Ne olduğu anlaşılamayan ilişki ve saygısızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç cinsellik odaklı bir ilişki olmadığı için anlam veremiyorum zaten. Çoğu gün kanepeye yatıp netflix ya da youtube dan video izlerdik. Yeni tarifler falan denerdik. İki haftada bir beraber spora giderdik. Yani arkadaş gibiydik aynı zamanda. O yüzden başka kadınlarla olduğunu ya da olabileceğini düşünmedim.

Keşke kendinizi bizim gözümüzden okuyabilseniz. O kadar açık ki. Muhtemelen bir arkadaşınız anlatsa ama adam daha sana ne yapsın? dersiniz. Sağlıklı ciddi ya da güzel ilişkiler böyle gitmiyor böyle yaşanmıyor böyle problemler görmüyor bilin istedim

Yani hep sorun olduğunu biliyordum farkındaydım. Bunlar olurken aa ne güzel bir ilişkim var beni ne kadar seven bir insan ne şanslıyım demedim. Bazı zamanlar öyle davranıyordu ki ben onun karısıyı sanki ben şaşırıyordum. Ama bazen o kadar kapalı o kadar kaçıngan oluyordu ki bu gelgit benim asla anlam veremediğim bir şeydi. İletişimi de kestim kendimi geri de çektim. Hepsini yaptım. Bana hiç bir şey vaadetmeyen bir insanın aylarca peşinden koştum gibi algıladınız belki. Ama tüm yaşananları buraya sığdırmam tabii ki mümkün değil.

hayatım bu dediklerin bizde de vardı
biz de sadece sevişip sonra evlere dağılmazdık yani
gel hafta sonu bende kal derdi, ben koca hafta sonu giderdim bol bol sohbet ederdik, bişeyler izlerdik, yemek yapardık, yerdik
arkadaşlarıyla tanıştım
annesiyle bile telefonda konuştum yani yeri geldi
derdimizi sıkıntımızı paylaşırdık
ben daha ilk zamandan verdim notunu, dedim ki sino bu insanla sevgili olursan bundan bi cacık olmaz ama cinsellik güzel, beraber vakit geçirmekten keyif alıyorsun o zaman takıl geç dedim kendi kendime
koca 2 günü beraber geçiriyorduk mesela, 3. gün evime gitmek istediğimde trip yerdim
beraber yaşayalım diyen bile oldu kabul etmedim
hatta görüşmeyi kesme sebebimiz de tamamen manevi bir konuydu
ben onun hiç yanında olmuyormuşum vs manevi anlamda
geçirdiğin güzel zamanları düşün ve bu da böyle bi deneyimdi de geç
üzülmenin manası yok yani
boşta kalınca yine sana gelmek isteyecek eğer içinde intikam alma duygusu varsa tekrar gelirse alırsın intikamını

siz kendi kendinize ilişki yaşıyorsunuz, o da sizinle takılıyor. yalnız kalmamak için de gitmenizi istemiyor, bu kadar basit. bir ilişkiye ittire ittire ne kadar oldurmaya çalışırsanız çalışın olmaz, ortaya çıkan şey de yeşil yeşil toksik bir şey olur zaten.

nolur, "uzun ilişkiden çıktım, önceden aldatıldım, hazır değilim" laflarını da yemeyin. yüzde 90 öyle bir şey yok. varsa dahi bunu sizinle düzgün bir şekilde konuşmalı, ilişkisini ona göre kurmalı ve sizi kandırmaya çalışmamalı.

Bdv de konuları okudukça görüyorum ki kadınlar her halukarda neye inanmak istiorlarsa ona inanıyorlar. Adam davranışları ile bas bas bağırmış sizinle gönül eğlendirdiğini, ciddiye almadığını, önemsemediğini yine de ağzından çıkan üç beş yalana acaba doğru mu diyorsunuz. Maalesef insanlar bazı şartlarda çok kör gibi oluyorlar.

Ortada bir ilişki düşüncesi yokken bana anlatmıştı eski ilişkisini. Ailevi olarak hem maddi hem manevi zorluk yaşadıkları bir dönemde kadının evlenmek istediğini fakat durumların uygun olmadığını açıkladığını kadının ailesinin de nişan baskısı yaptığını bu yüzden ayrılmak zorunda kaldığını anlattı. Ben de benzer bir süreç yaşadığımdan cidden samimi olduğunu düşündüm. Ailevi problemlerini de defalarca ben sormadan anlattığından hakikaten yalan olabileceğini düşünmedim. Hep iyi niyetli bakmaya zor zamanlardan geçiyordur diye düşünmeye çalıştım. Ailevi problemleri de ciddi şeylerdi bu arada.
Şu an öyle yorumlar gördüm ki paranoyak olduğuma ikna oldum. Ben kendimle ilişki yaşamışım meğersem

Yok ben doğru demedim. Doğru olmadıklarınım farkındayım. Son konuşmamızda bana öyle şeyler söylendi ki ben kendi kafamda bir aldatılma kurgulamış buna inanmışım, ne güzel geçinip gidiyormuşuz sevgiliymişiz sevildiğimi hissetmişim daha ne istiyormuşum kıymet bilmemişim. Düşüncelerimin saçmalığına inandırılmaya çalışıldım. Aman senle zaten gönül eğlendiriyoduk bir şey yoktu falan denmedi yani. Buradaki kadınların fikirlerini almak istedim sadece.

