• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olacak bizim halimiz ? :(

Bir evlilikte sadece bir defa bosanalim denir ve onda da gerçekten bosanilir bana göre. Bu konu öyle ulu orta tekrar edilecek bir konu değildir. Blof yapmaya da gelmez. Ayrica esim sebep ne olursa olsun bana mesajla bosanalim deseydi samimi söylüyorum bir daha yüzüne bakmazdim. siz evlisiniz. Bir sürü iletisim kanaliniz var mesaj nedir yahu liseliler gibi? Sevisirken mesajla mi sevisiyorsunuz da kavga ederken mesajla bosanalim diyorsunuz?

boşanalım lafı bu kadar kolay çıkıyor yani ağzınızdan bir de diyorsunuz ki bu aşamaya geldik hazır boşanalım...Sanırım yeni düşündüğünüz bir şey değil boşanmak uzun zamandır düşündüğünüz bir şeyeğer istediğiniz buysa mutsuzsanız karar size ait.

evet mesaj hiç olmamış,anlattığınız olayda siz haksızsınız,ama neden öle yaptığınızı o duruma neden geldiğiniz de var tabiki,bence sizden çocuk beklentısı oluşmuş etrafda siz bunalmışsınız,bilinçaltında başka bişey var,ama eşinin yok gibi geldi bana,ve şu mesajla boşanma olayı çok doğru,benım erkek arkadaşım bır ıkı mesajla terk etti,en yıne böle bişey yaptı,ve dedimki benım ilişkim mesajla başlamadıkı bitsin,aç yada geş yüzüme söle yada sesınle duyayım o zaman biter dedim...

fatma : -Ayşe gel oyuncaklarla oynayalım
Ayşe : -Piki.
nımmnımmllayylaalaayyloomm..
Ayşe : -ahh!,.!!
Fatma : -naptın ayyşeee..!!??!!
Ayşe : -bebeğin kafası koptu. :(
Fatma : -al sana al sana ıhh! (pat pat çat)
Ayşe : -Küstüm sana bidaada benimle konuşma hıh!
Fatma : -Ben de sana küstüm, anneme dicem hıh!

Bir 3 yaş çocuk kavgası..
Kusura bakmayın ama sizin kavganızdan bile daha mantıklı sebepleri var küsmek için.

arkadaşlar yorumlarınızı uygun bi dille yapsanız nasıl olur ?
sorun tabiki bu kadar basit değil sadece bu sabah olanı yazdım.
yazıp rahatlamak istedim.
yorum yapan herkese teşekkürler.
gerçekten burada halden anlayacak, yapıcı yorumlarda bulunacak insanlara ihtiyaç duyuluyormuş bunu gördüm.
ben zaten hatalarım farkındayım, böyle olmaması gerektiğini biliyorum ama 8 yıllık bir geçmiş var.
8 yılı size ayrıntısıyla anlatamayacağıma göre lütfen bu kadar yargılamadan önce düşünün.
teşekkürler hepinize.

Ben sorunu anlamadım.
Ayna düşünce eş "Ben sana demiştim" demiş, sonra olaylar olaylar.

Yani?
Sen düşürdün dedi de ordan mı çıktı, gerçekten anlamadım.

Valla bence sızın problemınız var gıdın tedavı olun derım Madem boşanmayı bu kadar kolay goruyorsunuz, boşanın ozaman da adamda rahatlasın yanı!

merhaba kızlar;
bu sabah eşimle bir tartışma yaşadık ve tüm yaşananları yazmak istiyorum size.
ben normalde servisle gidiyorum ama eşim arabayla gidecek diye ben de onunla gidiyim dedim.
neyse bindik arabaya daha yola çıkmadan dikiz aynası düştü. ben şaşırdım tabi kırık olduğunu biliyordum ama birden düşünce korktum.
eşim ya ben sana demiştim dedi. yani daha önce arabayı kullanmak istediğim bi gün ayna düşüyor diye söylemişti. bu söz de sanki sen kullanma ben kullanıyım demek istedi gibi geldi bana.
bugün de eşim öyle diyince sinirlendim ve elimdeki aynayla koluna hafifçe vurdum.
bu hemen sinirlendi zaten eşim sinirlenince başka biri oluyor, resmen adamlıktan çıkıyor.
zaten arabadayız korkuyorum bi hata, bi kaza yapacak diye.
ben inmek istedim müsade etmedi, o zaman kavgayı kesmesi gerektiğini söyledim zor bela sustu.
neyse benim iş yerinin oraya geldik ben dedim inmiycem ilerde inecem dedim.
bu sağa yaklaşmıştı geri çıkarken tekeri patlattı. senin yüzünden tekerde gitti filan dedi.
onun suçu da bende tabi.
ben iş yerine doğru yürürken mesaj attım boşanalım diye. bu aradı tekerleği değiştirdim filan diye bende deimki bi mesaj gönderdim onu oku öyle ara dedim. tamam gördüm öyle istiyosan öyle olsun git dilekçe ver dedi bende sen daha yakınsın sen ver dedim.
sonrasında bir kaç defa aradı avukatı aradım gerekeni söyledim dedi.
sonra yine aradı sabah öyle yapman mı gerekiyodu filan diye konuşmaya başladı.
geçen haftada buna benzer bi konudan yine tartışmıştık.
bana vurma beni çimdikleme diye küplere biniyor.
bu konuda haklı belki ama beni o raddeye getiriyo inanki.
iş yerindeyim ağlamamak için kendimi tutuyorum ben bu adamla napıcam hazır bu hale gelmişken bitsin mi napıyım bilmiyorum :KK43:

