• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olacak bizim halimiz ? :(

Evlilik mi bu evcilik mi oynuyorsunuz önce ona karar verin. Evliliği hala flört gibi düşünüyorsunuz sanırım. Her en ufacık şeyde boşanalım lafı edilmez. o laf edildiğinde de uygulamaya geçilmesi gerekir. Aksi takdirde nasılsa boşanmıyor diye karşı tarafta bir algı yaratmış olursunuz. Bu kadar ufacık şeylerde boşanırsanız, hayatın karşınıza çıkaracağı dağ gibi problemlerde birbirinize sırtınızı dayayıp destek olacağınız yerde, boşanma yoluna girersiniz hemen. Ayrıca boşanmak öyle kolay değil, Size tavsiyem bir gün adliyeye gidin ve boşanma duruşmalara girin, herkes girebiliyor duruşmalara. Ondan sonra boşanma kelimesini kullanın. Boşanmak öyle çocuk oyuncağı değil.
Ben eşinizden çok, sizde suç buldum. Ayna düşmüş olabilir. O an için de buna üzülmüş ve tepki vermiş olabilir eşiniz. Sizin de hemen ayna elinizde adama hafifçe de olsa vurmanız, arkasından sizi iş yerine bırakan eşinize burada inmeyeceğim ilerde ineceğim diye kapris yapmanız, bu sefer de teker patlaması yüzünden işine geç kalacak adama bir de boşanalım diye mesaj atmanız, adamın alttan alma çabalarını görmemeniz.... Ne deyim ki... Fazla naz aşık usandırır derler. Eğer bu kadar kapris yapmaya devam ederseniz bir gün sizin kullandığınız o boşanalım kelimesini eşiniz kullanır, ama söyleyim erkekler o kelimeyi kullandığında da uygulamaya geçerler. Boşanalım kelimesi ile karşı tarafı asla denemeyin, korkutacağınızı da sanmayın. Bu en büyük hata olur. o kelime sadece ve sadece artık herşey denenir ama işin içinden çıkılmayacak duruma gelindiğinde kullanılır ve de gidip dilekçe verilir. Bu kadar çok boşanalım derseniz boşanırsınız. Sakın o hatayı yapmayın.
Sanırım yeni evlisiniz. Olayları büyütmeyin. Evlilik yola beraber çıkıp, o yolu beraber yürümektir, yarış değil.
Birbirinize daima destek olun. biriniz sinirlendiğinde diğeri sakinleşinceye kadar susmayı öğrensin. Bazen alttan almak gerektiğini de öğrenmelisiniz. Bazen siz, bazen de o. Hep aynı kişi alttan almasın. Bu arada şu çimdikleme ve vurma olayını da bırakın, şiddet değil belki ama şiddet şiddeti doğurur.

Eskilerdn dolayi cok yiprandik diyorsunuz.
Tahamulumz kalmadi dyorsunz.
Neler yasandiki o zamanlar?
Surya kadr bakarsak haksiz olan sizsinz.

hem adama vuruyorsunuz
hemde ısı yokusa suruyorsunuz hemde aglıyorsunuz
barı aglamayında degsın dımı

merhaba kızlar;
bu sabah eşimle bir tartışma yaşadık ve tüm yaşananları yazmak istiyorum size.
ben normalde servisle gidiyorum ama eşim arabayla gidecek diye ben de onunla gidiyim dedim.
neyse bindik arabaya daha yola çıkmadan dikiz aynası düştü. ben şaşırdım tabi kırık olduğunu biliyordum ama birden düşünce korktum.
eşim ya ben sana demiştim dedi. yani daha önce arabayı kullanmak istediğim bi gün ayna düşüyor diye söylemişti. bu söz de sanki sen kullanma ben kullanıyım demek istedi gibi geldi bana.
bugün de eşim öyle diyince sinirlendim ve elimdeki aynayla koluna hafifçe vurdum.
bu hemen sinirlendi zaten eşim sinirlenince başka biri oluyor, resmen adamlıktan çıkıyor.
zaten arabadayız korkuyorum bi hata, bi kaza yapacak diye.
ben inmek istedim müsade etmedi, o zaman kavgayı kesmesi gerektiğini söyledim zor bela sustu.
neyse benim iş yerinin oraya geldik ben dedim inmiycem ilerde inecem dedim.
bu sağa yaklaşmıştı geri çıkarken tekeri patlattı. senin yüzünden tekerde gitti filan dedi.
onun suçu da bende tabi.
ben iş yerine doğru yürürken mesaj attım boşanalım diye. bu aradı tekerleği değiştirdim filan diye bende deimki bi mesaj gönderdim onu oku öyle ara dedim. tamam gördüm öyle istiyosan öyle olsun git dilekçe ver dedi bende sen daha yakınsın sen ver dedim.
sonrasında bir kaç defa aradı avukatı aradım gerekeni söyledim dedi.
sonra yine aradı sabah öyle yapman mı gerekiyodu filan diye konuşmaya başladı.
geçen haftada buna benzer bi konudan yine tartışmıştık.
bana vurma beni çimdikleme diye küplere biniyor.
bu konuda haklı belki ama beni o raddeye getiriyo inanki.
iş yerindeyim ağlamamak için kendimi tutuyorum ben bu adamla napıcam hazır bu hale gelmişken bitsin mi napıyım bilmiyorum :KK43:
her tartışamda boşancam denmezki ama ya bence siz haksızsınız. benim eşimde sinirlenince başka bir adama dönüşür ben hiç cvp vermem karşısında.

