- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- Konu Sahibi Fulyacennet16
bence korkma seni seviyorsa esin geri fites yapacaktir yani biraz korkacaktir kac yillik evlisinEvet canim benim derdim esimle zaten kimse aramasin istemem zaten cokta muhim degil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence korkma seni seviyorsa esin geri fites yapacaktir yani biraz korkacaktir kac yillik evlisinEvet canim benim derdim esimle zaten kimse aramasin istemem zaten cokta muhim degil.
Neden ben ratli dille cabalayarak yaptiricam bu olmasi gerekn durumlari onlar niye cabalamiyorlar onlarin ki ana da bizim kiler ne o bana tatli dil yapsin esinin hakkini arasin. Esinin ailesine dsaygi gostersin suratsizlik muhatsizlik degil. Calisiyoruz ev isi yemek uti su bu eve para getir. Ama ailen gelmesin bi ton saygisizlik. Ama onun ailesi geldimi kedi gibi dolanir nasil mutlu etsem diye hazmedemiyoruuuummmmmmmmm
Aynen degidin gibi oluyor iste benim konusmalarim benim cabalatimla bundan sonra yok.O kadar haklısın ki tam benim kafadansin.
Ben de hakkım olanı isveyle,nazla değil masaya vura vura isterim.
Çalışıyoruz hem ev işi yapıyoruz hem para getiriyoruz. Kimse kusura bakmasin. Böyle evlilik yapacağıma çalışıp annemi yasatirdim. El oğlunu yaşatıp cile çekmezdim.
Hep kadının tatlı dili, kadının sabri ile yürüyen evlilik ne olur. Bir gün yine yolda kalır o evlilik.
Hiç sevmem lafını etmeyi ama bazı Öküzler söylemeden anlamayınca ben de ne var ne yok döküyorum vallahi.
Ister alınsın ister darılsın.
Ağır geliyor madem o noktaya getirmesin. Bin düşünup bir hareket etsinler.
Daha 1 yil oldu canimbence korkma seni seviyorsa esin geri fites yapacaktir yani biraz korkacaktir kac yillik evlisin
Cok sogudum esimden. Hazmedemiyorum. Kus beyinli.İstersen ayrı ülkede yaşa. Karşı taraf art niyetliyse doldurur.
Yasa beeeee yasaaaa. Karar aldim bundan sonra heerrrrr bayram ailemdeyim babam yok annem yalniz. Yik bundan sonra onun ailesine de soylucem bunu kusura bakmayin gonul koymayin bayramlarda ailemin yanindayim ara ziyarerlerde felir gideriz gorusuruz dicem. Tavrim net yetti beee yeter. Isine gelirse isune gelmez se mahkemenin yolunu bilitor bir dilekceye bakar offf beeee yeterrrBoşarım, net. Bekara koca boşamak kolay falan diyecek olan varsa demesin.
Kahrımı çeken annemi bir de Allah korusun babam olmasa onları bırakıp kv mi gideceğim?
Yakarım lan ortalığı!
Aynen oyle kabul ediyorum. Bugun annemle konustuk. Ilk defa sogudumu soyledim anneme esime karsi annemde kizim soylemiyeym deeim durdum kendime ama aklini basina al geldim gordum. Bu cocuk seni sevmiyor. Sakin nazla niyazla ugrasma takmaz dedi bu adam seninle mantik evliligi yapti. Nisanliykendw soylemistim sana dinlemedin bwni dedi. Zorla itelwye kakalaya yaparsin yipranirsin dedi. Seven adam nasil uzwr sevdigini ailesini dort donmesi lazimdi ilk geldik evine hic takmadi bizi bizi gec seni de dedi. Seni sevmiyor takmiyor kendi hayatini yadiyor sen yokmussun gibi dedi. Gozlerim doldu o konusurken sanki her seyi anlatmisim ona sanki o cozmus.yine yazıcqm serteçcim
bu adam düzelmezzzz
aşırı bencil, dengesiz ve seni düşünmüyor hiç.