İnsan bazı erkeklerin sabrına hayret ediyor.

de mi zaten diğer evliler hiç böyle şeyler yaşamıyor.
herkes birbirine çok saygılı çok sabırlı.
haklısınız.

Herkesin evliliği beni ilgilendirmez, sizi ilgilendiriyorsa ufak bir kıyas yapabilirsiniz.
Örneğin: ''her kadın'' evliliğinde eşi ''aynanın düşeceğini söylemiştim'' dedi diye koluna aynayla vurur mu?

Ben sağlıklı bulmuyorum, bulmadım.

İnsanlar bazı şeyleri düzeltmek için, önce kendi hatalarını görebilmeli.
Diğer problemler varsa ve açıkladıysanız, onları bilemem.
Ama şu anlattığınız konuda haksızsınız ve eşiniz gayet sabırlı davranmış.

Ama eğer siz başkalarının evliliği de güllük gülistanlık değil, herkes vuruyor, herkes tartışmayı başlatan ve haksız olan olmasına rağmen boşanalım diyor, ben de yaparım, diyorsanız ve mutluysanız siz bilirsiniz :)

Herkesin evliliği beni ilgilendirmez, sizi ilgilendiriyorsa ufak bir kıyas yapabilirsiniz.
Örneğin: ''her kadın'' evliliğinde eşi ''aynanın düşeceğini söylemiştim'' dedi diye koluna aynayla vurur mu?

Ben sağlıklı bulmuyorum, bulmadım.

İnsanlar bazı şeyleri düzeltmek için, önce kendi hatalarını görebilmeli.
Diğer problemler varsa ve açıkladıysanız, onları bilemem.
Ama şu anlattığınız konuda haksızsınız ve eşiniz gayet sabırlı davranmış.

Ama eğer siz başkalarının evliliği de güllük gülistanlık değil, herkes vuruyor, herkes tartışmayı başlatan ve haksız olan olmasına rağmen boşanalım diyor, ben de yaparım, diyorsanız ve mutluysanız siz bilirsiniz :)

orda eşimin lafına sinirlenme sebebim onun altında başka bişey olması.
daha önce söylemiş de ben inanmamışım.
neden inanmayım yani kırıldıysa kırılmıştır.
eşimin bu tarz şeyleri vardır yine ben haklı çıktım gibi.
sevmiyorum napıyım.

desteğe ihityacım var ama tek teraflı değil eşimin de destek alması gerek.
ben daha sabırlı daha ılımlı olsamda o değişmediği sürece yine böyle sorunlar çıkacak.
Destek al yazmadım arkadaşım alın yazdım ikinizde. Tek kişiyle çözülmez problemler

orda eşimin lafına sinirlenme sebebim onun altında başka bişey olması.
daha önce söylemiş de ben inanmamışım.
neden inanmayım yani kırıldıysa kırılmıştır.
eşimin bu tarz şeyleri vardır yine ben haklı çıktım gibi.
sevmiyorum napıyım.

Altında olan şey şu size göre: aynanın düştüğünü bahane ederek arabayı benim kullanmamı istemedi, düşünceniz var.
Zaten yazmışsınız bunu.
Yanılıyor muyum?

Yanılmıyorsam yine siz haksızsınız.
Zira eşiniz olayı bahane ettiğini sandığınızı anlamış ve bu yüzden üstünde durmuş, tekrar vurgulamış.

Velev ki inanmadığınızı düşündü aynanın düşmüş olmasına.
Ve tekrarladı ''demiştim'' diye.
Yine de bu vurmanızı ve boşanmanızı gerektirecek bir sebep değil.

