• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak bu kzn hali?

Eşcinsellik sorun, problem, dert, tasa, hastalık, vs değildir.. Siz nasıl heteroseksüel olmayı tercih etmişseniz o da homoseksüel olmayı tercih etmiştir..

Muhtemelen o da karşı cinsinden hoşlanan insanlara anlam veremiyor, yadırgıyordur.. Azınlıkta olmaları onların yanlış yaptığını göstermiyor ki.. Onlar bizim elimizden tutup psikoloğa götürüyor mu sen heteroseksüelsin diye?

sız neguzelde yargılıyosunuz sız nerden bılıyosunuz
bır destek bır cıft lafa hasret olmadıgını !
velevkı ıstemıyo halınden memnun neyanı goz yumalım
escınsel kalsın bana dokunmayan bın yıl yasasın ?
ortada anormal bı durum var bunu kımse ınkar edemez
elınden gelenı yaparsın olmadı ıstemıyomu
ozamn arkadasına karısmassın

ama hıc bısey yapmadan kabullenmek
benım dostluk anlayıısma ters ınsanlııgma ters

asıl siz yargılıyorsunuz, birisi sizin strandartlarınıza, sizin normal anlayışınıza uymadığı için onu hemen sorunlu diye yaftalıyorsunuz :olmaz: evet halinden memnunsa kabul etmek zorundayız, biz özgür bir toplumda yaşıyoruz:sinifsinif: ne yapacaksınız insanları zorla psikiyatra mı sürükleyeceksiniz :umursamaz: benim birçok gay arkadaşım var ve hepsi de halinden son derece mümkün, tiksinerek bakıyorlar neredeyse kadınlara, mutlu oldukları gibi özgür yaşamaları, toplumu ben normalim diye kandırmak için karşı cinsle istemedikleri ilişkiler kurarak mutsuz olmalarından iyidir!

asıl siz yargılıyorsunuz, birisi sizin strandartlarınıza, sizin normal anlayışınıza uymadığı için onu hemen sorunlu diye yaftalıyorsunuz :olmaz: evet halinden memnunsa kabul etmek zorundayız, biz özgür bir toplumda yaşıyoruz:sinifsinif: ne yapacaksınız insanları zorla psikiyatra mı sürükleyeceksiniz :umursamaz: benim birçok gay arkadaşım var ve hepsi de halinden son derece mümkün, tiksinerek bakıyorlar neredeyse kadınlara, mutlu oldukları gibi özgür yaşamaları, toplumu ben normalim diye kandırmak için karşı cinsle istemedikleri ilişkiler kurarak mutsuz olmalarından iyidir!

arkadas topıgı acarken ne yazmıs?
sadece ama karısma dıyenlermı yorum yazsın yazmıs?
sız nasıl karısmasın oyle devam etsın dıyosanız bende
elınden gelenı yap olmassa kendı halıne bırak dıyorum!
sıze uymadı dıye yorumum napıyıım yazmıyımmı!
!
ben demıyorumkı kızı zorla kırıcı ol
asıl boyle bı durumda hassas olucan ıncıtmeden
guzelce denıceksın yollarını olmadı arkadaslıgnı bıtırp o kısıyı
cıkmaza bırakımıcaksın bunu duyorum sonuna kadarda sozumun arkasındayım

sıze uymadı dıye suscak degılım asıl sız sert oluyosunuz burası sıizn topııgnız degıl
ozgurlukte sapkınlık degıldır.....
lutfen artık karsılıklı alıntılarla cevaplasmıyalım herkes kendı dogrusunu yazdı
uymadı dıye tepkı veremessınız
bız guzelce bı fıkır karsılastırması yapamıcakmıyız ılla
uymadı dıye karsındakını yerden yeremı vurucaz:(
herkese ıyı gunler cıkıyorum ıslerım varr .....

