• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olacak bizim halimiz ? :(

Bence biraz toprakla uğraşın. Elektriğinizi alır, ciddi söylüyorum. Eşiniz ve siz. bir şeyler yetiştirin mesela. Bu sizi daha sakin yapar.

sabah sabah terslıkler yaşamıssınız bunlar olabılçekler şeyler siz cok abartmısınız boşanma davası açmak cok sacma bu anlatınızda boşanmaya gerektırcek bişey göremedm ben her konun üzerene yürümeyin bnce eşinizin sinirli oluduğunu bildnız halde boyle yapmıssınız bide boşanalım demissiniz cok haksızsısınız bnce

Bence de çimdiklemek vurmak ve napayım o raddeye getiriyor demek yanlış. O aynısını yapsa eşim bana şiddet uyguluyor diye konu açardınız. Her seferinde boşanalım diyip ağzınıza sakız yapacağınıza gerçekten boşanmaya niyetliyseniz bir kere söyleyin ve bitirin. Yoksa hiçbir etkisi kalmıyor.

merhaba kızlar;
bu sabah eşimle bir tartışma yaşadık ve tüm yaşananları yazmak istiyorum size.
ben normalde servisle gidiyorum ama eşim arabayla gidecek diye ben de onunla gidiyim dedim.
neyse bindik arabaya daha yola çıkmadan dikiz aynası düştü. ben şaşırdım tabi kırık olduğunu biliyordum ama birden düşünce korktum.
eşim ya ben sana demiştim dedi. yani daha önce arabayı kullanmak istediğim bi gün ayna düşüyor diye söylemişti. bu söz de sanki sen kullanma ben kullanıyım demek istedi gibi geldi bana.
bugün de eşim öyle diyince sinirlendim ve elimdeki aynayla koluna hafifçe vurdum.
bu hemen sinirlendi zaten eşim sinirlenince başka biri oluyor, resmen adamlıktan çıkıyor.
zaten arabadayız korkuyorum bi hata, bi kaza yapacak diye.
ben inmek istedim müsade etmedi, o zaman kavgayı kesmesi gerektiğini söyledim zor bela sustu.
neyse benim iş yerinin oraya geldik ben dedim inmiycem ilerde inecem dedim.
bu sağa yaklaşmıştı geri çıkarken tekeri patlattı. senin yüzünden tekerde gitti filan dedi.
onun suçu da bende tabi.
ben iş yerine doğru yürürken mesaj attım boşanalım diye. bu aradı tekerleği değiştirdim filan diye bende deimki bi mesaj gönderdim onu oku öyle ara dedim. tamam gördüm öyle istiyosan öyle olsun git dilekçe ver dedi bende sen daha yakınsın sen ver dedim.
sonrasında bir kaç defa aradı avukatı aradım gerekeni söyledim dedi.
sonra yine aradı sabah öyle yapman mı gerekiyodu filan diye konuşmaya başladı.
geçen haftada buna benzer bi konudan yine tartışmıştık.
bana vurma beni çimdikleme diye küplere biniyor.
bu konuda haklı belki ama beni o raddeye getiriyo inanki.
iş yerindeyim ağlamamak için kendimi tutuyorum ben bu adamla napıcam hazır bu hale gelmişken bitsin mi napıyım bilmiyorum :KK43:

canım maalesef eşiniz haklı
ya o yapsaydı sizin yaptıklarınızı size vurup çimdikleseydi ne hissederdiniz
ayrıca iş yerinizin orda neden inmediniz ilerde dediniz birde kavga ettiniz diye neden boşanalım dediniz

Bir uzmana gidin, derdinizi anlatın, rahatlayın. Eşinize karşı izleyeceğiniz yolu öğrenin ve hatta daha sonra eşinizle birlikte gidin.
Bu yolların birikimi inanın sizin içinizi kemirir.
Bu kemirme derin yaralar bırakır.
Önüne geçmeniz gerekiyor.

