• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olacak bizim halimiz ? :(

Her konunun altından şiddet cıkıyor illaki.
Ne zaman konu sahibine sen hatalısın denilse, ama eskiden bana şiddet uygulamıstı savunması geliyor. O zaman ilk msjında belirt ki bizde ona göre yapalım yorumumuzu değil mi?
Şiddet varken boşanmalıydın.
Şimdi böyle ufak tefek olayları buyutup boşanmaya kalkışmak çocukça oluyor.

Her konunun altından şiddet cıkıyor illaki.
Ne zaman konu sahibine sen hatalısın denilse, ama eskiden bana şiddet uygulamıstı savunması geliyor. O zaman ilk msjında belirt ki bizde ona göre yapalım yorumumuzu değil mi?
Şiddet varken boşanmalıydın.
Şimdi böyle ufak tefek olayları buyutup boşanmaya kalkışmak çocukça oluyor.

haklısınız ama bu kararı vermek kolay değil.

merhaba kızlar;
bu sabah eşimle bir tartışma yaşadık ve tüm yaşananları yazmak istiyorum size.
ben normalde servisle gidiyorum ama eşim arabayla gidecek diye ben de onunla gidiyim dedim.
neyse bindik arabaya daha yola çıkmadan dikiz aynası düştü. ben şaşırdım tabi kırık olduğunu biliyordum ama birden düşünce korktum.
eşim ya ben sana demiştim dedi. yani daha önce arabayı kullanmak istediğim bi gün ayna düşüyor diye söylemişti. bu söz de sanki sen kullanma ben kullanıyım demek istedi gibi geldi bana.
bugün de eşim öyle diyince sinirlendim ve elimdeki aynayla koluna hafifçe vurdum.
bu hemen sinirlendi zaten eşim sinirlenince başka biri oluyor, resmen adamlıktan çıkıyor.
zaten arabadayız korkuyorum bi hata, bi kaza yapacak diye.
ben inmek istedim müsade etmedi, o zaman kavgayı kesmesi gerektiğini söyledim zor bela sustu.
neyse benim iş yerinin oraya geldik ben dedim inmiycem ilerde inecem dedim.
bu sağa yaklaşmıştı geri çıkarken tekeri patlattı. senin yüzünden tekerde gitti filan dedi.
onun suçu da bende tabi.
ben iş yerine doğru yürürken mesaj attım boşanalım diye. bu aradı tekerleği değiştirdim filan diye bende deimki bi mesaj gönderdim onu oku öyle ara dedim. tamam gördüm öyle istiyosan öyle olsun git dilekçe ver dedi bende sen daha yakınsın sen ver dedim.
sonrasında bir kaç defa aradı avukatı aradım gerekeni söyledim dedi.
sonra yine aradı sabah öyle yapman mı gerekiyodu filan diye konuşmaya başladı.
geçen haftada buna benzer bi konudan yine tartışmıştık.
bana vurma beni çimdikleme diye küplere biniyor.
bu konuda haklı belki ama beni o raddeye getiriyo inanki.
iş yerindeyim ağlamamak için kendimi tutuyorum ben bu adamla napıcam hazır bu hale gelmişken bitsin mi napıyım bilmiyorum :KK43:

ikiniz de çok saçmalamışsınız. böyle evlilik olmaz.
bence siz daha hatalısınız, vurmak vs. üstüne boşanalım demek.
geçinmeye gönlünüz yok gibi.

ikiniz de çok saçmalamışsınız. böyle evlilik olmaz.
bence siz daha hatalısınız, vurmak vs. üstüne boşanalım demek.
geçinmeye gönlünüz yok gibi.

eşim tartışmaları çok uzatıyor.
onun o halini görünce ben susuyorum onu da susturmaya çalışıyorum ama nafile.
resmen adamlıktan çıkıyor.
niye kendine birazcık hakim olmaya çalışmıyor.
konuştukça konuşuyor ve konu uzadıkça şekilden şekle giriyor.
anlam veremiyorum.

Surekli ayrilalim bosanalim diyorsaniz esinize, onda da bu evlilik nasil olsa bitecek bir caba gostermeme gerek yok algisi olusmustur.
gercekten bosanmaya kararli degilseniz kullanmayin su kelimeleri, iliskinizi yipratmaktan baska ise yaramiyor.

Surekli ayrilalim bosanalim diyorsaniz esinize, onda da bu evlilik nasil olsa bitecek bir caba gostermeme gerek yok algisi olusmustur.
gercekten bosanmaya kararli degilseniz kullanmayin su kelimeleri, iliskinizi yipratmaktan baska ise yaramiyor.

boşanmayı düşünüyorum ama sonrasına hazır değilim.
bu yüzden hep bi erteleme halindeyim.

şiddet varsa o zaman neden boşanmadınız? mahkemeye kadar gitmiş bu durum sonuçta ve vazgeçmişsiniz.
ben sizin evliliği pek iyi görmedim arkadaşım, belki de eşinizin avukatla konuşması sizin için hayırlı olmuştur.
huzurlu değilseniz boşanın ikiniz de kendi hayatlarınıza gidin.