Son düzenleyen: Moderatör:
konu sahibi maşallah bir kere bile yorum yapmamış
o yüzden ben inanmıyorm üzüldüğüne yada arkadaşı olduğuna????

ayrıca diyelim ki lezbiyen arkadaşınız var ne olacak hayır ben senin yatak odana aşkına bile karışırım deyip arkamızı mı döneceğiz zaten toplum arkasını döndüğü için böyle farklı cinsel tercihleri olan kişiler yaşamlarını ucuz yollarla kazanmak zorunda kalıyor...

bence tabiki arkadaşlığını kesme ama eğer yaşamının içinde çok fazla olmasını istemiyorsan araya mesafe koyabilirsin...

ki çocukluk arkadaşınmış...

insanları insan oldukları için, beyinleri, kalpleri, yaşamımıza kattıkları için değerlendirmeyi ne zaman öğrenceğiz çok merak ediyorum!!![/COLOR]

lutfen artık karsılıklı alıntılarla cevaplasmıyalım herkes kendı dogrusunu yazdı

es_se ben sizden alıntı yapmadım siz niçin üzerinize alındınız? Size yorum yapmayın falan mı dedim ben? Benim mesajım konu sahibesineydi.. Muhattabım siz değildiniz..Karşılıklı alıntılarla yorum yapmayın demişsiniz ama sizinki karşılıksız farkında mısınız?

arkadas topıgı acarken ne yazmıs?
sadece ama karısma dıyenlermı yorum yazsın yazmıs?
sız nasıl karısmasın oyle devam etsın dıyosanız bende
elınden gelenı yap olmassa kendı halıne bırak dıyorum!
sıze uymadı dıye yorumum napıyıım yazmıyımmı!
!
ben demıyorumkı kızı zorla kırıcı ol
asıl boyle bı durumda hassas olucan ıncıtmeden
guzelce denıceksın yollarını olmadı arkadaslıgnı bıtırp o kısıyı
cıkmaza bırakımıcaksın bunu duyorum sonuna kadarda sozumun arkasındayım

sıze uymadı dıye suscak degılım asıl sız sert oluyosunuz burası sıizn topııgnız degıl
ozgurlukte sapkınlık degıldır.....
uymadı dıye tepkı veremessınız
bız guzelce bı fıkır karsılastırması yapamıcakmıyız ılla
uymadı dıye karsındakını yerden yeremı vurucaz:(
herkese ıyı gunler cıkıyorum ıslerım varr .....

homoseksüelliğin birçok nedeni olabilir, buna sapkınlık diyip kesip atamazsınız :olmaz:
ve evet size kimse fikrinizi yazmayın demedi, burası bir tartışma platormu, farklı fikirlerimizin olması da gayet doğal, siz böyle diyorsunuz diye de karşıt görüştekiler susacak değil elbette, kolay gelsin işlerinizde (bu arada illa uymadı diye karşındakini yerden yere mi vurucaz diyorsunuz, sonra da sizin gibi heteroseksüel değil diye karşınızdakini sorunlu addediyorsunuz) :kahve:

homoseksüelliğin birçok nedeni olabilir, buna sapkınlık diyip kesip atamazsınız :olmaz:
ve evet size kimse fikrinizi yazmayın demedi, burası bir tartışma platormu , farklı fikirlerimizin olması da gayet doğal, siz böyle diyorsunuz diye de karşıt görüştekiler susacak değil elbette, kolay gelsin işlerinizde (bu arada illa uymadı diye karşındakini yerden yere mi vurucaz diyorsunuz, sonra da sizin gibi heteroseksüel değil diye karşınızdakini sorunlu addediyorsunuz) :kahve:

burası tartışma platformu degil arkadasım !!!
burası Kadınlar Kulubu paylaşım formu !!!

es_se ben sizden alıntı yapmadım siz niçin üzerinize alındınız? Size yorum yapmayın falan mı dedim ben? Benim mesajım konu sahibesineydi.. Muhattabım siz değildiniz..Karşılıklı alıntılarla yorum yapmayın demişsiniz ama sizinki karşılıksız farkında mısınız?

