Ne olacak bu kzn hali?

bu öyle ,kurtarırım lezbiyenlikten,normale döndürürümle olacak şey değil.
bu bir seçim. o öyle duygular hissediyor. tercihi bu yönde. hemcinslerine ilgi duyuyor.
yargılamayın zaten. size bir yanlışı yoksa ki sanmam,kız arkadaşı varmış. dostluğunuzu devam ettirin.

size bir ilgi hissedersiniz o zaman ,arkadaşlığınızı bitirirsiniz...

benim de çok yakın bir arkadaşımın tercihi o yönde
bana ilk söylediğinde çok şaşırmadım çünkü daha önce bazı nedenlerle şüphelenmiştim
bu bizim ilişkimizi etkilemedi çünkü ben onun insan yönünü seviyorum
bana zararı olmadığı sürece istediği gibi yaşar ama
onun adına elbette üzülüyorum
bu da bir çeşit sevgi arayışı
mutsuz bir çocukluk
ya da aradığını bulamamaktan kaynaklanan bir şey
senin yapabileceğin bir şeyler olduğunu sanmıyorum
sadece saygı gösterebilirsin.

Rabbim sen büyüksün. Söyleyince kızarlar işte.. Bi konu açılmıştı yakın zaman da kıza lezbiyenlere benzer tutumunuz var dedim diye günahkar oldum.....Avrupa da gay oldukları zannedilir diye erkekler öpüşmez bile...Bu gerçek hep vardı, var olacakta eskiden söylenmezdi. Şimdi açık açık söylenir hale geldi...

bence karismayin zaten suan ne deseniz sizi dinlemez bu onun tercihi saygi duymak lazim sanirim belkide onu tercihiyle kabul etmek yakin cevremde rastlamadim rastlasaydim da cok ilgilenmezdim

kız arkadaşınız lezbiyen olduğunun farkında ve sevgilisi de var, yani halinden hoşnut ve sizden de yardım istemiyor:sinifsinif:, zaten kendini kurtarılacak biri olarak da gördüğünü sanmıyorum, böyle bir durumda sizin onu belki normale döndürürüm diye kurtarıcı rolüne soyunmanızı doğru bulmuyorum ben, sonuçta size zararı olmadıkça kişisel tercihi :umursamaz:

siz lezbiyen olmayan birisine bu lafı etmiştiniz dikkatinizi çekerim.
iftiraya girer bu yaptığınız...evet bendim buna tepki gösteren. kelimelere dikkat edilmeli.

ya kotu bi durum :1shok: ama ben bicok yoruma katilmiorum bizim dinimizde bana dokunmayan yilan bin yasasin die bi kavram yok lmaz: bence elinden geleni elbet yaparsin ama bu psikolojik olarak tedavi edilebilirmi yada arkadasin bunu ne olcude kabul e der o tartisma konusu canimm

sizin dininize mensup değildir belki de konuyu açan arkadaş ya da onun arkadaşı :sinifsinif: arkadaşa gelinip sorulmuş olsa ben lezbiyenim ve kurtulmak istiyorum diye elinden geleni yapar ama soran yok eden yok yani, insanlar rahatsa siz neden rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum :umursamaz:

sonuçta o senin arkadaşın akraba değil bişey değil boşver ne hali varsa görsün bu durumdan rahatsızsan görüşmezsin olur biter.sen niye elalemi düşünüyosunki başka derdinmi yoksositososito

bence biz burda boşver felan derken arkadas gitmiş arkadasını sandalyeye baglamıs
"bırak bu işleri" diye baskı yapıor :roflol:

kız senden yardım istememişki halinden memnun.Seni tersleyebilir bile bu tavrın yüzünden.

ama sen bak bizden yardım istedin ama bi cvp bile yazmamısın. ne düşünüonn?? fikrin nedir???
sence ne yapmalısın?? Karar verdinmi???

yardım istediğin halde tepkisiz kalmıssın sen bak. kız seni hiç tınlamayacaktır. çünkü o yardım bilem istememiş