Hazir bul hale geldikten son r a boşanın.
Ve yillar sonra bakip halinize üzülün bu yüzden mi bosandim diye..
yıkıcı defil yapıcı olabilirsiniz. Hem siz hem evliliginiz daha huzurlu olur.

Adam aksi, huysuz olabilir.
Bu tip şeyleri hep yaptığı için tahammülün kalmamış olabilir.
Anlıyorum.

Ama ne olursa olsun sinirinden fiziksel temasa geçmen hafifçe bile olsa vurman vs hoş değil.
Senden güç alır o da elini, kolunu tutmamaya başlar. O zaman ne olacak?

Bir de hemen boşanalım demen yanlış, sen yakınsın git dilekçe ver falan ciddiyetsiz olduğu için.
Bu lafı ilerde ciddi anlamda söyleseniz etkisini kaybetmiş olacaktır.

Doğru zamanda doğru tepkiler verin.
Abartısız, kısa ve en netinden.

Ben olsam bu yaptığı hataya karşılık beş karış suratla yanından ayrılır.
Telefonlarına gün boyu cevap vermezdim. Evde de özür dilemezse soğuk tavrımı sürdürür.
Gerekli uyarıyı o zaman yapardım işte.

ben her kavgada düşünüyorum ne yazıkki.
nerden ev tutarım nasıl bir düzen kurarım diye kafamda oluyor.
eşimle de çok sorunlar yaşadık artık tahammülümüz kalmadı galiba birbirimize.
sadece bitirmek zor geliyor.

neden devam ediyorsunuz peki?
seviyorsanız seviyormuş gibi davranın, kontrolunuzu saglamakta güclük cekiyorsanız profesyonel bir yardım alın.

ayrıca bu son olayda yanlış davranmış olabilirsiniz ancak bu noktaya gelene kadar bir birikim olmalı diye düşündüm.
cunku her seyden haklı veya haksız farketmeksizin bir anlam cıkarmaya, sonra da bunu ayrılıga getirmeye yönelik adımlarınız var belli ki.

o yuzden eşiniz de kendi davranıslarını gözden gecirse, madem ki ayrılmıyorsunuz kavga icin harcadıgınız enerjiyi orta yolu bulmak icin kullansanız cok daha saglıklı sonuclar alabilirsiniz.

hiç sevmem çimdik atanı v.s.
hep böyle iseniz eşiniz iyi dayanmış valla size
bu zamana kadar nasıl bitirmek istememiş
bir arkadaş da yazmış ben de eşinizin yerinde olsam verirdim dilekçe

hiç sevmem çimdik atanı v.s.
hep böyle iseniz eşiniz iyi dayanmış valla size
bu zamana kadar nasıl bitirmek istememiş
bir arkadaş da yazmış ben de eşinizin yerinde olsam verirdim dilekçe

benim eşim beni kolay kolay bırakmaz canım biliyorum.
zaten aynı gün düzeldik, geldi iş yerine beni almaya.
eve gittik hiç bişey olmamış gibi devam ettik :KK48:
bazen küser uzatır ama bazende hemen akabinde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.
şu an sorun yok.

benim eşim beni kolay kolay bırakmaz canım biliyorum.
zaten aynı gün düzeldik, geldi iş yerine beni almaya.
eve gittik hiç bişey olmamış gibi devam ettik :KK48:
bazen küser uzatır ama bazende hemen akabinde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.
şu an sorun yok.
mutluluklar o zaman
bence bir daha böyle ergence şeyler yapmayın
döner size daha kötüsünü yaparsa çok üzülürsünüz..

mutluluklar o zaman
bence bir daha böyle ergence şeyler yapmayın
döner size daha kötüsünü yaparsa çok üzülürsünüz..

tabiki herşey iki taraflı olmalı.
dikkat etmeye çalışıyorum ama sinirim bi anda geliyo ve o an ne yaptığımı düşünemiyorum.
bende böyle saniyelik şiddetli sinir oluyor.
sinirim geçince de pişman oluyorum.

Back
X