ozur sızınkını yanlıslıkla almısım hemen kaldrıyorum sız dıyınce farkettım

kızlar slm valla bu sorunu nereye yazacağımı şaşırdım belki psikolojik bi olaydır diye buraya yazdım.çocukluk arkadaşım lezbiyen olmuş...CADIARZU
birgün bana ben kızlardan hoşlanıyorum hatta bi kız arkadaşım var dedi şok oldum yargılamadım tabiki çünkü allah korusun evliyim ve anne olmayı düşünüyorum benimde kızım olabilir ama şaşırdım ve üzüldüm bide şöyle şeylerde duyuyorum bazı kişilerden lezbiyen değil hatta evli ama nedense kendisini bazen kadınlarla ilişkiye girerken hayal ediyormuş böyle şeylerden zevk alanlarda varmış aranızda böyle şeyler yaşayan yada böyle şeyler duyan varsa bi yazsın belki arkadaşımı kurtarırım.kaydirigubbakcemile4

kurtaramassın ki arkadasım yani kurtarılacak bir durumu yok
onun cinsel tercihidir o yapabilecek bişey yok
o senin cinsel tercihinden seni kurtarmak istese sen kurtulurmusun kaydirigubbakcemile3
buda öyle birsey işte zemuszemus

tartışmak kavga etmek demek değildir, fikirlerimizi tartışmadan neyi paylaşıyoruz :umursamaz: konuyla ilgili fikriniz var mı, onu yazın bence :delphin:

tartışarak paylaşmak farklı şeydir ve sizin tartışmanız boyut atlamış nerdeyse kavga olayına girmiişiniz !
üstelik ögretmen edasıyla bana sunu yap bunu yap diyemezsin ben ister yazarım ister yazmam bu benim bilecegim iş :umursamaz:

tugce arkadas sız bırısının yorumu sıze uymadı
hemn alıntı yapıp o kısıye kızdınız
ben naptım bana uyan fıkrı alıntı yapıp katılıyorum dedım
burası fıkır beyan etme yerı herkes ozgurce fıkrını der
ama anlamıyorum uymayan olunca hemen nıye alıntı yapıp
o kısıye fırcalar
bıdahakıne sıze sorarım uyuyomu fıkrım sıze
uymuyosa yazmıyım
sıze beyaz gelen bana sıyah bana beyaz gelen sıze sıyah olabılır
renkler bunun ııcn var dımı?
gercekten ısım var yoksa kalıp sevıyelı bı sekılde sızle konusmak ısterdım
karsı fıkırlere herzaman acıgım tartısmadan fıırlerı konusmayı severım
ama burası bıderdım var bolumu arkadasa fıkır beyan etme bolumu
konusmak ıstersenız aksam burdayım uye panelımden buyrun konusalım...

Kardeşim, uyuşturucu değil ki bu tedavi ettiresin..Kişisel bir tercih, hormonlarının sesini dinlemiş arkadaşın, rahatsız oluyorsan görüşme, görüşüyorsan karışma..

es-se arkadaşım, sizi anlarım elbette, ben insanların hayatına müdahale edilmesini doğru bulmuyorum yardım istemedikleri sürece, kimseyi fırçaladığımı sanmıyorum ama siz doğrudan bana siz insanları yargılıyorsunuz ve nereden biliyorsunz insanların iki çift lafa gereksinim duymadığını diye çıkış yaptınız. üye panelinize davet ettiğiniz için teşekkür ederim, uygun olduğunuzda ben de konuşmak isterim, ama dini(mizi) işe karıştırmayacaksak, insanları sapkın diye yaftalamayacaksak.

Yaa anlamıyorum sizi kızlar... Konu sahibi muhtemelen ilgi çekmek için bi knu açmış ve çıkıp gitmiş siz birbirinize giriyorsunuz.... Konu 1 hafta önce açılmış.. Konu sahibi ondan sonra başka başka konulara girip yorumlar yapıyor hatta bu sabah başka bir konuya da yorum yapmış... Ama bu konuya girip bir yorum yapma zahmetinde bulunmuyor neden....
Bana hiiç inandırıcı gelmedi, ne böyle bir arkadaşı olduğu inandırıcı ne de varsa bile yardım etmek istediği....

