Ne olduğu anlaşılamayan ilişki ve saygısızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E sevgili olduğunuzu söylediyse ama bu güveni hala size veremiyorsa bir durum var demektir. Ayrıca sizi tanıdıysa nerdesin kiminlesin deyip demiyeceğinizi tartmıştır. Bu kadar düşündüğüne göre. Ona göre de sevgili olmak istememiştir başta.
Baktı sizde hala o güveni oturtamayıp siz bitirmeye karar verdiğiniz zaman sıkışıp sizi kaybetmek yerine manipüle ederek biz zaten sevgiliyiz durumuna girmiş anlaşılan.
Tartın ölçün derim. Hemen kendinizi salmayın. Hareketlerini davranışlarını iyi izleyin. Dışarıdan bir gözlemci olun. Biliyorum zor olabilir ama sabırlı olun. Sonucu verecektir. Ben şu an anlattıklarınıza dayanarak söylüyorum ki sevgili olmak istememiş bıktığı zaman hızlıca bitirebilmek için. Fakat siz sınır koyunca da elindekini kaybetme durumuna girmiş ve yan çizmeye başlamış özellikle boş kaldığında. 10 ay az değil sonuçta hala buna bir anlam veremiyorsanız siz geri durun bakalım ne yapacak?

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.Siz kendi kendinize ilişki yaşamaya çalışmışsınız.Adamın umrunda olmamışsınız.Üzülmeniz,sevinmeniz hiçbir şeyiniz umrunda olmamış.İlişkinin adını koymayıp hiçbir sorumluluk almamış.Rahatça takılmış.Ortada bir ilişki yok,ortada sizi aşağılayan,size kötü hissettiren biri var.

Yok zaten net bir şekilde olmasa da aramızdaki her neyse bitirdik. Beni çok manipüle etmeye çalıştı bu süreçte. Ne güzel gidiyorduk sen tartışmalar çıkardın aramızı soğuttun dedi. Ben de sizin bana bugün söylediğiniz her şeyi yüzüne söyledim. Bana zaten baştan beri hiç net olmadığını başka kadınlarla olduğunu profilini gördüğümü falan söyledim. Hala beni bu ilişkiyi yıkmakla kafamda kurmakla suçladı. O kadar çok kafanda kurdun bunlar olmadı dedi ki ben buraya gelip konu açma gereği hissettim. Gördüm ki ilişkiyi kafamda kurmuşum aldatmasını ya da kaçma hallerini değil.

O zaman hiç üzülmeyin. Kendiniz için en doğrusu. Evet ister istemez neden böyle oldu deyip modunuz düşebilir bu normal ama manipüle eden insandan kurtulduğunuz için o zaman sevinebilirsiniz. Geçmiş olsun. Düşüncelerinizi artık bu insanda yoğunlaştırmak yerine kendinize zevk aldığınız işlerinize yönlendirin. Daha mutlu olacağınıza eminim.

Neremiz değerli ya. Değerli olsak neden bu ayılara kalalım.kırk yılda bir biri çıkıyor.onu da itekleye itekleye götürmeye çalışıyoruz işte.

fırsat yakalama / kaçırma olarak bakabilmem için
önce gözümün görmesi lazım
hayatın iniş ve çıkışları var, her dönemimiz "iyi" olmuyor
ben kendimi kötü hissediyorken
depresifken
ne bileyim ilişki denen şey hayatımın 5. 6. sırasında falan yer alıyorken
kendime faydam yokken normal bir ilişkiye başlayarak
kimsenin de zamanını çalmaya hakkım yok

ha takıldığım insana karşı da tamamen duygusuz değildim ama nasıl desem
hislerim yoğun değildi sadece yanında olmak, onunla zaman geçirmek iyi geliyordu
aşkı çok iyi bilen biriyim bu yüzden ona karşı hislerim asla aşk değildi
siyah veya beyaz gibi değilde gri gibi düşün
bazı deneyimlerim bana gri olabilmeyi öğretti
bu da gri bi deneyimdi :)

Neremiz değerli ya. Değerli olsak neden bu ayılara kalalım.kırk yılda bir biri çıkıyor.onu da itekleye itekleye götürmeye çalışıyoruz işte.
Itekleye itekleye götürmeye hiç calismadim.
Abazalarla işim olmadı çok şükür
Ben olmuyorsa oldurmam bu kadar basit .
Kendini bilen bir kadın da iteklemez bırakır orda uymuyorsa mutlu degilse

Elele tutusmayan,sevgi sözcükleri söylemeyen biz neyiz dediğinde kaçak dövüşen bir adamın evine yerleşmek,tatile çıkmak bir bana mı tuhaf geliyor?????

