SAol cnmm insallahhh :)hayırlısıyla inşaallah
Bende kan testi yaptm sonucu bekliyorum dua edin kızlar evliliğimin 7.ayı
hayırlısı ccanım da bu ay bu kadar stresliyken hamile olabileceğime de pek ihtimal vermiyorum ama bilmiyorum yarın test yapsam mı?hayırlısı olsun canım, inş hamilesindirgüzel haberlerini alalım inş.
yok canım daha gitmediler 28inde gidecekler 10 gün var geçen ay 20 sinde oldum adet ama 21 gün gecikmişti adetim ben 28 günde bir oluyorum 2-3 gün önceye atıyor adetim de yine gecikir mi yoksa tam vaktinde olur mu bilemiyorum ama bugün olmam lazımdı ona bakarsan yarın 19 u bilemiyorum umutlanmak da istemiyorum geçen ay çok umutlandım çünkü
İnsllhhh canmmm :)hayırlısı olsun canım, inş hamilesindirgüzel haberlerini alalım inş.
hayırlısıyla inşaallah hamile kalırsın canım bugün ben de adet olmadım yine şimdi test almaya gideceğimkızlar bgün yumurtlama günüm dua edin lütfennn
ayy inş pozitif cıkar sonucun canımm yaahayırlısıyla inşaallah hamile kalırsın canım bugün ben de adet olmadım yine şimdi test almaya gideceğim
darısı bize ben bugün test yaptım ama negatif çıktı yakında adet olurum heralde3 ay sonra
Amin inşallahdarısı bize ben bugün test yaptım ama negatif çıktı yakında adet olurum heralde
geçen ay 20 sinde adet oldum canım bu ay bu günlerde olmam lazımAmin inşallah
ne kadar var adet olmana
ben hep günüm geçince yaptım testimi
Hayırlısı olur inşallahgeçen ay 20 sinde adet oldum canım bu ay bu günlerde olmam lazım
benim de derdim stres hep aklımda hamilelik bir yandan da kpss ye çalışıyorum o da stres aklıma başka şeyler getiremiyrumHayırlısı olur inşallah
stres yapma canım
hamile kalamamakta en büyük etken
başka şeylerle meşgul ol
Evde oturunca bişeylere takmadan olmuyor zatenbenim de derdim stres hep aklımda hamilelik bir yandan da kpss ye çalışıyorum o da stres aklıma başka şeyler getiremiyrum
istemeyeyim de olur mu demek istiyorsun canımEvde oturunca bişeylere takmadan olmuyor zaten
en azından kpss varmış bebek düşünmem lazım
çalışıcam de hemen kalırsın
istememekte ters etki yapıyor çünkü
Evet istemeyince kalırsınistemeyeyim de olur mu demek istiyorsun canım
bilmiyorum canım aklımda bu kadar olmaması lazım dua et bizeEvet istemeyince kalırsın
istenmeyen gebeliklerde böyle oluyor
istedikçe olmuyor ya istemeyince de başına geliyor işte