Tutun ki doğru, insanlarla arkadaş hatta dost olmamız onların özeline müdahele etmemiz anlamına gelmez... Bu bana dokunmayaan yılan meselesi değil arkadaşlar... Arkadaş evli ve çocuklu dolayısıyla arkadaşı da hemen hemen aynı yaşlardadır bahsettiğimiz kişi ergenlik yaşının üzerinde bir yaşta yani ergenlik merakı falan değil....
Homoseksüellik sadece psikolojik yada fiziksel bir hastalık değildir... Psikolojik yada fiziksel sebebi belli olmayan bir cinsel tercihtir.. Mutsuz çocukluğu geçen anne baba şefkati duyanlarda görülebildiği gibi çok mutlu çocukluk geçirmiş çok iyi ailelere sahip kişilerde de görülebilir... Yani bu homoseksüelliğin tercih edilmesinin sebebi bilim adamlarınca belirlenememiştir.
Psikologlar ve cinsel işlev uzmanları bile bunu belirleyememişken ve müdahele etmezken biz im olyoruz da değiştirmeye düzeltmeye çalışıyoruz.. Ayrıca neyi düzeltiyoruz kime göre düzeltiyoruz...
Onun doğruları senin doğrularına uymuyor diye yanlış olan o mu olmak zorunda... Belki tek bir doğru yoktur....
Herkez kendi cinsel tercihini seçmekte özgüürdür, sizin hoşunuza gider yada gitmez ama o onun kendi tercihidir ve kimseye laf söylemek düşmez...
Haa toplum tarafından dışlanırsa ona destek olunur dertleşilir ama tercihini değiştirsin diye değil moralini düzeltmek için.
Benim lezbiyen arkadaşım olmadı şimdiye kadar ama çok gay arkadaşım oldu.. Hiç birini de dışlamadım hatta garipsemedim... Olabilir, kendi tercihleri... Arkadaşlarımı kimsenin rencide etmesine de izin vermedim... Ünivde vardı faşist bir tip maço bir adam.. Sürekli laf sokardı ialı imalı....
Arkadaşlarım kendileri cevap verirlerdi vermesine de ben de tutamaz kendimi ben de ona laf sokardım...

Ben garipsemiyorum, evlendim hepsiyle de hala görüşürüz.. Eşim ilk başlarda biraz huzursuz olmuştu ama tanıdıkça o da sevdi ve ara ara görüşürüz, yada genelde nevizade de karşılaşınca birer bira içeriz...
Heteroseksüel yani sizin deyiminizle normal olan arkadaşlarınızın yatak ilişklerini bu kadar dikikliyormusunuz??? Cinsel fantazilerine göre onlarla arkadaşlığınıza ne kadar mesafe koymanız gerektiğine karar veriyormusunuz Hayır. O zaman bu çiftestandart niye....

bence bu kişisel bi tercih değil bi sapkınlık böyle şeylere meyili olan insanlar genelde hayatlarında büyük olumsuzluklar yaşamışlardır yada amaçsızlardır buda onları boşluğa iter ve boşlukta olan insanlarda bu tür şeylere (lezbiyenlik satanistlik uyuşturucu vs) ilgi duyar .Bu tarz sapkınlıkların önüne geçilmesinin tek yolu bence iyi bir dini eğitim çünkü hangi dinden olursan ol bunlar haram bi dinden olmasan bile sosyal ve kişisel bi yanlış yani benim düşüncen bu kişisel bi tercih değil psikolojik bi hastalıktır

ılayda hey ve diğer arkadaşlar homoseksüeliğin psikolojik bir hastalık olup olmadığını nereden iliyorsunuz allah aşkına..
Psikiyatri profesörümğsğnüz...
Diyoorum ki bilim adamları birçok araştırmaya rağmen homoseksüellik için psikolojik pisikiyatrik yada fiziksel bir sebep bulamamışlardır....
Siz nasıl oldu da hemen psikolojik bir hastalıktır diye teşhis koydunuz anlayamadım....
Dinimizde zina da günah ama aldatan kocaları dinsizlikle diniimizde zina yoktur pis sapık diye yaftalamıyorsunuz...
Dinimizde hırsızlık da günah ama hiç kimse dinsiz imansız psikolojik hasta demiyor...
Dinimizde insan öldürmek de günah ama kimse katillere psikolojik hasta demiyor, hatta çoğu cinayet töre cinayeti namus cinayeti nefsi müdafa diye hafifletiliyor ve katillere kader kurbanı deniyor....
Niye iş cinsel tercihlere geldiğinde tüüü kaka oluyor gerçekten anlayamıyorum....
Her konuyu niye dinimizde şöyledir böyledir diye yorumluyoruz ki.. Hiçkimse burada dini fetva verebilecek kapasitede değil zaten dini bir meseleyi de konuşmuyoruz...