ımzamı atarımm
ınsan olarak bana dokunmayan bın yıl yasasın kavramı terss bana
genellıkle genc kızlıga ılk adım atısta bu tur duygular hıssedılıyo gecıs donemı ama yası buyuk bırınde tercıh meselesı olmus tabıkı ısın ehlınden destek almak lazım duzelırse ne ala duzelmesse kaybetmemek ıcın o kısıyı dostlugu kesmemek lazım bence
konuyu acan arkadas hıc cevap yazmamıs ama bne ona degıl bu sorunla karsı karsıya olanlara nıyet yazdım okadar dalga gecen varkı burda hangısı gercek hangısı yanlıs sasırdım

konu acilali 7 gün olmus acan arkadas cvp yazmamis hic
ben saskinim dogrumu diilmi diye
dogruysa eger rabbim akil fikir versin ve digru yolu secmesinde yardimcisi olsun insallah
asla kinamiyo ve büyük konusmak istemiyorum bir kiz cocugu annesiyim insallahda böyle biseyler yasatmaz rabbim kimseye

o senin dinin. bizim dinimiz diye bişey yok. herkesin dini kendine.

ayrıca psikolojik bir sorun olduğu kanısına nasıl vardınız bir açıklama bekliyorum. herkesin hormonlarının işleyiş şekilleri aynı değildir. azınlıkta görülen bu durum bir hastalık değildir. bir erkek kendini kadın gibi hissedebilir, bir kadın kendini erkek gibi hissedebilir. hemcinsine ilgi duyabilir. bunlar sonradan olan şeyler değil ergenlikle birlikte gelişen durumlardır. ayrıca bazı hayvan türlerinde eşcinsellik olduğu için türlerinin yok olma tehlikesinde olduğunu biliyor muydunuz?

insanların cinsel veya dini tercihleriyle yargılamak çok yanlış! insani yönüyle yargılayın insanları.

Son düzenleme:
clemen konuyu farklı yere cekıyosun cok sert yorumluyosun
arkadasın ne demk ıstedıgı ortada
yanı bısey yapma bırak uzak dur dıyenlere bence tepkısı
bır arkadasımızın sorunu varken
nıye uzaklasalım yardımcı olalımm demek ıstedıgıı
ve arkadasta kendı cınsıne egımlılık varsa
enbasta psıkıyatrı sonrada bransından bı doktora gıtcek tabı
napcaz kabullencezmı?
benım bı tanıdıgımda boyleydı cıft cınsıyet yıllarca kımseye demedı
kızlara ılgı duydu kımssede ILGLLENMEDI! YAS GELDI 35E HALA SAKLIYOO
lutfen kırıcı olmadan konusalım hele boyle bı hasssas konuda

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaşınızın sorunu olduğunu nerden çıkarıyorsunuz ki, halinden memnun ve hayatına da böyle devam etmek istiyorsa karışmaya hakkınız yok, bu durumda kabullenmeniz gerekiyor evet :1closedeyes:

arkadaşınızın sorunu olduğunu nerden çıkarıyorsunuz ki, halinden memnun ve hayatına da böyle devam etmek istiyorsa karışmaya hakkınız yok, bu durumda kabullenmeniz gerekiyor evet :1closedeyes:

sız neguzelde yargılıyosunuz sız nerden bılıyosunuz
bır destek bır cıft lafa hasret olmadıgını !
velevkı ıstemıyo halınden memnun neyanı goz yumalım
escınsel kalsın bana dokunmayan bın yıl yasasın ?
ortada anormal bı durum var bunu kımse ınkar edemez
elınden gelenı yaparsın olmadı ıstemıyomu
ozamn arkadasına karısmassın

ama hıc bısey yapmadan kabullenmek
benım dostluk anlayıısma ters ınsanlııgma ters

Hakkinda Hayirlisi Olsun..

Kimsenin Baska Birinin Cinsel Tercihine Karismaya Hakki Yok..
Demekki O Boyle Mutlu.. Boyle Yasamayi Secmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…