merhaba bende 1 yıl 8 aylık evliyim korumayı bırakalı 2 ay oldu. henüz bişey yok. Şimdiye kadar hiç doktora gitmedim. Normal yolla deniyoruz. İnş. 3. ayımızda tuttururuz. Allah herkeze en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin (AMİN).
Sende daha yeni bırakmışsın canım korunmayıSen düşünme böyle şeyleri bile herşeyi akışına bırakyerimseniben
Bende varım kızlar. 4 yıllık evliyim. 27 aydır gebe kalamıyorum. Yumurta takibi yapılıyor ama her ay aynı hüsran. Sonum sanırım ya aşılama ya tüp bebek . Tabi onlarda şansım olurmu bilmiyorum. ama çok sıkıldım artık. Allahım hepimize hayırlısını versin
melincim sana da geçmiş olsun Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize...
tand cnm çevreyi pek düşünme diyeceğim ama maalesef olmuyor değil mi?
Ama hangi durumda olursan ol etrafta sölenecek bişeyler vardır muhakkak.. bekarsındır ne zaman evlilik diye sorarlar evliysen ne zaman çocuk diye .çocuğun olur 2. ne zaman derlerr hiç bitmez yane cnm..
Bi de özel bir durum varsa aslında daha hassas davranılması gerekir diil mi? tersine sürekli hatırlatılır bunlar .İnsanın canı daha çok yanar diil mi?
Ama yapacak bişey yok.İnş bunları unutur ve sağlıklı sevimli bir bebeğe kavuşursun .Tıp en çok bu konularda ilerliyormuş cnm içini ferah tut sena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?