Eşinizi 8 yılda tanımışsınızdır maden hoşlanmıyor yapmayın sizde. Belki sizin içinizden geliyor uğraşmak için cimdikliyorsunuz falan ama sabah gerginlikten iyice büyümüş. Sinirine tahammül edemiyorsanız konuşmayı deneyin destek alın benim erkek arkadaşım da öyleydi ilk tanıştığımız da çok yıpranmıştı çok çabuk sinirleniyordu ama yardım almış bana söylemeden çok değişti. Sabir eşiginizi yükseltin siz de eşiniz de. 8 yıllık evlilik bir mesajla biter mi?

Evlilik mi bu evcilik mi oynuyorsunuz önce ona karar verin. Evliliği hala flört gibi düşünüyorsunuz sanırım. Her en ufacık şeyde boşanalım lafı edilmez. o laf edildiğinde de uygulamaya geçilmesi gerekir. Aksi takdirde nasılsa boşanmıyor diye karşı tarafta bir algı yaratmış olursunuz. Bu kadar ufacık şeylerde boşanırsanız, hayatın karşınıza çıkaracağı dağ gibi problemlerde birbirinize sırtınızı dayayıp destek olacağınız yerde, boşanma yoluna girersiniz hemen. Ayrıca boşanmak öyle kolay değil, Size tavsiyem bir gün adliyeye gidin ve boşanma duruşmalara girin, herkes girebiliyor duruşmalara. Ondan sonra boşanma kelimesini kullanın. Boşanmak öyle çocuk oyuncağı değil.
Ben eşinizden çok, sizde suç buldum. Ayna düşmüş olabilir. O an için de buna üzülmüş ve tepki vermiş olabilir eşiniz. Sizin de hemen ayna elinizde adama hafifçe de olsa vurmanız, arkasından sizi iş yerine bırakan eşinize burada inmeyeceğim ilerde ineceğim diye kapris yapmanız, bu sefer de teker patlaması yüzünden işine geç kalacak adama bir de boşanalım diye mesaj atmanız, adamın alttan alma çabalarını görmemeniz.... Ne deyim ki... Fazla naz aşık usandırır derler. Eğer bu kadar kapris yapmaya devam ederseniz bir gün sizin kullandığınız o boşanalım kelimesini eşiniz kullanır, ama söyleyim erkekler o kelimeyi kullandığında da uygulamaya geçerler. Boşanalım kelimesi ile karşı tarafı asla denemeyin, korkutacağınızı da sanmayın. Bu en büyük hata olur. o kelime sadece ve sadece artık herşey denenir ama işin içinden çıkılmayacak duruma gelindiğinde kullanılır ve de gidip dilekçe verilir. Bu kadar çok boşanalım derseniz boşanırsınız. Sakın o hatayı yapmayın.
Sanırım yeni evlisiniz. Olayları büyütmeyin. Evlilik yola beraber çıkıp, o yolu beraber yürümektir, yarış değil.
Birbirinize daima destek olun. biriniz sinirlendiğinde diğeri sakinleşinceye kadar susmayı öğrensin. Bazen alttan almak gerektiğini de öğrenmelisiniz. Bazen siz, bazen de o. Hep aynı kişi alttan almasın. Bu arada şu çimdikleme ve vurma olayını da bırakın, şiddet değil belki ama şiddet şiddeti doğurur.

olaya eşim açısından bakmışsınız.
böyle bakarsanız tabiki o haklı.
ama dediğim gibi eşime karşı doluyum ve ufak şeylerde patlama oluyor.
benimde hatalarım var tabiki ama ben böyle değildim onun yüzünden oldum.
insan birazda hatayı kendinde arasa sorun kalmıycak.

Eşinizi 8 yılda tanımışsınızdır maden hoşlanmıyor yapmayın sizde. Belki sizin içinizden geliyor uğraşmak için cimdikliyorsunuz falan ama sabah gerginlikten iyice büyümüş. Sinirine tahammül edemiyorsanız konuşmayı deneyin destek alın benim erkek arkadaşım da öyleydi ilk tanıştığımız da çok yıpranmıştı çok çabuk sinirleniyordu ama yardım almış bana söylemeden çok değişti. Sabir eşiginizi yükseltin siz de eşiniz de. 8 yıllık evlilik bir mesajla biter mi?

desteğe ihityacım var ama tek teraflı değil eşimin de destek alması gerek.
ben daha sabırlı daha ılımlı olsamda o değişmediği sürece yine böyle sorunlar çıkacak.