Elele tutusmayan,sevgi sözcükleri söylemeyen biz neyiz dediğinde kaçak dövüşen bir adamın evine yerleşmek,tatile çıkmak bir bana mı tuhaf geliyor?????
Tuhaf olmasa burada bu başlığı açmazdım zaten. Ben kendim de el ele tutuşmayı birine aşkım bebeğim demeyi sevmeyen biri olduğumdan benim gibidir diye düşünmüştüm. Dediğim gibi işi ve hayatı itibariyle zaten ciddi, öyle sevdiğini falan çok gösteremeyen ama içinde bir yerde iyi niyetli bir insan olduğunu sanmıştım. Yanılmışım.

Tek söyleyeceğim şey üzülerek seni kullanıyor.tüm alakayı kes ardına bile bakma.

Ben hayatıma çok fazla kadın alacak olsam bir tanesine evde bir raf, dolap falan vermezdim
Erkekler buna pek anlam katmazlar ya kadınlar gibi.
Evli olanları bile kız düşürüp aile evine götürüyor(cesarete bak) kaldı ki bekar adam evinde raf vermiş.

sana kırk yılda bir biri çıkıyor
sadece instagram dm kutum 90dan fazla gizlenen mesaj isteği ile dolu
Çer çöp.internetten tanişılır mı be ? Çoluk çocuk kandirin bunlarla.kanacak yaşı çoktan geçtim çünkü.yoksa bu acayip tipleri hangi kadın çeker.basbaya bunlara kalınıyor işte.sanalda herkes herkese atıyor alevi gitsin.git buluş desem 1 tane buluşacak insana benzeyen birini bulamazsin.anca bomboş kendini avutma.buram buram çaresizlik kokan konular açılır durur yıllar yılı.bir siz mi farklısınız milletten ?

Evet çok tuhaf ve saçma.cinsellik için desen o bile yokmuş doğru dürüst.gereksiz ve saçma bir ilişki.
Cinsellik tabii ki vardı da her şey onun üstüne inşa edilmemişti. Ben reglken de beni evine yemeğe çağırırdı mesela. Ay bunla da sevişemicem başka kadın çağırayım demedi. Öyle eli şeyinde habire sevişelim, sarılalım elleşelim falan bir insan da değildi onun için dedim cinsellik odaklı değil diye. Bir sürü şey yaptık beraber cinsellik bunun büyük bir kısmını oluşturmadı o açıdan demiştim.

tekrar oku
sadece instagram demişim
bütün çevrem dememişim
hadi 80 tanesi dediğin tarzdakiler diyelim gönlün olsun
sana çer çöp tipler yazıyor olabilir ama ben geçenlerde bir fuara katıldım,
kalabalık bi fuardı
nerden baksan yüz yüze tanıştığım gayet saygın, düzgün adamlar vardı. 10-15 mesaj onlardan gelmiş.
kimseyle numara alışverişim olmadığı için oradan yazmışlar
daha geçen gün yeni bir iş aldım, geçen hafta oradaki ekipte yer alan 3 erkekten kahve teklifi geldi
hani dalga geçiyorum artık arkadaşıma anlatırken,
sosyalleşme etkinliği adı altında üçüyle de kahveyi içip aradan çıkarsam mı diye

sen erkeksiz kalma korkum var diye sağda solda gezinmeye devam edersen
neremiz değerli demeye devam edersen
hayat seni erkeksizlikle sınamaya devam edecek
benden söylemesi

" bi siz mi farklısınız milletten" demişsin
onu da bu yorumumda bahsettiğim adamlara sormak lazım :)

Öyle cin kezbanlar var ki o kezban görmemiş çok benzer bi örneğine şahit oldum adam aynıydı ama kız inceden inceden adamı öyle paketleyip evlendi ki adam neolduğunu şaşırdı böylelerine öyle kadın lazım ölüyorum seviyorum herşeyinle kabulum ayağına paket ediveriyolar
Sen uzak dur belirsiz ilişki çok yıpratır adam belli ki yaşı daha genç takılabildiği kadar takılmak istiyor sana değer veren zaman ayıran seven biri olduğunda aradaki uçurumu o zaman farkediceksin önce kendi değerini bil aşko

Dertlere derman olmuşsun ablam.millet zaten dertli.yorumun ilaç gibi geldi bize.helal olsun.kudurdum valla kıskançlıktan.ciddiyim valla.niye çok mu güzelsin de buralarda harcaniyorsun ?.ajansa falan kaydolmayı düşünmediniz mi ?.sabahtan akşama kadar buralarda dert kovaladığına göre kesin doğruyu söylüyorsundur zaten.gir madem saygın adamdan saygın adama koş, gez , eğlen.dertli adamdan dertli adam anlar.mutlu olanın burada işi yok.avrupa bizi kıskanıyor diyen tipler kadar mantıklısındır eminim.onu da senin o elit beylere sormak lazim oyy oyyy

Son düzenleme:
ben sana yönelik söyledim
kendimden örnek veriyorum
çer çöp diyorsun
çer çöp olmadığını anlatma ihtiyacı doğuruyorsun
beğenmedimi de yapıştırmışsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…