Ne kiymetliymis ailesi. Biktim artik.

Neden ben ratli dille cabalayarak yaptiricam bu olmasi gerekn durumlari onlar niye cabalamiyorlar onlarin ki ana da bizim kiler ne o bana tatli dil yapsin esinin hakkini arasin. Esinin ailesine dsaygi gostersin suratsizlik muhatsizlik degil. Calisiyoruz ev isi yemek uti su bu eve para getir. Ama ailen gelmesin bi ton saygisizlik. Ama onun ailesi geldimi kedi gibi dolanir nasil mutlu etsem diye hazmedemiyoruuuummmmmmmmm
bak canim sonuna kadar haklisin.. ama kocan odunsa ve ailesinin doldurusuyla seninle arasi bozuluyorsa yapacak bisey yok kendi tarafina cekmen lazim... eger isleri daha kotu yapmak istiyorsan inatlas benim anneme gelmezsen bende senin annene gelmem gibi seyler soyle.. ama yok ben bu evliligi kurtarmak istiyorsum diyosan care yok esinin destegini alman lazim ki kv sussun.. Onceki konularini bilmiyorum ama durum cekilmezse ugrasmaya degmez diyorsan yapacak bisey yok tabi

O ailesinde kessin, sizde kendi ailenizde. Çalışıyorsunuz, bunu yapabilirsiniz.

Ve lütfen o aradı , bu aramadı muhabbeti yapmayın. Boş yere huzursuzluk. Arasalar ne olur , aramasalar ne olur ?

Alt yapı müsait olmasa dolduruş ne kadar işe yarar sizce? Oldukça işe yarıyorsa o insanın karakteri oturmuş mudur sizce?
Ağırlığınızı koymazsanız, tavrınız net olmazsa böyle konuları çok açarsınız.

kız kardeşi aramak zorunda değil bayramda unutmuşta olabilir bu dert yapılıcak bir şey değil, ama diğer mevzularda haklısınız, hele kardeşinizin abla bir kusurumuz mu var demesine çok üzüldüm, eşinizin bu konuda yaptığı çok ayıp annenize ve kardeşinize, taviz vermeyin bazı konularda kesinlikle

Merhaba bayanlar

Esimle sorunlarimiz vardi. Bilenler biliyor zaten. Biz evlendik dugun masraf her seyi kendimiz yaptik. Benim babam yok annem kardesimle yasiyor. Her iki ailede ayni uzaklikta 600 km de. Esimin ailesi beni ne aradilar ne sordular gelin yerine konmadim. Eltim var olurler yoluna kiz bunlari izinsiz randevusuz evine katmaz. Neyse girumcem surekli bana gelir en az 1 hafta kalir gider sayisini bilmem. Daha elektrik suourgemin sapini dahi tutmamistir yer icer bulasigini ben yikardim bu arada 25 yasinda. Neyse asil konu su.

Bayramda ben ailemin yanina gittim 1 yil gorusmedik iznim olmadigi icin ama esimin ailesi geldiler esim beni birakip 5 gunlugine gitti vs

Dedim ki gideyim gel sende sizinkilere gidelim uok dedi sen git ben gelmiyim uzun sure kal ok dedim.

Bayram oldu tum sulalesini aradim. Ama gorumce beni aramadiiii. Sastim ne sozum ne lafim oldu benden kucuk

Esime bir sey demedim. Annem evime gelmek istedi kizlar ilk defa hemde erkek kardesimle 2 gunlugune sadece esim burnumdan getirdi belli ki doldurmuslar buni yuz verme gelmesinlet diye. Kavga etti benle hep annem onumde bana ne laflar 5 karis surat.

Erkek kardesim abla bir kusurumuz mu var neden konusmaz eniste bey dedi. Inanin yerin dibine girdim. Annem nasil gittigini bilemedi garip anam.

Annem sormus kurbanda gelwcek misiniz diye bizim ki belli degil demis halbuki babam yok bu yil kurban 2 gun bizde 2 gun sizde gecen yil kv kesilmisti bu yilda bizde dedik. Donmus hemen kv aklina girmis belli

Neyse annemler gitti bugun mevzu acildi dedim niyetin ne ben dedi aileme giderim ailem kurban kesmez bu yil belki oyle bir sey olursa ailemde keserim sende ailende dedi. Eeee dedim hani kurban kesemicektik hani borc vardi benim aileme gelince oyle simdi boyle mi oldu plan dedim

Basladim konusmaya dayanamadim. Icime attigim nw varsa annenler geldi biyle boyle yaptin. Ben sizden saygi mi gordum. Sordun mu kiz kardesine esimi aradin mi bayramlastin mi diye. Ne kiymetliymis ailen dedim hadi git onlarla yada dedim bana sinirini asma defol git dedi.

Sinirden duramiyorum. Ben niye evlendim yaa bu adamla. Ben mi sucluyum yaa konusmasamiydim acaba diyorum halaaa ah bu essek kafammmmm.