Yani adam ısrarla adını koöal istememiş?
Seninle takılıp takılıp istemediği an zaten adı yoktı demek için.
Böyle yapajn birini hayatından çıkarmayarak zaten kabul etmişsin.

Ay kendinizi kandiriyorsunuz tamamen okuyunca gercekten uzuldum Adam yalniz kalmamak icin sizi kullaniyor zaten ne olursa olsun elinin altindasiniz ne dese kabul ediyorsunuz baska boyle kimi bulanilir ki uygulamalarda gezerken bile onu kabul edecek ? icine sinen biri oldugu anda sana tekmeyi basacak seninle sevgili bile degildim diyecek ? Kusura bakma oldugu gibi yazdim niyetim niyetim sizi uzmek degil

Ben de zaten onu söylüyorum. Aldatıldınız. Hatta sizi sevgilisi olarak bile görmüyor belki de Bunların aksini iddia etmesi tamamen ona olan hislerinizi kullanıp sizi kandırmaya yönelik. Bir de üzerine güzel bir " aman ben çok hassasım son konuşman beni yıktı" numarası. Ohh gelsin kafa karışıklığı.

Bu platforma yazan herkes bu uykulardan uyanmak istediği için yazmıyor mu zaten.
Ama siz istemiyorsunuz, onca şey yaşanmış, adam resmen aldattığını belli etmiş, üstüne aylarca sizi oyalamış ve hala siz olsanız diye başlayan bir cümle kuruyorsunuz. Siz konunuzu birde kendiniz okuyun tekrar. Böyle birine tek şey söylenir. Arkana bir daha dönüp bakma, her yerden engelle. Fazlasına gerek bile yok. Ciddi şeyler düşününce bunalıyorum demek ruhum Abaza kızım, ben orda burda gezeceğim demek

Lütfen kendinizi gelin. Adam sizinle boş vakitlerini dolduruyor. size zerre değer vermiyor. Koskaca 10 ay vermişsiniz gerçekten zamanımıza yazık.

Kırk yılda bir bir ilişki buluyoruz onu da zorla oldurmaya çalışıyoruz işte.bunlar hep yokluktan adam en azindan evini açacak seviyede biri.iki çay içmek bile nimet gibi geliyor bazen yokluktan. devirno kadar değişti ki artık erkekler değil kadınlar yoklukta.geçen sevgilim bana kendine gelen mesajları gösterdi çok oldum.benim kadın hâlimle yüzüme bakan yok.

O tampon da bilerek bırakılmıştır.hiçbir kadın böyle birşeyi başkasının evinde unutmaz.hangi kadın eşyasini unutmuş.işimiz gücümüz plan program.amacına da ulaşmış.

Eee o daha da beter . En azından cinsel isteğiniz karşılanıyor desek onu da diyemeyeceğiz. benim de bu tarz bir erkek bozuntusuyla ilişki olmuştu.çok benziyor.herifler hem iktidarsız hem çapkin.ne işe yarıyorsa sanki? Git erkek arkadaşınla.yemek yap, film izle. Başka kadınlarla zaten olamıyor , herif iktidarsız.kendince vakit öldürüyor işte.antika bir tip.başkası olsa ne yapacak sanki kalkmayan kuşuyla ? Ne saçma sapan adam yerine koymuşsunuz bu adamı.hâlâ başkası var mıydı falan filan muhabbeti yapıyorsunuz zavallı iktidarsız bir tipe.

Bazi arkadaslar kendi kendinize gelin guvey oldugunuzu söylemiş, isin kotusu sevgiliniz olan kisi de hep bu levelda birakmaya calismis iliskiyi ama hayir siz kendi kendinize gelin guvey olmamissiniz. O şerefsiz bu yuzu size vermis, siz de almışsınız ama hep verip kacmis.

Ciddi bir manipulator pi*e denk gelmissiniz.

Simdi size dusen topuklariniza vura vura kacmak. Hic dusunmeyin söylemiydi boylemiydi diye.

Ayrica "eski iliskimden oturu kafam karisik" diyen kadin / erkek bi zahmet yeni insanlarin gonlune girmeye calisip can yakmayacak, tek kiymetli olan kendi kalpleri sanki. Dusuncesiz pislikler, cok sinirlendim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…