Ne olacak bu kzn hali?

peki eşcinseller yaratan Allah değil mi??

ağaç kavuğundan mı çıktı bu insanlar??

ya da normal olmak için üremek mi gerekir??

ben şunu anlatamıyorum. karşı görüş var diye yaygara yok burda zaten. bence eşcinsellik sapıklıktır diye bir şey yoktur. çünkü bunun bencesi sencesi olmaz. "bence dünya tepsi şeklindedir" demekle eşdeğer bu.

eşcinsellik ve hatta ensest doğada da vardır, alası vardır. bunlar gözlerimizi kapatmakla değişmeyecek şeyler.

alıntı:

Dünya ne diyor?
Dünya Sağlık Örgütü (WHO), eşcinselliği 70'li yıllarda hastalıklar ve rahatsızlıklar kapsamından çıkarttı. Benzer şekilde Amerikan Psikoloji Derneği (APA) da eşcinselliğin bir tercih olmadığını, doğal olduğunu ve değiştirilemeyeceğini açık ve net bir şekilde belirtti.

APA ayrıca "eşcinsellikten vazgeçirme terapilerinin" bireylere zarar verebileceğini de belirtti.(AK/EÜ)

canım benim, eşcinsellik sadece insanlara özgü bir kavram değil, birçok canlıda görülebiliyor (bireyler düzeyinde), tabiki kadın ve erkek bir anahtar-kilit modelidir cinsel organların uyumu bakımından, ama her şey bu kadar kuralına uygun ve mükemmel sürseydi ne sakat canlılar doğardı ne de doğuştan gelen hastalıklara sahip olurduk...kadınlardaki eşcinsellik biraz daha psikolojiktir ama erkeğin sahip olduğu X (dişilik) kromozomunun taşıdığı genlerin biraz daha fazla ifade olması eşcinsel eğilimlere neden olur. çünkü kadınlık hormonları gereğinden fazla çalışır, olay fizyolojiktir.

peki eşcinseller yaratan Allah değil mi??

ağaç kavuğundan mı çıktı bu insanlar??

ya da normal olmak için üremek mi gerekir??

Allah yada doğa deyin farketmez
herşeyin oluru var normali var
pudinge tuzda koyarsın koyabilirsinde ama bunu yapabilmen normal yada doğru olduğu anlamına gelmez
eğer eşcinsellik normal olsaydı yaygın olsaydı dünya nufusü ne olurdu düşündünüzmü
çiftsiniz değilmi eşcinsel olarak düşünüyorum
erkekler için kullanılan yeri kadınların kullandığı şeyi biliyoruz normal mi sizce

bu arada bir dr.dan dinlemiştim. eşcinsellerin beyin yapıları beyin sıvıları üzerine bir araştırma yapılmış. ve beyindeki değişiklik ilişkide pasif olan da değil aktif olandaymış.
küçük bir bilgi olsun size konuyu okurken aklıma geldi. bu durumda sadece terapiler değil ilaçlarla da destekli bir tedavi lazım sanırım.. bildiğim kadarıyla ergenlik döneminde böyle birşey farkedilirse tedaviyle önlenme ihtimali var...

bebekim ister hayvanlar arasında olsun ister insanlar eşcinsellik normal olan şey değildir
hatadır
yanlışlıktır ne derseniz deyin ama normal olan değildir
ne güzel ssöyledin uyum dedin,mükemmel dedin demekki doğa yada Allah erkek ve kadını birbiri için yaratmış

eşcinseller de çocuk yapıyor ama malesef toplumun dayatması yüzünden, evlendirilmek pahasına gerçek dürtülerini saklamak zorunda kalarak, sonra gay sitelerinde eşleri bebeklerini uyuturken erkek bulmaya kalkışıyor çoğu malesef...

nasıl yapıyorlar kuuzum
ben eşcnsel çift yapsın diyorum hani normallermiş ya

canım toplum içi ilişkileri düşündüğümüz zaman normal görünmeyebilir evet, ama genleri öyle diye, fizyolojileri öyle diye bu insanları dışlayamayız ya da değiştiremeyiz...değiştirilmeye çalışılan insanlar gördüm, çok acı çekiyorlar, özellikle erkekler ciddi kadın kırılganlıklarına sahip...