Aynen oyle kabul ediyorum. Bugun annemle konustuk. Ilk defa sogudumu soyledim anneme esime karsi annemde kizim soylemiyeym deeim durdum kendime ama aklini basina al geldim gordum. Bu cocuk seni sevmiyor. Sakin nazla niyazla ugrasma takmaz dedi bu adam seninle mantik evliligi yapti. Nisanliykendw soylemistim sana dinlemedin bwni dedi. Zorla itelwye kakalaya yaparsin yipranirsin dedi. Seven adam nasil uzwr sevdigini ailesini dort donmesi lazimdi ilk geldik evine hic takmadi bizi bizi gec seni de dedi. Seni sevmiyor takmiyor kendi hayatini yadiyor sen yokmussun gibi dedi. Gozlerim doldu o konusurken sanki her seyi anlatmisim ona sanki o cozmus.
Bisanmak kolay degilbiraz bekle baktin olmuyor degismiyor kemdi kararini ver arkandayim dedi canim anam
Kararliyim. Beklicem keskelerim olmasin diye annecigimi dinliycem bi sefer
ben de aynı gelgitleri yaşadım. Yok çocukluğu yok ailesi... sebep aradım. Buldum da. Am ben bulsam sebebi kaç yazar? Adam kabul etmezken. Ailesinin yanına bensiz gittiğinde ben de hemen anlardım değişikliği. Ses tonu, bakışları, hatta vücut haraketleri değişirdi bana karşı. Ben de çoğunlukla sabredip bi şey demezdim çünkü her kelimem batardı, hop kavga kıyamet.normalde kuzu olan adam kaplan kesilirdi. Ben yine sabrettim, nasıl bi gaza getirdilerse arifegünü sebepsiz bir kvgayla boşanıcam senden dedi. Ben bu dengesizle boşanmalıyım derkn o söyledi bir de. Dikat et sen düşünğrken bunlr başına gelmesin.Sabrediyorummm.Sabrediyorummm. bazen cok kiziyorum kendime niye evlendim diye bazen diyorum kavgaci tuhaf bir aile icinde buyudugu icin mi boyle degisir mi diyorum. Bazrn kuzu gibi oluyor uzuluyorsun haline ama bazende boyle yok ben anlarim normalde kuzu gibidir. Hayatta surat yapmaz vs ailesinin yanindan geldi. Resmen bas kaldirdi adam yaa degismis bakislari hareketleri bir gorseniz .Artik bosanmak kafamda hanimlat mamak kaldi artik. Ins duzelirde bu durumlar yasanmaz.
Anneler böyle. Senin sesinden, bakışıdan, kısacık bir görüşmeden anlıyorlar durumu. Benimki anneme aileme Allah var iyi davranırdı ama beni çok ağlattığı için annem benden çok kahrederdi. Allah nur içinde yatırsın.Aynen oyle kabul ediyorum. Bugun annemle konustuk. Ilk defa sogudumu soyledim anneme esime karsi annemde kizim soylemiyeym deeim durdum kendime ama aklini basina al geldim gordum. Bu cocuk seni sevmiyor. Sakin nazla niyazla ugrasma takmaz dedi bu adam seninle mantik evliligi yapti. Nisanliykendw soylemistim sana dinlemedin bwni dedi. Zorla itelwye kakalaya yaparsin yipranirsin dedi. Seven adam nasil uzwr sevdigini ailesini dort donmesi lazimdi ilk geldik evine hic takmadi bizi bizi gec seni de dedi. Seni sevmiyor takmiyor kendi hayatini yadiyor sen yokmussun gibi dedi. Gozlerim doldu o konusurken sanki her seyi anlatmisim ona sanki o cozmus.
Bisanmak kolay degilbiraz bekle baktin olmuyor degismiyor kemdi kararini ver arkandayim dedi canim anam
Kararliyim. Beklicem keskelerim olmasin diye annecigimi dinliycem bi sefer