Sorun şu arkadaşım lezbiyen nasıl davranayım, nasıl yardım edebilirim....
Arkadaşın yardıma ihtiyacı olan biri değil ki, tercihleri senden farklı diye yardıma ihtiyacı olduğu anlamına gelmez... Arkadaşını değiştirmeye çalışma, olduğu gibi kabul et yada arkadaşlığını bitir...
Arkadaşlık, arkadaşın senin gibi düşündüğü senin gibi giyindiği senin gibi tercihleri olduğu için yürümez... Arkadaşlık paylaşım demektir.. Ve arkadaşlık ve dostluk çerçevesinde yapacağınız hiçbir paylaşımı onun cinsel tercihi etkilemez...
HHaa ben cinsel tercihleri bana göre normal olmayan kişilerle arkadaşlık etmek istemem derseniz saygı duyarım, çünkü bu da sizin tercihinizdir.. Ama onu nasıl değiştiririm diye hesap kitap yapmanız kusura bakmayın ama hiçkimsenin üstüne vazife değildir... Herkes kendi hayatını yaşıyor...

İlayda hey ve diğer arkadaşlar homoseksüeliğin psikolojik bir hastalık olup olmadığını nereden iliyorsunuz allah aşkına..
Psikiyatri profesörümğsğnüz...
Diyoorum ki bilim adamları birçok araştırmaya rağmen homoseksüellik için psikolojik pisikiyatrik yada fiziksel bir sebep bulamamışlardır....
Siz nasıl oldu da hemen psikolojik bir hastalıktır diye teşhis koydunuz anlayamadım....
Dinimizde zina da günah ama aldatan kocaları dinsizlikle diniimizde zina yoktur pis sapık diye yaftalamıyorsunuz...
Dinimizde hırsızlık da günah ama hiç kimse dinsiz imansız psikolojik hasta demiyor...
Dinimizde insan öldürmek de günah ama kimse katillere psikolojik hasta demiyor, hatta çoğu cinayet töre cinayeti namus cinayeti nefsi müdafa diye hafifletiliyor ve katillere kader kurbanı deniyor....
Niye iş cinsel tercihlere geldiğinde tüüü kaka oluyor gerçekten anlayamıyorum....
Her konuyu niye dinimizde şöyledir böyledir diye yorumluyoruz ki.. Hiçkimse burada dini fetva verebilecek kapasitede değil zaten dini bir meseleyi de konuşmuyoruz...

Sorun şu arkadaşım lezbiyen nasıl davranayım, nasıl yardım edebilirim....
Arkadaşın yardıma ihtiyacı olan biri değil ki, tercihleri senden farklı diye yardıma ihtiyacı olduğu anlamına gelmez... Arkadaşını değiştirmeye çalışma, olduğu gibi kabul et yada arkadaşlığını bitir...
Arkadaşlık, arkadaşın senin gibi düşündüğü senin gibi giyindiği senin gibi tercihleri olduğu için yürümez... Arkadaşlık paylaşım demektir.. Ve arkadaşlık ve dostluk çerçevesinde yapacağınız hiçbir paylaşımı onun cinsel tercihi etkilemez...
HHaa ben cinsel tercihleri bana göre normal olmayan kişilerle arkadaşlık etmek istemem derseniz saygı duyarım, çünkü bu da sizin tercihinizdir.. Ama onu nasıl değiştiririm diye hesap kitap yapmanız kusura bakmayın ama hiçkimsenin üstüne vazife değildir... Herkes kendi hayatını yaşıyor...

kesinlikle aynı fikirdeyim kaydirigubbakcemile5

Back
X