Ne olduğu anlaşılamayan ilişki ve saygısızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haa şunu bileydin.anlattığınız adam çok alçak, şerefsiz, karaktersiz birisi.haa biz bu tipleri de seviyoruz, âşık oluyoruz suç değil. Uyanma vakti gelmiş.bu da şimdiki gerçek.

İlişkiniz yokki karşı taraf sizi bir flörtten ibaret görüyor. Siz fazla anlam yüklemişsiniz adama.

Elinizi bile tutmayan adamlarla yatağa girmeyin lütfen ya .
Adam diyor ben adını koymak istemiyorum boguluyorum bu ne demek ?
Sevgilim degilsin diyor açık açık.
O kendini ilişkide görmüyor.
Yaptığı son derece yanlış .
Ama sizinde bu muameleyi kabuk etmeniz daha yanlış kac yaşındasınız merak ettim.
Hala bunlari yiyen kadınlar var.
Üstüne gidince cirkeflesmis iyice.
Gerçekten bir adam bulun sevin sevilin ya .
Bu aciz tipleri kendi haline bırakın.

Meraktah soruyorum yanlış anlamayın niye sevip sevilecek bir adam aramiyorsunuz .

Bu olaylar son dönemde yaşandı dediğim gibi tampona kadar ben başka bir kadının varlığını bile düşünmedim. Telefonu açıkta duran, bilgisayarının şifresini bana veren evde beni bırakıp işe giden bir insan bu. Ben hayatıma çok fazla kadın alacak olsam bir tanesine evde bir raf, dolap falan vermezdim şahsen eşyalarını koyma gelen giden oluyor derdim. Kendi kendime hep bunları düşündüm. Neden gözümü açmak istemeyim. Benim ciddi ilişkiden kastım sevgili olmaktı onunki nişanlanıp evlenmekmiş bana böyle söylemişti. Benim de kariyerimin bu noktasında evlenme planım yoktu. O yüzden iyi niyetle düşünüp yorumlamaya çalışmıştım

Onun biten ilişkisi ki iyi ki bitmiş o kız kurtulmuş görmüştür bunun adam olmadığını vurmuştur tekmeyi .
Senden bunun acısını çıkaramaz terbiyesiz herif.
Bir o sarsılıyor hayatta.
Kaç kere sarsıldık gidip beni onemseyen birinden çıkarmadım.
Değmez bu adama karektersiz biri bu.
Yalnız kalsın mal

Meraktah soruyorum yanlış anlamayın niye sevip sevilecek bir adam aramiyorsunuz .
Ben aramadım ki onu. Tanıştık görüştük hatta kendi görüşmeye devam etmek istedi. Benim uzun ilişkim bitmişti kibar ve ilgili bir insandı neden olmasın diye düşündüm.Öyle yorumlar yapılmış ki tanışıp hoop yatağa girdik. Çok iyi anlaştığımız için her şey yatak olmadığı için bir noktada hadi eyvallah görüşürüz diyemedim.

Haa şunu bileydin.anlattığınız adam çok alçak, şerefsiz, karaktersiz birisi.haa biz bu tipleri de seviyoruz, âşık oluyoruz suç değil. Uyanma vakti gelmiş.bu da şimdiki gerçek.
Bende bu tipleri hiç sevmiyorum.
Her kadın sevmiyor aşık falan da olmuyor ya.
Net olmayan adamı sevmem annesi sevsin.
Saygı sevgiden de önemli benim için

Bende bu tipleri hiç sevmiyorum.
Her kadın sevmiyor aşık falan da olmuyor ya.
Net olmayan adamı sevmem annesi sevsin.
Saygı sevgiden de önemli benim için
Açıkçası ben de hayatımda hiç böyle bir insana denk gelmedim. Sevmeyen sevmiyorum seven seviyorum dedi şimdiye kadar. Rastlamadığım hayatımda tanımlamadığım bir tür olduğu için anlayamadım. Yeni anlıyorum. Kimse yeni tanıştığı birine ben senle evlenmek istiyorum her şey ciddi olsun istiyorum gözüyle bakmıyor. Tanımaya anlamaya çalışıyoruz. Ama ben onu son ana kadar tanıyamadım bu kadar basit. Benim de pek çok zor sürecimde yanımda olan ve kendi dertlerini benimle paylaşan bana evini açan her konuda fikrimi alan birine evlenmek istemiyorum ben dedi diye sırtımı dönemedim benim hatam bu oldu hatamın farkındayım.
Hatalar olmasa burada bu kadar konu olmaz. Başkalarının hayatlarına dışardan bakınca hemen görebildiğimiz şeyleri kendi hayatımızda bazen göremeyebiliyoruz.

Ortada başından beri sizinle ileri gitmek istemeyen bir adam var. Bunu her sorduğunuz zaman size cevap vermiş. Böyle bir cevap aldığınız zaman siz istemiyorsanız eğer bitirmeniz gerekirdi. Hala neyi sorduğunuzu anlamadım. Bu kadar karşı tarafa bırakmamanız lazım ilişki. Onun sınırları var ise sizin de olmalı.