Bence eşinin kendi sevgisizliğiyle alakalı bu ..
Bazı erkekler nedense kız tarafından nefret ederler, bir türlü hazmedemezler eşlerinin ailelerini önemsemesini ..
Ben bunu sevgisiz ve saygısız bir ortamda büyümüş olmalarına bağlıyorum .
Mutlaka eşinin şuan ki problemli hali çocukluğuna, yetiştirilme tarzına dayanıyor .

Hoş geldin Serteç bir süredir yoktun. Eşinin sana böyle davranmasını çeşitli kılıflarla normalleştirmeye çalıştın durdun , ama ailene saygısızlığı nasıl kabullenebiliyorsun aklım almıyor.

Evlendikten sonra cogu erkek evlendikten sonra kiz tarafinin Ailesini görmek bile istemiyor ne kafada yasiyorlar anlamadim ki...

Sen taviz verme git annenlere , simdiden taviz verirsen sonradan cok cekersin...

daha ne kadar dayanacaksın bilmiyorum,benim de babam vefat etti ben ailemi bu kadar geride bırakmıyorum, hatta eşime şimdiden diyorum ankaraya dönünce annemle şunuyapıcam bunu yapıcam arada bizimle tatile gelir falan diyorum, çünkü onun anne babası hayatta annesi gak demeden babası guk der her yeri gezdirir benim annem tek kaldı tabiki onu gözetip kollıcam, sen şuan eşitlik içim değil pozitifayrımcılık için uğraş

Merhaba bayanlar

Esimle sorunlarimiz vardi. Bilenler biliyor zaten. Biz evlendik dugun masraf her seyi kendimiz yaptik. Benim babam yok annem kardesimle yasiyor. Her iki ailede ayni uzaklikta 600 km de. Esimin ailesi beni ne aradilar ne sordular gelin yerine konmadim. Eltim var olurler yoluna kiz bunlari izinsiz randevusuz evine katmaz. Neyse girumcem surekli bana gelir en az 1 hafta kalir gider sayisini bilmem. Daha elektrik suourgemin sapini dahi tutmamistir yer icer bulasigini ben yikardim bu arada 25 yasinda. Neyse asil konu su.

Bayramda ben ailemin yanina gittim 1 yil gorusmedik iznim olmadigi icin ama esimin ailesi geldiler esim beni birakip 5 gunlugine gitti vs

Dedim ki gideyim gel sende sizinkilere gidelim uok dedi sen git ben gelmiyim uzun sure kal ok dedim.

Bayram oldu tum sulalesini aradim. Ama gorumce beni aramadiiii. Sastim ne sozum ne lafim oldu benden kucuk

Esime bir sey demedim. Annem evime gelmek istedi kizlar ilk defa hemde erkek kardesimle 2 gunlugune sadece esim burnumdan getirdi belli ki doldurmuslar buni yuz verme gelmesinlet diye. Kavga etti benle hep annem onumde bana ne laflar 5 karis surat.

Erkek kardesim abla bir kusurumuz mu var neden konusmaz eniste bey dedi. Inanin yerin dibine girdim. Annem nasil gittigini bilemedi garip anam.

Annem sormus kurbanda gelwcek misiniz diye bizim ki belli degil demis halbuki babam yok bu yil kurban 2 gun bizde 2 gun sizde gecen yil kv kesilmisti bu yilda bizde dedik. Donmus hemen kv aklina girmis belli

Neyse annemler gitti bugun mevzu acildi dedim niyetin ne ben dedi aileme giderim ailem kurban kesmez bu yil belki oyle bir sey olursa ailemde keserim sende ailende dedi. Eeee dedim hani kurban kesemicektik hani borc vardi benim aileme gelince oyle simdi boyle mi oldu plan dedim

Basladim konusmaya dayanamadim. Icime attigim nw varsa annenler geldi biyle boyle yaptin. Ben sizden saygi mi gordum. Sordun mu kiz kardesine esimi aradin mi bayramlastin mi diye. Ne kiymetliymis ailen dedim hadi git onlarla yada dedim bana sinirini asma defol git dedi.

Sinirden duramiyorum. Ben niye evlendim yaa bu adamla. Ben mi sucluyum yaa konusmasamiydim acaba diyorum halaaa ah bu essek kafammmmm.

Eşinin ailesi, kardeşi gelip kalıyorsa elbette senin ailende gelmeli. Kurban konusunda da, madem eşin dediğini yapacak, çok iyi düşünmüşsün hayatım zaten babam yok, kurbanı annemlerde keseyim sende ailende kes, gönül isterdi ki beraber bayram geçirelim ama düşüncende hoşuma gitti deseydin. Borç varsa var, boşversene akıllım o düşünmüyor sen neden düşüneceksin. Arama, bayram tebrik etme konusunda da keşke eşine bu sırada demeseydin kardeşin aramadı diye. Mesela kardeşi gelmek istediğinde güzel bir dille, müsait değiliz dersin, ya da bak hayatım annem geldi kadıncağız 2 gün kalamadı herşey eşit olsun, aileler yüzünden aramıza soğukluk girmesin, hem kardeşin bayram tebriği bile yapmadı neden gelip 1 hafta burada yaşasın ki? dersin.

