Ne olacak bu isteksiz kocalar artık tahammül edemiyorum

Ya isteksizlik farklı erken boşalma yüzünden boşanmaya gitmek farklı isteksizlik tedaviye gidilir tedavisi hiç yoksa tamam boşan denilebilir belki ama erken boşalma kontrol altına alınmaya çalışılır olduğu kadar neyse işte ondan sonrası sabredilir hayat imtihan değil mi iş kötü ev kötü diye hemen vazgeçebiliyor muyuz evlat kötü diye sokağa atabiliyor muyuz madem imtihandayız o zaman bazı şeylere gerçekten sabretmek gerektiğini anlamalıyız diye düşünüyorum bu benim fikrim belirteyim tekrardan..
Bu evlat değil yalnız, biz doğurmadık. Evliliğin gereklerine uymayan eş boşanmalıdır. Hem yasal hem dini hem de ahlaki yönden haktır. 5 yıl da bunun için herekenin çok üzerinde bir süredir.

Son düzenleme:
ne kadar azgınmışsınız ya
Bence siz aseksüelsiniz, direk boşanma sebebi olarak görülen, sorgulaması bile yapılmayan bir konuyu azgınlığa bağladığınıza göre.

"karılık-kocalık görevini yapmamak" diye açık gerekçe var ya. "Azgın" hakaretinini kullanarak sindirmeye çalışan, erkeğin suçunu bastıran kafadansınız. Bu kelime kkda sökmüyor

4 Senede 2 çocuk nasıl oldu hızlı değilse ?

İsteksiz adamda 2 tane çocuk neden yaptınız ve de ?

Yuva yıkmak kolay biraz yapıcı olun
5 yıl yapıcılık için uzun bir süre, aksine yuva yapmak kolay yıkmak zor, kaşını gözünü iki tatlı sözünü beğendiği adamlarla evlenip sonradan ortaya çıkan defolarını düzeltmeye yıllarını harcıyor bu ülkenin kadınları ve bıçak kemiğe dayanıp boşanmaya kalkıştığında karşısında bu cümle, beylik laflardan bir sıyrılın lütfen, çoğu ekonomik özgürlüğü olmadığı halde çocuklarını da alıp boşanıyor, sizce bu kararı vermek gerçekten kolay mı

Azgınlık erkek ve kadın için iyi birşey değil kendinize bir uğraş bulun hobi gibi şeyler kafanızı dağıtın sevgiler..
O üç defada on dk ya anca tamamlayan sen değilsen, vücudunu tanımaya basladığında kocan sana yetmemeye yüz tutarken bir daha gel olur mu? Eğer sen isen kusura bakma Mahmut abi 😁

Sende kibir ego aşağılık kompleksi falan var galiba veya elimde hıyar var diye tuzu ile kosan tiplerdensin gibi geldi bana verdiğin enerji cok negatif yani muhtemelen cani sıkılan a sosyal birisin

ne kadar azgınmışsınız ya
Dünden beri bu 2 üye dadandı siteye. Özellikle de +18 e. Gerçekten hayırdır sayın üyeler? Bir de birbirinizi savunuyorsunuz. Çok göze batıyor bari çaktırmayın biraz.

Kişi olarak bilemem ama erkek olduğuna ben de emin gibiyim, belli ki yarası var
Dünden beri bir sürü cinsellik konusunu hortlatmışlar. Dün üye olup profil gizlemeyi öğrenmişler. Dün akşamdan beri takipteyim içlerinden birini. Şu yorumlarıyla kesinleşti yani bir işler çevirdikleri.

X