eşcinsellerin çocuk yapmasına ki ,bu lezbiyense, sperm bankasıyla yada erkekse taşıyıcı anneyle oluıyor..karşıyım.
bu o çocuğa acı vermekten başka bir işe yaramaz. hele ki,Türkiyede....

bak ne güzel dedin yavrukuşum erkekler kadın kırılganlığına sahip
yani normal değiller

Eşcinsellik artık tarih mi oluyor?
Her 10 koyundan birinin eşcinsel olduğunu söyleyen uzmanlar, beyinlerine elektrot yerleştirerek hormonları dengeledi. Benzer yöntem insanlarda denenecek

Eşcinsel koyunların küçükbaş hayvancılıkla uğraşan kişilere büyük zarar getirdiğini savunan ABD’li bilimadamları, onları nasıl heteroseksüel (karşı cinse ilgi duyan) hale getirebileceklerini araştırdı. Oregon Üniversitesi’nde eşcinsel erkek koyunların beynine laboratuvar ortamında elektrotlar yerleştirilerek neyin “farklı” olduğu araştırıldı ve hormonal dengenin bu durumda büyük rol oynadığı tespit edildi[/COLOR]. Beyne enjekte edilen hormonlar, sonrasında daha önce gay olan erkek koyunların tekrar sürüye bırakıldıklarında dişilerle çiftleştiği görüldü. Uzmanlar aynı durumun insanlar için de geçerli olabileceğini[/COLOR], hamile bir kadının koluna takılacak bir hormon bandı sayesinde bebeğin daha anne karnındayken eşcinsel olmasının hormonal dengeyi sağlayarak engellenebileceğini açıkladı. Bilim adamları, “Çocuklarının eşcinsel olmasını istemeyen aileler ileride bunu rahatlıkla engelleyecekler” ifadesini kullandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl yapıyorlar kuuzum
ben eşcnsel çift yapsın diyorum hani normallermiş ya

alakasız argümanlarla gerçekleri çürütmeye çalışman gerçekten çok komik. biraz araştırma yaparsan, sağlık kuruluşlarının eşcinselliği anormal bulmadığını görürsün. bunun için bilimsel çalışmalar yapılır, yayınlanır. "ben normal bulmuyoraaam, üreyemiyolarsa bu anormaldiiir" demekle oluyor mu sence? bunca profesör,üniversiteler boşuna mı çalışma yapıyor?

öyleyse benim evimdeki kedilerin ensest ilişkisine ne diyeceksin? sokaktaki iki erkek kedinin birleşmesine? bunlar sadece kendi çevremde gördüklerim, ki doğada alası var. bizim tek farkımız irademizin oluşu fakat bazılarının hormonlarının, düşüncelerinin işleyiş şekli farklıdır.

bak ne güzel dedin yavrukuşum erkekler kadın kırılganlığına sahip
yani normal değiller

madem normal sperm bankasınada gitme yap sevgilinle

peki ne yapılacak sönmezim?? madem anormaller ne yapacağız? madem psikolaga gitmek istemiyorlar, özgürlüklerini yaşamak istiyorlar, hatta psikologa gitseler dahi düzelmeyenler var, ne yapacağız?

kadın kırılganlığına sahip çocu, çünkü ellerinde değil, hormonları böyle, bunun sonucunda da psikolojileri böyle...

yapılan çalışma bir çeşit insülin taklididir, şeker hastası olan bir insana da insülin verirseniz bir süre normal hormonal dengesini korur, ama kısa süre sonra yeniden vermezseniz eski haline döner, çünkü vücudu kendiliğinden hormon salgılamaz, çözüm geçicidir.

neyse
ben milk adındaki filmi izlemenizi tavsiye ederim. eşcinsel hakları için savaşan birinin hikayesi anlatılıyor. gerçek bir hikayedir. filmin aktörü de oscar aldı bu sene o filmle.

- homoseksueller ogretmen olmaya cok hevesliler cunku yetistirdikleri cocuklarin da kendi aralarina katilmalarini istiyorlar.
+ peki, homoseksuelligi nasil ogretiyorlar? fransizca gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…