şiddet varsa o zaman neden boşanmadınız? mahkemeye kadar gitmiş bu durum sonuçta ve vazgeçmişsiniz.
ben sizin evliliği pek iyi görmedim arkadaşım, belki de eşinizin avukatla konuşması sizin için hayırlı olmuştur.
huzurlu değilseniz boşanın ikiniz de kendi hayatlarınıza gidin.

haklısınız.
belki de böylesi daha iyi.
bekleyip göreceğiz.

ben her kavgada düşünüyorum ne yazıkki.
nerden ev tutarım nasıl bir düzen kurarım diye kafamda oluyor.
eşimle de çok sorunlar yaşadık artık tahammülümüz kalmadı galiba birbirimize.
sadece bitirmek zor geliyor.

Tamam boşanmayı düşünmek en doğal hakkınız olabilir ama bunu her defasında tekrarlamanız hiç hoş değil. Evin bereketini, huzurunu alır bu kelime.
Boşanmayı düşünüyorsanız hiçbirşey demeden gidip dilekçenizi verin.. Gerçekten boşanmak isteyen bunu yapar.

Birde eşinize vurmayın , ellerinizi cebinize saklayın ; Allah korusun bir gün geri dönüşü çok kötü olabilir.

merhaba kızlar;
bu sabah eşimle bir tartışma yaşadık ve tüm yaşananları yazmak istiyorum size.
ben normalde servisle gidiyorum ama eşim arabayla gidecek diye ben de onunla gidiyim dedim.
neyse bindik arabaya daha yola çıkmadan dikiz aynası düştü. ben şaşırdım tabi kırık olduğunu biliyordum ama birden düşünce korktum.
eşim ya ben sana demiştim dedi. yani daha önce arabayı kullanmak istediğim bi gün ayna düşüyor diye söylemişti. bu söz de sanki sen kullanma ben kullanıyım demek istedi gibi geldi bana.
bugün de eşim öyle diyince sinirlendim ve elimdeki aynayla koluna hafifçe vurdum.
bu hemen sinirlendi zaten eşim sinirlenince başka biri oluyor, resmen adamlıktan çıkıyor.
zaten arabadayız korkuyorum bi hata, bi kaza yapacak diye.
ben inmek istedim müsade etmedi, o zaman kavgayı kesmesi gerektiğini söyledim zor bela sustu.
neyse benim iş yerinin oraya geldik ben dedim inmiycem ilerde inecem dedim.
bu sağa yaklaşmıştı geri çıkarken tekeri patlattı. senin yüzünden tekerde gitti filan dedi.
onun suçu da bende tabi.
ben iş yerine doğru yürürken mesaj attım boşanalım diye. bu aradı tekerleği değiştirdim filan diye bende deimki bi mesaj gönderdim onu oku öyle ara dedim. tamam gördüm öyle istiyosan öyle olsun git dilekçe ver dedi bende sen daha yakınsın sen ver dedim.
sonrasında bir kaç defa aradı avukatı aradım gerekeni söyledim dedi.
sonra yine aradı sabah öyle yapman mı gerekiyodu filan diye konuşmaya başladı.
geçen haftada buna benzer bi konudan yine tartışmıştık.
bana vurma beni çimdikleme diye küplere biniyor.
bu konuda haklı belki ama beni o raddeye getiriyo inanki.
iş yerindeyim ağlamamak için kendimi tutuyorum ben bu adamla napıcam hazır bu hale gelmişken bitsin mi napıyım bilmiyorum :KK43:
açıkçası ben sizi haklı göremedim. yorumalrın hepsini okumadım ama hem boşanma kelimesini bu kadar basit dile getirmemelisiniz. hemde vurmak sıkmak falan bunlar hiç hoş şeyler değil siz o şekilde davranırsanız aldığınız karşılığada üzülmemeniz gerekir sanırım. daha sakin olmalısınız ve acaba şunu mu demek istedi bunu mu demek istedi diyerek kendi kendinizi dolduruşa getirmemelisiniz

Sizinle hayat geçirmek çok zor olmalı..
Aynayla koluna vurmalar, gereksiz tripler..
Boşanacaksanız gider dilekçe verir boşanırsınız.
Tutan mı var sizi..
Neden eşiniz dava açsın diye bekliyorsunuz ki?

Ne kadar yıllık evlisiniz? İlk yıllarda olabiliyor,tolere etmeye çalışın.

Ayrıca boşanma kelimesi geçiyorsa boşanılmalı.Çünkü evlilikte boşanma kelimesi geçmemeli,hassas bi söz bu.Her sinirlendiğinde söylenirse hiç bir ciddiyeti kalmaz evlilik kurumunun.

eşim tartışmaları çok uzatıyor.
onun o halini görünce ben susuyorum onu da susturmaya çalışıyorum ama nafile.
resmen adamlıktan çıkıyor.
niye kendine birazcık hakim olmaya çalışmıyor.
konuştukça konuşuyor ve konu uzadıkça şekilden şekle giriyor.
anlam veremiyorum.

siz neden hakim olmuyorsunuz? Aynayla vurmak nedir? Önce siz hakim olun kendinize. Sonra o neden hakim olmuyor diye söylenin ... Ben sizi hiç haklı buladım.. Çocuk gibi boşanalım diye mesaj atmışsınız. yok artık ..

Back
X