- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
kızlar slm valla bu sorunu nereye yazacağımı şaşırdım belki psikolojik bi olaydır diye buraya yazdım.çocukluk arkadaşım lezbiyen olmuş...CADIARZU
birgün bana ben kızlardan hoşlanıyorum hatta bi kız arkadaşım var dedi şok oldum yargılamadım tabiki çünkü allah korusun evliyim ve anne olmayı düşünüyorum benimde kızım olabilir ama şaşırdım ve üzüldüm bide şöyle şeylerde duyuyorum bazı kişilerden lezbiyen değil hatta evli ama nedense kendisini bazen kadınlarla ilişkiye girerken hayal ediyormuş böyle şeylerden zevk alanlarda varmış aranızda böyle şeyler yaşayan yada böyle şeyler duyan varsa bi yazsın belki arkadaşımı kurtarırım.
Rabbim sen büyüksün. Söyleyince kızarlar işte.. Bi konu açılmıştı yakın zaman da kıza lezbiyenlere benzer tutumunuz var dedim diye günahkar oldum.....Avrupa da gay oldukları zannedilir diye erkekler öpüşmez bile...Bu gerçek hep vardı, var olacakta eskiden söylenmezdi. Şimdi açık açık söylenir hale geldi...
kızlar slm valla bu sorunu nereye yazacağımı şaşırdım belki psikolojik bi olaydır diye buraya yazdım.çocukluk arkadaşım lezbiyen olmuş...CADIARZU
birgün bana ben kızlardan hoşlanıyorum hatta bi kız arkadaşım var dedi şok oldum yargılamadım tabiki çünkü allah korusun evliyim ve anne olmayı düşünüyorum benimde kızım olabilir ama şaşırdım ve üzüldüm bide şöyle şeylerde duyuyorum bazı kişilerden lezbiyen değil hatta evli ama nedense kendisini bazen kadınlarla ilişkiye girerken hayal ediyormuş böyle şeylerden zevk alanlarda varmış aranızda böyle şeyler yaşayan yada böyle şeyler duyan varsa bi yazsın belki arkadaşımı kurtarırım.
ya kotu bi durum :1shok: ama ben bicok yoruma katilmiorum bizim dinimizde bana dokunmayan yilan bin yasasin die bi kavram yoklmaz: bence elinden geleni elbet yaparsin ama bu psikolojik olarak tedavi edilebilirmi yada arkadasin bunu ne olcude kabul e der o tartisma konusu canimm
ya kotu bi durum :1shok: ama ben bicok yoruma katilmiorum bizim dinimizde bana dokunmayan yilan bin yasasin die bi kavram yoklmaz: bence elinden geleni elbet yaparsin ama bu psikolojik olarak tedavi edilebilirmi yada arkadasin bunu ne olcude kabul e der o tartisma konusu canimm
clemen konuyu farklı yere cekıyosun cok sert yorumluyosun
arkadasın ne demk ıstedıgı ortada
yanı bısey yapma bırak uzak dur dıyenlere bence tepkısı
bır arkadasımızın sorunu varken
nıye uzaklasalım yardımcı olalımm demek ıstedıgıı
ve arkadasta kendı cınsıne egımlılık varsa
enbasta psıkıyatrı sonrada bransından bı doktora gıtcek tabı
napcaz kabullencezmı?
benım bı tanıdıgımda boyleydı cıft cınsıyet yıllarca kımseye demedı
kızlara ılgı duydu kımssede ILGLLENMEDI! YAS GELDI 35E HALA SAKLIYOO
lutfen kırıcı olmadan konusalım hele boyle bı hasssas konuda
arkadaşınızın sorunu olduğunu nerden çıkarıyorsunuz ki, halinden memnun ve hayatına da böyle devam etmek istiyorsa karışmaya hakkınız yok, bu durumda kabullenmeniz gerekiyor evet :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?