Ne kiymetliymis ailesi. Biktim artik.

Fulyacennet16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
772
490
Merhaba bayanlar

Esimle sorunlarimiz vardi. Bilenler biliyor zaten. Biz evlendik dugun masraf her seyi kendimiz yaptik. Benim babam yok annem kardesimle yasiyor. Her iki ailede ayni uzaklikta 600 km de. Esimin ailesi beni ne aradilar ne sordular gelin yerine konmadim. Eltim var olurler yoluna kiz bunlari izinsiz randevusuz evine katmaz. Neyse girumcem surekli bana gelir en az 1 hafta kalir gider sayisini bilmem. Daha elektrik suourgemin sapini dahi tutmamistir yer icer bulasigini ben yikardim bu arada 25 yasinda. Neyse asil konu su.

Bayramda ben ailemin yanina gittim 1 yil gorusmedik iznim olmadigi icin ama esimin ailesi geldiler esim beni birakip 5 gunlugine gitti vs

Dedim ki gideyim gel sende sizinkilere gidelim uok dedi sen git ben gelmiyim uzun sure kal ok dedim.

Bayram oldu tum sulalesini aradim. Ama gorumce beni aramadiiii. Sastim ne sozum ne lafim oldu benden kucuk

Esime bir sey demedim. Annem evime gelmek istedi kizlar ilk defa hemde erkek kardesimle 2 gunlugune sadece esim burnumdan getirdi belli ki doldurmuslar buni yuz verme gelmesinlet diye. Kavga etti benle hep annem onumde bana ne laflar 5 karis surat.

Erkek kardesim abla bir kusurumuz mu var neden konusmaz eniste bey dedi. Inanin yerin dibine girdim. Annem nasil gittigini bilemedi garip anam.

Annem sormus kurbanda gelwcek misiniz diye bizim ki belli degil demis halbuki babam yok bu yil kurban 2 gun bizde 2 gun sizde gecen yil kv kesilmisti bu yilda bizde dedik. Donmus hemen kv aklina girmis belli

Neyse annemler gitti bugun mevzu acildi dedim niyetin ne ben dedi aileme giderim ailem kurban kesmez bu yil belki oyle bir sey olursa ailemde keserim sende ailende dedi. Eeee dedim hani kurban kesemicektik hani borc vardi benim aileme gelince oyle simdi boyle mi oldu plan dedim

Basladim konusmaya dayanamadim. Icime attigim nw varsa annenler geldi biyle boyle yaptin. Ben sizden saygi mi gordum. Sordun mu kiz kardesine esimi aradin mi bayramlastin mi diye. Ne kiymetliymis ailen dedim hadi git onlarla yada dedim bana sinirini asma defol git dedi.

Sinirden duramiyorum. Ben niye evlendim yaa bu adamla. Ben mi sucluyum yaa konusmasamiydim acaba diyorum halaaa ah bu essek kafammmmm.

Gayet haklısın ..
ama anlamadığım kısım k.valide uzak..
Anne uzaktalar. . Eşini nasıl dolduruyor?
Kendi fikirleri yokmu bu adamın..
işin zor canım. .

birşey merak ettim kv ile ne sıklıkla telefonda görüşüyorsun sana karşı nasıl konuşuyor ?
evlilik öncesinde sorunlar mı yaşadınız da size karşı bu tavırları sergiliyorlar ?
severek mi evlendiniz ?
kafamda deli sorular...

Severek evlendik ama nisanliyken uzak durdular bir sey istemesinler diye. Burunlari havada. Hicbir lafim sozum istegim de olmadi ayrica kose bucak kactilar. Hazmedemedigim cok sey var cok

Severek evlendik ama nisanliyken uzak durdular bir sey istemesinler diye. Burunlari havada. Hicbir lafim sozum istegim de olmadi ayrica kose bucak kactilar. Hazmedemedigim cok sey var cok

belli ki sizi benimseyememişler..
erkek ailesine ve kız ailesine karı koca beraber gidilmeli bence.. kocanızı yanlız bırakmayın ziyaretlerde..
sonra aynı hassasiyeti eşinizden de beklediğinizi eşinizinde ailenizle vakit geçirmesini istediğinizi belirtin..
kavga çözüm değil hatta erkeği daha inatcı ve çekilmez yapıyor.. yumuşak bir dille konuşmayı deneyin üzüldüğünüzü belirtin
inşallah sorununuzu çözersiniz..allah yardımcınız olsun

Daha önceki konularınıda okudum ve yorum yapmıştım, yine aynı seyi söylüyorum, senin kocanda iş yok tatlım, ailesinin dolduruşundan falan değil, bu adam evlilik icin uygun değil. KEske evlenmeden sertifika verseler, zira böyle evliliğe uygun olmayan odunlar evleniyor sonra birsürü mutsuz kadın çıkıyor ortaya

Ben gidelim diyorum esim kaciyor ailemden gitmek istemiyor ki

Aynen oyle onlar aile benim ailem basbelasi goruluyor. Madem istemiyordun niye evlendin
Sen yinede kocanla arani bozma onlar icin sonra daha da doldururlar sana karsi.. Annesine gittiginde sende git tatli bi dille sensiz olamiyorum falan de birlikte benim anneme gidelim de o da seninle gelir belki..

Bayramda ailesine gitti orda tabiki de

siz de gidin her an tetikte olun boş bırakmayın dolduramasınlar
hem zaten doğru düzgün muhabbetiniz de yok kv ile anladığım kadarıyla..
hani yakın olsanız gelin şunu dedi gelin böyle oturdu gelin böyle kalktı gibi şikayetler çok olurda sizde durum nasıl bilemiyorum şikayetlenecek dolduracak ne buluyorlar aceba
allahım sen kv şerrinden koru ya oğulları evlendikten sonra canavar kesiliyorlar

Sen yinede kocanla arani bozma onlar icin sonra daha da doldururlar sana karsi.. Annesine gittiginde sende git tatli bi dille sensiz olamiyorum falan de birlikte benim anneme gidelim de o da seninle gelir belki..
Neden ben ratli dille cabalayarak yaptiricam bu olmasi gerekn durumlari onlar niye cabalamiyorlar onlarin ki ana da bizim kiler ne o bana tatli dil yapsin esinin hakkini arasin. Esinin ailesine dsaygi gostersin suratsizlik muhatsizlik degil. Calisiyoruz ev isi yemek uti su bu eve para getir. Ama ailen gelmesin bi ton saygisizlik. Ama onun ailesi geldimi kedi gibi dolanir nasil mutlu etsem diye hazmedemiyoruuuummmmmmmmm

kusura bakma sen adam olmazsin. bunlar sana mustahak diyesim var. simdi otur ve eski konularina bak daha once neler yasamisim diye

sana bin kez dedik bu aamdan koca olmaz. adam zatrn sana daha once ailen gelmesin tarzi laflar etmisti sen guya resti cekmistin falan filan yok annemi istemeyen beni istemesin gibilerinden. sen gorumcenin hizmetine devam et. belki birilerine yaranirsin.

ben kocamin ailesine hizmette sinir tanimayacagim o benim aileme boyle davranacak adamin alnini karislarim.

Haklisin gerizekaliyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…