- 25 Temmuz 2023
- 202
- 238
- Konu Sahibi anna freud
E sevgili olduğunuzu söylediyse ama bu güveni hala size veremiyorsa bir durum var demektir. Ayrıca sizi tanıdıysa nerdesin kiminlesin deyip demiyeceğinizi tartmıştır. Bu kadar düşündüğüne göre. Ona göre de sevgili olmak istememiştir başta.Hayır o kısım yanlış anlaşılmış. İlişki istemiyorum ilişkiler boğucu oluyor dedikten sonra ben iletişimi kestim. Kendi konuşmaya çalıştı. Dedim ki düşüncelerin buysa konuşacak bir şey yok ben bunu yapamam ben kimsenin fuckbuddysi falan olamam öyle bir insan değilim. O da bana dedi ki ben seni zaten öyle bir insan olarak düşünmedim ama ilişkimiz olursa sen bana nerdesin kimlesin diyeceksin arkadaşlarımla görüşmeme karışacaksın gerileceğiz hem evlilik falan isteyeceksin dedi. Şu an için evlenmek istemediğimi kimsenin de arkadaşına gitmesine gelmesine karışacak bir insan olmadığımı ilişkiden kastımın sevgililik olduğunu söyledim. O da tamam ben seni kaybetmek istemiyorum mutluyum ciddileşecekse de zamana yayalım dedi. Beni seviyormusun diye sordum seviyorum dedi. Bu konuşmasını sevgili olalım ama ciddi şeyler için acele etmeyelim gibi algıladım. Sonraki davranışları da en azından son mevzuya kadar bu şekildeydi. Son tartışmada da zaten sevgili olduğumuzu bana neyin yetmediğini saçma sapan kıskançlık yaptığımı falan söyledi. O yüzden anlayamadım. Konu uzun olunca tam aktaramadım sanırım benim hatam
Baktı sizde hala o güveni oturtamayıp siz bitirmeye karar verdiğiniz zaman sıkışıp sizi kaybetmek yerine manipüle ederek biz zaten sevgiliyiz durumuna girmiş anlaşılan.
Tartın ölçün derim. Hemen kendinizi salmayın. Hareketlerini davranışlarını iyi izleyin. Dışarıdan bir gözlemci olun. Biliyorum zor olabilir ama sabırlı olun. Sonucu verecektir. Ben şu an anlattıklarınıza dayanarak söylüyorum ki sevgili olmak istememiş bıktığı zaman hızlıca bitirebilmek için. Fakat siz sınır koyunca da elindekini kaybetme durumuna girmiş ve yan çizmeye başlamış özellikle boş kaldığında. 10 ay az değil sonuçta hala buna bir anlam veremiyorsanız siz geri durun bakalım ne yapacak?