Haklı çıktım ben, demişsiniz.
Bence hala haksızsınız.
Ama bu fazla egoistlik sizi üzer.
Eşinize de zararı dokunsa da kendi oluşturduğunuz sorunda yine üzülen siz oldunuz, siz olacaksınız böyle giderse.

benim eşimde her kavgada boşanalım dedi. çok sinir bozucu. söyleme bunu diyorum uyarıyorum kırılıyorum diyorum.yok devam ediyor.o bu kadar boşanma lafı ettiği için sanıyorum evllikten soğudum.sevgim de saygım da bitti. sonuç boşanıyoruz

bi gün hiç beklemediğiniz anda bi dilekçe gelirse size.şaşırmayın yani

merhaba kızlar;
bu sabah eşimle bir tartışma yaşadık ve tüm yaşananları yazmak istiyorum size.
ben normalde servisle gidiyorum ama eşim arabayla gidecek diye ben de onunla gidiyim dedim.
neyse bindik arabaya daha yola çıkmadan dikiz aynası düştü. ben şaşırdım tabi kırık olduğunu biliyordum ama birden düşünce korktum.
eşim ya ben sana demiştim dedi. yani daha önce arabayı kullanmak istediğim bi gün ayna düşüyor diye söylemişti. bu söz de sanki sen kullanma ben kullanıyım demek istedi gibi geldi bana.
bugün de eşim öyle diyince sinirlendim ve elimdeki aynayla koluna hafifçe vurdum.
bu hemen sinirlendi zaten eşim sinirlenince başka biri oluyor, resmen adamlıktan çıkıyor.
zaten arabadayız korkuyorum bi hata, bi kaza yapacak diye.
ben inmek istedim müsade etmedi, o zaman kavgayı kesmesi gerektiğini söyledim zor bela sustu.
neyse benim iş yerinin oraya geldik ben dedim inmiycem ilerde inecem dedim.
bu sağa yaklaşmıştı geri çıkarken tekeri patlattı. senin yüzünden tekerde gitti filan dedi.
onun suçu da bende tabi.
ben iş yerine doğru yürürken mesaj attım boşanalım diye. bu aradı tekerleği değiştirdim filan diye bende deimki bi mesaj gönderdim onu oku öyle ara dedim. tamam gördüm öyle istiyosan öyle olsun git dilekçe ver dedi bende sen daha yakınsın sen ver dedim.
sonrasında bir kaç defa aradı avukatı aradım gerekeni söyledim dedi.
sonra yine aradı sabah öyle yapman mı gerekiyodu filan diye konuşmaya başladı.
geçen haftada buna benzer bi konudan yine tartışmıştık.
bana vurma beni çimdikleme diye küplere biniyor.
bu konuda haklı belki ama beni o raddeye getiriyo inanki.
iş yerindeyim ağlamamak için kendimi tutuyorum ben bu adamla napıcam hazır bu hale gelmişken bitsin mi napıyım bilmiyorum :KK43:
haklı yada hakısz yok bence daha evlilige adapte olamamıssınız kavgalar normaldr sadece her kavgada bosanma muhabbeti yapma kavgalarada bu kadar takılma herkez kavga eder

Hic bir hakli tarafiniz yok.
Esinizin lafini büyüten siz, esinizin kolunu cizen siz, birde bosanalim diyen siz.
Aybasiniz yakin mi?
Genelde öyle dönemlerde hormonlar costugundan, sacma sapan seyler yapiyoruz biz bayanlar.
Özür dileyin esinizden, herseyi birakin ona vurmaya, cimciklemeye hakkiniz yok, resmen siddet sizinki.

8 yıllık evlilermiş daha ne ara evliliğe adapte olacaklar.
olabilir valla bende 7 senelik evli olucam daha bu sene alıstım 1 senedir evlilik kafası olustu evlenmek baska evliligige adapte olmak baska iki farklı insna bi evde cok baska cnm sen evlimisnbilmiyorum ama herkez bir olmaz benim kuzen evlendi 14 ünde biz sok tabi gittigi günden beri kocasının sesinden sözündne cıkmıyor ve mutluyum diyor sasıyoruz yani 10 sneede evli olabilir ama yeni alısmıs olabilirsin birbirine

olaya eşim açısından bakmışsınız.
böyle bakarsanız tabiki o haklı.
ama dediğim gibi eşime karşı doluyum ve ufak şeylerde patlama oluyor.
benimde hatalarım var tabiki ama ben böyle değildim onun yüzünden oldum.
insan birazda hatayı kendinde arasa sorun kalmıycak.
Ben geçmişte ne yaşadıklarınızı bilmiyorum. sadece sizin yazdığınız kadarını biliyorum.

Back
X