HÜLYA35.......isimli kardeşim............tamam hayat hikayen son derece üzücü.yaşadıklarını bizim hissetmemiz mümkün değil..sadece işte ah ah deriz yanlış anlama paylaşırız ama senin gibi olamayız.............onu bir sen bir de allah bilir,,,,,,,,,kaybettiğin maddi kazanç da tabi ki önemli..........hiç kimse önemsiz diyemez...hele bu çağda...........canım..........eşinin üzüntü ve daralması doğru söyleyecek olursan senin davranışlarınla mı ilgili yoksa kendi kendine mi yapıyorda senide mi daraltıyor..........eğer senin ile ilgiliyse ALLAH AŞKINA YAPMA...............yuvanı tahrip etme.zedeleme....kolay mı kuruluyor...........şimdi gözlerini kapat rica ederim bir hayal kurmanı istiyorum...........az önce bir telefon geldi anneni kaybettin.kalp krizi.gerçek gibi hisset...acının da büyüğü olduğunu bil.......insanın üzüntü yaşaması için bir saniye yeter.....istermisin biraz sonra ailenden biri trafik kazası geçericek...kaybedeceksin..........yani canım benim ÖLÜM DEN GAYRI NEYİN ÇARESİ YOK Kİ ....LÜTFEN TOPLA KENDİNİ....................özür dilerim yanlış anlama beni...........asla allah sevdiklerimizin ölüm acısını tattırmasın bizlere.......