Ancak eşinin inadı inatsa, kasten yapıyorsa ve evliliğini en iyi sen bilirsin onları dinleyip seni dinlemiyorsa yapacak birşey yok... Çok uzun oldu ama bak ufacık bir anımı anlatayım. Nişanlıyken eşimin ailesi 5 dakika hava almaya çıksak oraya bile geliyorlardı. İnanılmaz sıkıldım ve sonunda söyledim, ailen yanımızdayken rahat olamıyorum ne beğensem annen karşı çıkıyor ben artık beraber bir yere gitmek istemiyorum dedim. Gel zaman git zaman başbaşa gittik. Herhalde annesi doldurmaya çalışmış olmalı ki, birgün bana şey dedi, ailem geliyor çarşıya yalnız gidiyor bundan sonra ben onlarla giderim sende nasıl gitmek istersen öyle yaparsın dedi. Çok iyi düşünmüşsün bana uyar ben başkalarının yanında rahat edemiyorum zaten dedim. O lafı söylediğine öyle pişman oldu ki, rengi attı adeta. Sonuç, tabiki her yere benimle geldi.

Eşine parlamadan konuşmanı tavsiye ederim, çekişmeden ortak yol bularak :KK66:

sertec senin bu koca değişmeyecek canım anlaşıldı
görümcen bir daha kalmaya geldiğinde sende surat yap
ve şaka yollu sor görümcene "neden bayramda aramadın kız
bana çok gelip gittiğin için çok düşkünsün bana diye düşünüyordum.. aramayınca şaşırdım"
böyle sert olmasa da konuş
ailesini de alma evine elinden geldiğince..
ezdirme anneciğini çok üzülürsün sonra

aileni bukadar geride bırakma ilerdepişman olursun, sen ailenle ben ailemle olur mu yaa, siz eşsiniz, geçen sene onlarla kesildi ise bu sene annenlerle kesersiniz onun ailesi varsa senin de var mantar gibi bitmedin yerden

Merhaba bayanlar

valla ben senin yerinde olsam herkeze hak ettiği değeri veririm bana değer vermeyene ben hiç değer vermem görümcen olsun kayın validen olsun görümcen zaten çok sinir bozucu ne demek hizmet edicem bide üstüne bayramda aramayacak senden küçük olduğu için yazıyorum bak ben görümceyim gelinimiz benden küçük geldiğinde hiç iş yaptırmam kendi isterse kalkar yardım eder ufak tefek şeylere yapmalıda zaten kardeşim dahi olsa ben beklerim normalide budur bence sen fazla yüz vermişsin.benim aileme surat asacak adamın yüzüne bakmam ben senin ailene değer vericem o da senin hatırına yoksa kimse kimsenin ailesine bayılmıyor (iyileri ayrı tutuyorum) sen benim aileme surat yapıcan valla iyi sabır sendeki...

G gulendam_34 katılıyorum sana çok üzülür

eşimin bana ve aileme bir yamuğu olmadığı halde ben şarka geldim diye pişman oldum, buraya geldikten 1 senesonra babamı kaybettim, keşke evlenmeyip 1 sene daha baba evinde otursaydım dediğim oldu ki dediğimgibi eşimin ne gelmeme gitmeme karışmışlığı ne de aileme bir saygısızlıgı vardı

annene kardeşine doy ölüm var

Eski konunuda hatrlıyorum canımda senın eşin çok saygsz.Sende kendını çok ezdirmişsn..Annene yaptığı tam bı öküzlk..Eşn çok cahil vede karakterı oturmamş..Çekmek mecburıytndemısn boyle adamı ?

Bide tanışma döneminde sürecnde nasıldı ? Hiç mi bu halını bellı etmedı ?

G gulendam_34 katılıyorum sana çok üzülür

eşimin bana ve aileme bir yamuğu olmadığı halde ben şarka geldim diye pişman oldum, buraya geldikten 1 senesonra babamı kaybettim, keşke evlenmeyip 1 sene daha baba evinde otursaydım dediğim oldu ki dediğimgibi eşimin ne gelmeme gitmeme karışmışlığı ne de aileme bir saygısızlıgı vardı

annene kardeşine doy ölüm var
evet AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ ölüm var
hiç değmez helee hele bunun gibi değer bilmeyene anasına yalakalık yapacağım diye
uğraşana hiç değmez.. sertec şunlara haddini bir bildirse iyi olacak..

ne diyeceğimi şaştım doğrusu
valla bu ailesini tutan erkekler korkuluyor
bencil allah yardımcın olsun
iyi bir dersi hak ediyor aslında

X