evliliğimizin 8. yılı çocuk da olmayınca insan diyorki niye katlanıyorum :110:

aslında birbirinize daha çok bağlı olmanız lazım. çocuk olacak diye evlenmiyoruz ki. - söylemesi kolay demeyin bizde 6 yıldır evliyiz çocuk yok. -

her tartışmada boşanalım demeyin. biraz tutun kendinizi. siniriniz geçesiye kadar başka şeylerle meşgul olun. sabah sabah terslikler üst üste gelmiş. bizimde öle olduğunda benim başımdaysa terslik eşim susuyor eşimin başındaysa ben susuyorum. sustum diye de incilerim dökülmüyor yani... bazen aynı anda sinirli olduğumuz zaman boşanma kelimesini ağzımıza almıyoruz.

bir gün hadi boşanalım derse kocanız ve gidip boşanırsanız şaşırmayın... bu böyle olmaz... haklıyken haksız duruma düşmeyin.

merhaba kızlar;
ben normalde servisle gidiyorum ama eşim arabayla gidecek diye ben de onunla gidiyim dedim.
neyse bindik arabaya daha yola çıkmadan dikiz aynası düştü. ben şaşırdım tabi kırık olduğunu biliyordum ama birden düşünce korktum.
eşim ya ben sana demiştim dedi. yani daha önce arabayı kullanmak istediğim bi gün ayna düşüyor diye söylemişti. bu söz de sanki sen kullanma ben kullanıyım demek istedi gibi geldi bana.
bugün de eşim öyle diyince sinirlendim ve elimdeki aynayla koluna hafifçe vurdum.
bu hemen sinirlendi zaten eşim sinirlenince başka biri oluyor, resmen adamlıktan çıkıyor.
ben inmek istedim müsade etmedi, o zaman kavgayı kesmesi gerektiğini söyledim zor bela sustu.
bu sağa yaklaşmıştı geri çıkarken tekeri patlattı. senin yüzünden tekerde gitti filan dedi.
onun suçu da bende tabi.
ben iş yerine doğru yürürken mesaj attım boşanalım diye. bu aradı tekerleği değiştirdim filan diye bende deimki bi mesaj gönderdim onu oku öyle ara dedim. tamam gördüm öyle istiyosan öyle olsun git dilekçe ver dedi bende sen daha yakınsın sen ver dedim.
iş yerindeyim ağlamamak için kendimi tutuyorum ben bu adamla napıcam hazır bu hale gelmişken bitsin mi napıyım bilmiyorum :KK43:
Koluna vurdum ne demek.Hem koluna vuruyor,yani bir şiddet meyili gösteriyor hem de kaza olacak diye korkuyorsun.Sen şimdi bir dikiz aynası yüzünden mi boşanalım yazdın.Hem de mesajla.Bu kadar basit mi bu evlilik olayı.Sinirlen mesaj at boşanalım.(bana vurma beni çimdikleme diye küplere biniyor.)Bunu yazdığına göre,bu senin alışkanlığın ve adam haliyle hazmedemiyor.Beni o raddeye getiriyor diyorsun da,o bi raddeye gelip sana kafa göz dalsa.İnsanın eşine el hareketi yapması,hafif veya şiddetli şiddet uygulaması nasıl birşeydir

Siz bencede bosanin.evlilige bak.ne kadar basit ne kadar pamuk ipligine bagli..yok arabada tartistik arabadan indim bosanalim dedim.
Ben erkek olsam bende boyle biriyle evli kalmak istemezdim zaten

merhaba kızlar;
onun suçu da bende tabi.
Bence bu adam sizinle ne yapacak?

Eşinize vurup çimdik mi atıyorsunuz? ve beni bu raddeye o getiriyor diyorsunuz, ilginç.
Bence haksızsınız. Üstelik bir lastik patladı kcoam suçu üzerime attı diye boşanalım denmez.
Bu çocuk oyuncağı değil. Belli ki sizde çok normal değilsiniz.
Mutlu değilseniz ayrılırsınız ama msj atarak boşanmak istiyorum demek nedir yahu?
Lise öğrencisi misiniz siz? Yada düğününüz msjla mı oldu? Allah aşkına olgun davranmayı bilin

merhaba kızlar;
onun suçu da bende tabi.
tövbee tövbe boşanmak bu kadar kolay yani dünya umrunuzda değil hiç durmayın koşun boşanma davası açın yazık o adama be yazık valla sabah sabah adamım başına her aksilik gelmiş araba yüzünden sizde boşanacam diye mejas atıyorsunuz ben eşimizin yerinde olsam veya onları ben eşime yapsam eşim gelir iş yerine cevabını verirdi bana
yapmayın ne olur bu kadar kolay mı boşanmak o evlıklık için yapılan emekler fedakarlıklar

Bu kadar kolay mı sence bır evliliğin bitmesi .s Tartışma her evlilikte olur insanlar neden hemen boşanalım der ?
Boşanmak okdr kolaymı ? alttan almak varken bnım eşimde çok sinirlidir o sinirli oldugunda her zaman alttan alırım ki evlilikle böyle yuruyor . zaten boşanılcak bı mevzu yokki ortada komık olanda bu ! İnsanlar BOŞANALIM
aynenn artıkk çok basitleştirdiler ,,ah gidii ahhh analarımız neler çekmiş ota.oka boşanalım çok saçmaa

Back
X