ne olacak bizim halimiz ? :(

Her konunun altından şiddet cıkıyor illaki.
Ne zaman konu sahibine sen hatalısın denilse, ama eskiden bana şiddet uygulamıstı savunması geliyor. O zaman ilk msjında belirt ki bizde ona göre yapalım yorumumuzu değil mi?
Şiddet varken boşanmalıydın.
Şimdi böyle ufak tefek olayları buyutup boşanmaya kalkışmak çocukça oluyor.

haklısınız ama bu kararı vermek kolay değil.

ikiniz de çok saçmalamışsınız. böyle evlilik olmaz.
bence siz daha hatalısınız, vurmak vs. üstüne boşanalım demek.
geçinmeye gönlünüz yok gibi.

devam etmesi için bişeyleri düzeltmek gerek asıl onlar nasıl düzelecek onu bilmiyorum.

ikiniz de çok saçmalamışsınız. böyle evlilik olmaz.
bence siz daha hatalısınız, vurmak vs. üstüne boşanalım demek.
geçinmeye gönlünüz yok gibi.

eşim tartışmaları çok uzatıyor.
onun o halini görünce ben susuyorum onu da susturmaya çalışıyorum ama nafile.
resmen adamlıktan çıkıyor.
niye kendine birazcık hakim olmaya çalışmıyor.
konuştukça konuşuyor ve konu uzadıkça şekilden şekle giriyor.
anlam veremiyorum.

Surekli ayrilalim bosanalim diyorsaniz esinize, onda da bu evlilik nasil olsa bitecek bir caba gostermeme gerek yok algisi olusmustur.
gercekten bosanmaya kararli degilseniz kullanmayin su kelimeleri, iliskinizi yipratmaktan baska ise yaramiyor.

Sanki sevgilisin de ayrilalim der gibi, bosanalim diyorsun.
Bastan sona hkszsin.

Surekli ayrilalim bosanalim diyorsaniz esinize, onda da bu evlilik nasil olsa bitecek bir caba gostermeme gerek yok algisi olusmustur.
gercekten bosanmaya kararli degilseniz kullanmayin su kelimeleri, iliskinizi yipratmaktan baska ise yaramiyor.

boşanmayı düşünüyorum ama sonrasına hazır değilim.
bu yüzden hep bi erteleme halindeyim.

şiddet varsa o zaman neden boşanmadınız? mahkemeye kadar gitmiş bu durum sonuçta ve vazgeçmişsiniz.
ben sizin evliliği pek iyi görmedim arkadaşım, belki de eşinizin avukatla konuşması sizin için hayırlı olmuştur.
huzurlu değilseniz boşanın ikiniz de kendi hayatlarınıza gidin.

haklısınız.
belki de böylesi daha iyi.
bekleyip göreceğiz.

Tamam boşanmayı düşünmek en doğal hakkınız olabilir ama bunu her defasında tekrarlamanız hiç hoş değil. Evin bereketini, huzurunu alır bu kelime.
Boşanmayı düşünüyorsanız hiçbirşey demeden gidip dilekçenizi verin.. Gerçekten boşanmak isteyen bunu yapar.

Birde eşinize vurmayın , ellerinizi cebinize saklayın ; Allah korusun bir gün geri dönüşü çok kötü olabilir.

açıkçası ben sizi haklı göremedim. yorumalrın hepsini okumadım ama hem boşanma kelimesini bu kadar basit dile getirmemelisiniz. hemde vurmak sıkmak falan bunlar hiç hoş şeyler değil siz o şekilde davranırsanız aldığınız karşılığada üzülmemeniz gerekir sanırım. daha sakin olmalısınız ve acaba şunu mu demek istedi bunu mu demek istedi diyerek kendi kendinizi dolduruşa getirmemelisiniz

Sizinle hayat geçirmek çok zor olmalı..
Aynayla koluna vurmalar, gereksiz tripler..
Boşanacaksanız gider dilekçe verir boşanırsınız.
Tutan mı var sizi..
Neden eşiniz dava açsın diye bekliyorsunuz ki?

adam haklı.
dürtülmekten ve çimdiklenmekten nefret ederim..
vurmaya girmiyorum bile.

Ne kadar yıllık evlisiniz? İlk yıllarda olabiliyor,tolere etmeye çalışın.

Ayrıca boşanma kelimesi geçiyorsa boşanılmalı.Çünkü evlilikte boşanma kelimesi geçmemeli,hassas bi söz bu.Her sinirlendiğinde söylenirse hiç bir ciddiyeti kalmaz evlilik kurumunun.

siz neden hakim olmuyorsunuz? Aynayla vurmak nedir? Önce siz hakim olun kendinize. Sonra o neden hakim olmuyor diye söylenin ... Ben sizi hiç haklı buladım.. Çocuk gibi boşanalım diye mesaj atmışsınız. yok artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…