biraz zaman verin, babaniza iyi tanimasini tavsiye edin, eger kadinin iyi oldugundan emin olursa, arkasinda duracaginizi soyleyin, o zaman sakince davranir ve fevri kararlar almaz. Gercegi anlama sansi da artar.malesef tanıştırıanlarda sana genç kadın bulduk diyecek tipler
Uzak mesafedeki bir bayanla kim nasil tanistirmis acaba?
cok hos gorunmuyor tabi ama onyargili yaklaşmayin. Arastirin sorusturun.
belki düşündüğünüz gibi değildir
Kim tanıştırmış onlarla bi görüşün babanızla ters düşmeden kadını tanımaya çalışın bence
Kıyamam ki ben sana. Ne kadar zor bir durumda olduğunu anlıyorum. evlenmesini kabullenmekten ziyade evleneceği insanı da kabullenmen gerek senin bir de. Acaba baban ve o kadın kendileri tanismislardi da uygun zamanı mı kolluyorlardi?
o zaman bence biraz zaman verin, babaniza iyi tanimasini tavsiye edin, eger kadinin iyi oldugundan emin olursa, arkasinda duracaginizi soyleyin, o zaman sakince davranir ve fevri kararlar almaz. Gercegi anlama sansi da artar.
Bizde ondan korkuyoruz dolandırmak olmasa bile sırf maddi durum iyi oldugu için ve rahat bi hayat istediği için insan kendisinden 20 yas büyük biriyle evlenmeyi kabul eder benceCok dolandirici kadin var dedemi de cok dolandirmislardi biliyorum durumunuz iyiyse o yuzdenn olabilir..
Bizde ondan korkuyoruz dolandırmak olmasa bile sırf maddi durum iyi oldugu için ve rahat bi hayat istediği için insan kendisinden 20 yas büyük biriyle evlenmeyi kabul eder bence