Ne Kadar Zamanda Hamile Kaldınız?

hayırlısı olsun canım, inş hamilesindir güzel haberlerini alalım inş.
hayırlısı ccanım da bu ay bu kadar stresliyken hamile olabileceğime de pek ihtimal vermiyorum ama bilmiyorum yarın test yapsam mı?

anladığım kadarıyla 2 gün sonra 30.günün olacak. ogün git kan tahlili yaptır bence. bekleyince insan daha çok umutlanıyor en azından erkenden öğrenirsin hamileysen de değilsen de. tabi gönül hamile olmandan yana. inş hamilesindir de güzel haberlerini alırız.

Ben 5 yıldır evliyim. 10. ayın sonunda hamile kaldım. doktorların genel görüşü de yıl falan denemenin normal olduğu yönünde. Çocuk düşünmeye başladığımız dönemde rutin bir kontrol için doktora gitmiştik. bir sorun olmadığı, en azından bir yıl denememiz gerektiği söylenmişti. biz de öyle yaptık. herhangi bir tedavi uygulanmadı. Folik asidi ilk aylarda her gün düzenli olarak kullandım. daha sonra ara ara kullanmaya devam ettim. Hamile kaldığımda gittiğim doktor sorun olmadığını söyledi.

yaa kızlar bişey sorcam.. bu ay normalden daha az ve daha kısa süre adet oldum. normalde 8 gün sürer adetim ve 4 günü baya yoğun olurdu. bu kez 4 günde bitti ve yoğun değildi. test yapmayada korkuyorum negatifi görmemek için. sizce hamilelik ihtimali varmıdır? bu üzzerine görme olayları falan...

Hayırlısı olur inşallah
stres yapma canım
hamile kalamamakta en büyük etken
başka şeylerle meşgul ol
benim de derdim stres hep aklımda hamilelik bir yandan da kpss ye çalışıyorum o da stres aklıma başka şeyler getiremiyrum

benim de derdim stres hep aklımda hamilelik bir yandan da kpss ye çalışıyorum o da stres aklıma başka şeyler getiremiyrum
Evde oturunca bişeylere takmadan olmuyor zaten
en azından kpss varmış bebek düşünmem lazım
çalışıcam de hemen kalırsın
istememekte ters etki yapıyor çünkü

Evde oturunca bişeylere takmadan olmuyor zaten
en azından kpss varmış bebek düşünmem lazım
çalışıcam de hemen kalırsın
istememekte ters etki yapıyor çünkü
istemeyeyim de olur mu demek istiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…