Elini bile tutmayan adamla yatağa girme bir daha .
Bu çok küçük düşürücü bir şey bu bir
Ikincisi tanımaya yönelik vakit geçiren bir adam evlenmek istemiyorum diye net bir şey söylemez zamana bırakır.
Ucuncusu sana sevgi hitaplari kullanmayan bir adamla işin olmasın.
Bunları görmek için deneyime gerek yok.
Ve böyle adam çok

Ama bazı hemcinslerimiz ısrarla surdurmek istiyor bu saçmalığı.
Bende yaşamadım çünkü böyle bir şeye izin vermem gerekirse ayrılırım daha başından .
Sevsem de giderim.
Bu tip ilişki yaşamadım ama flört yaşadım beğendiğim kişilerde oldu ama gittim gerek yok.
Belirsiz ilişkilere tavrım nettir kimse benim duygularımla oynayamaz izin vermem .
Bunu sürekli söylüyorum çevremde de var böyle senin gibi.
Büyük konuşma başına gelir falan başıma gelmedi gelmez gelse bile defolur gider hayatımdan .
Belki de böyle olduğum için gelmedi zaten.
Lütfen kendi kıymetinizi bilin gerekirse yalnız kalın ama saçma sapan insanların boş vakit geçirmek için aradığı bir kadın olmayın.
Siz degerlisiniz

gönül ilişkilerine ara verdiğim bir dönemdi
kafam rahat olsun istiyordum
kimseye bağlanmak istemiyordum
hayatımda yeterince uğraşmam gereken şey varken bir de normal ilişkiye ayıracak zamanım da enerjim de yoktu
kafa yormaya değil kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı

Belirgin bir ilişkiniz yok zaten istemiyormuş seni yedeğe almış aldatıyor üstelik hala bağımlı gibi yanında durmanı zamanını harcamanı ben anlayamadım.Tatil ev vs aranızda cinsellikte vardır diye düşünüyorum büyük ihtimalle seninle sadece fiziksel olarak takılıyor üzgünüm.

Hayır o kısım yanlış anlaşılmış. İlişki istemiyorum ilişkiler boğucu oluyor dedikten sonra ben iletişimi kestim. Kendi konuşmaya çalıştı. Dedim ki düşüncelerin buysa konuşacak bir şey yok ben bunu yapamam ben kimsenin fuckbuddysi falan olamam öyle bir insan değilim. O da bana dedi ki ben seni zaten öyle bir insan olarak düşünmedim ama ilişkimiz olursa sen bana nerdesin kimlesin diyeceksin arkadaşlarımla görüşmeme karışacaksın gerileceğiz hem evlilik falan isteyeceksin dedi. Şu an için evlenmek istemediğimi kimsenin de arkadaşına gitmesine gelmesine karışacak bir insan olmadığımı ilişkiden kastımın sevgililik olduğunu söyledim. O da tamam ben seni kaybetmek istemiyorum mutluyum ciddileşecekse de zamana yayalım dedi. Beni seviyormusun diye sordum seviyorum dedi. Bu konuşmasını sevgili olalım ama ciddi şeyler için acele etmeyelim gibi algıladım. Sonraki davranışları da en azından son mevzuya kadar bu şekildeydi. Son tartışmada da zaten sevgili olduğumuzu bana neyin yetmediğini saçma sapan kıskançlık yaptığımı falan söyledi. O yüzden anlayamadım. Konu uzun olunca tam aktaramadım sanırım benim hatam

Bu değişik bir kafa yapısı ben pek anlamıyorum
Diyelim ki artık hazır hissediyorsun peki öyle birini bulabilecej misin

Bu Gönül isleri biraz şeye benziyor beyaz bir ayakkabı alayım diye çıkarsın bulamazsın ama aniden vitrinde gördüğün o beyaz ayakkabiya vurulup alırsın yada almazsan pişman olursun.
Mantıklı mantıksız bir durum bence

Her şeyi geçtim hadi aldatmasını falan da geçtim de madem sizi mutlu edemeyen birisi ile berabersiniz bu da ilişkiyi sonlandırma sebebi değil midir?

Her şeyi geçtim hadi aldatmasını falan da geçtim de madem sizi mutlu edemeyen birisi ile berabersiniz bu da ilişkiyi sonlandırma sebebi değil midir?
Tabii ki öyledir. İlişki mevzusunun ikimizce farklı tanımlanması haricinde bir mutsuzluğumuz olmamıştı açıkçası. Bana olabildiğince vakit ayırmaya çalışan bir insandı. Yıpratıcı bir işi vardı ağır sorumlulukları vardı buna rağmen 24 saat nöbetten çıkıp benimle sinemaya gelirdi. Bazen uyurdu orda hatta. Ben bir örnek hatırlamıyorum ki ben onunla görüşmek istediğimde bahane bulduğu ya da yazdığımda cevap vermediği. Ama aramızdaki şeylere net bir ad koymak istesem kaçtı, tam tamam dedi sevgililik ilişki bilmemne kısa süre sonra tamponu buldum zaten.

hazır hissetmeme psikolojisini nasıl anlatsam ki
benim bazı dönemlerim oluyor, atıyorum ilişkim bitmiştir, kimseye güvenim kalmamıştır, ilişki beni yorduğu için yorgunumdur vs
o dönemlerde kimseye farklı gözle bakamıyorum
öyle dönemlerimde de kimseye vurulmadım açıkçası
kendimi iyileştirme dönemimi tamamladığımda biraz etrafa karışıyorum, farklı ortamlara giriyorum
yani aşka açık olma hali ve aşka kapalı olma hali gibi düşünün
bilemiyorum belki aşka kapalıyken de aşık olabilirim hayat bu, hiç başıma gelmemesi asla gelmeyeceği anlamı taşımıyor
kapalı olduğum bir dönemde elimin altında yorumda bahsettiğim tarzda biri vardı
onunla zaman geçirdim
onunla takılmaca ilişkim devam ederken karşıma vurulacağım tarzda biri çıkmadı
çıksaydı takılmacayı sonlandırıp vurulduğum kişiye kanalize olurdum

Hayatı akışa bırakmak lazım.
Fırsatları kaçırmaman adına söyledim.
Herkesin kendi tercihi kendi hayatı tabi.
Sadece ilginç bulduğum bir düşünce tarzı çok kişiden duydum o yüzden merak ettim.
Duygusal bir tipim sanırım çağın gerisinde kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…