- 5 Ağustos 2013
- 772
- 490
-
- Konu Sahibi Fulyacennet16
Bayramda ailesine gitti orda tabiki deGayet haklısın ..
ama anlamadığım kısım k.valide uzak..
Anne uzaktalar. . Eşini nasıl dolduruyor?
Kendi fikirleri yokmu bu adamın..
işin zor canım. .
Severek evlendik ama nisanliyken uzak durdular bir sey istemesinler diye. Burunlari havada. Hicbir lafim sozum istegim de olmadi ayrica kose bucak kactilar. Hazmedemedigim cok sey var cokbirşey merak ettim kv ile ne sıklıkla telefonda görüşüyorsun sana karşı nasıl konuşuyor ?
evlilik öncesinde sorunlar mı yaşadınız da size karşı bu tavırları sergiliyorlar ?
severek mi evlendiniz ?
kafamda deli sorular...
Olmaz mi zehir gibi hem de. Anne de konusunca onaylaniyor dusuncelerGayet haklısın ..
ama anlamadığım kısım k.valide uzak..
Anne uzaktalar. . Eşini nasıl dolduruyor?
Kendi fikirleri yokmu bu adamın..
işin zor canım. .
Severek evlendik ama nisanliyken uzak durdular bir sey istemesinler diye. Burunlari havada. Hicbir lafim sozum istegim de olmadi ayrica kose bucak kactilar. Hazmedemedigim cok sey var cok
Aynen oyle onlar aile benim ailem basbelasi goruluyor. Madem istemiyordun niye evlendinBoyle adamlar niye evlenir bilmem.. Sizinkiler pis kaka bizimkiler cici.. Boyle bi mantik var mi ya? ilginc gercekten..
Ne desem bilemedim sana huylu huyundan vazgezmezmis..
Ben gidelim diyorum esim kaciyor ailemden gitmek istemiyor kibelli ki sizi benimseyememişler..
erkek ailesine ve kız ailesine karı koca beraber gidilmeli bence.. kocanızı yanlız bırakmayın ziyaretlerde..
sonra aynı hassasiyeti eşinizden de beklediğinizi eşinizinde ailenizle vakit geçirmesini istediğinizi belirtin..
kavga çözüm değil hatta erkeği daha inatcı ve çekilmez yapıyor.. yumuşak bir dille konuşmayı deneyin üzüldüğünüzü belirtin
inşallah sorununuzu çözersiniz..allah yardımcınız olsun
Sen yinede kocanla arani bozma onlar icin sonra daha da doldururlar sana karsi.. Annesine gittiginde sende git tatli bi dille sensiz olamiyorum falan de birlikte benim anneme gidelim de o da seninle gelir belki..Aynen oyle onlar aile benim ailem basbelasi goruluyor. Madem istemiyordun niye evlendin
Bayramda ailesine gitti orda tabiki de
Neden ben ratli dille cabalayarak yaptiricam bu olmasi gerekn durumlari onlar niye cabalamiyorlar onlarin ki ana da bizim kiler ne o bana tatli dil yapsin esinin hakkini arasin. Esinin ailesine dsaygi gostersin suratsizlik muhatsizlik degil. Calisiyoruz ev isi yemek uti su bu eve para getir. Ama ailen gelmesin bi ton saygisizlik. Ama onun ailesi geldimi kedi gibi dolanir nasil mutlu etsem diye hazmedemiyoruuuummmmmmmmmSen yinede kocanla arani bozma onlar icin sonra daha da doldururlar sana karsi.. Annesine gittiginde sende git tatli bi dille sensiz olamiyorum falan de birlikte benim anneme gidelim de o da seninle gelir belki..
Haklisin gerizekaliyim benkusura bakma sen adam olmazsin. bunlar sana mustahak diyesim var. simdi otur ve eski konularina bak daha once neler yasamisim diye
sana bin kez dedik bu aamdan koca olmaz. adam zatrn sana daha once ailen gelmesin tarzi laflar etmisti sen guya resti cekmistin falan filan yok annemi istemeyen beni istemesin gibilerinden. sen gorumcenin hizmetine devam et. belki birilerine yaranirsin.
ben kocamin ailesine hizmette sinir tanimayacagim o benim aileme boyle davranacak adamin alnini karislarim.