Ne Kadar Zamanda Hamile Kaldınız?

haklısın canım ben de öyleyim komşumun çocuklarını kıskanmaya başlayacağım yakında :KK70:
bide o konu var işte... bizden sonra evlenenler patır patır hamile kaldı bizde daha tık yok :KK14: gelde kıskanma sinir olma .. yinede tabi Allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın bizede nasip etsin en kısa zamanda..

bide o konu var işte... bizden sonra evlenenler patır patır hamile kaldı bizde daha tık yok :KK14: gelde kıskanma sinir olma .. yinede tabi Allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın bizede nasip etsin en kısa zamanda..
amin canım hayırlısıyla

amin canım dua et dersler gözümde büyüyor :KK43: korkuyorum kpssyi başaramam diye
canm öncelikle gözünde büyütme yeteri kadar calıstıgında Allah karsılıgını vercek bunu unutmadan calısmaya calıs. sonucta basaranlar senden daha zeki deil ama daha calıskan olabilirler :KK66: elinden geleni yap yeterli

Bu ay 8. ay benim bebek isteme bakalım ne olacak geçen ay 21 gün geciktim ama olmadı hayırlısı bakalım...sizler ne kadar zamanda hamile kaldınız ilaç kullandınız mı tedavi oldunuz mu özel bir şey kür falan uyguladınız mı? vs
Ogluma ilk bebisime dkh ilacı biraktiktan 8 ay sonra kaldım ama korkmuş ve stres yapmistim ilac içtiğim icin olmadı diye sonra kaldım ikinciye gebeyim simdide bunada dkh ilac içerken kaldım inanilmaz bi sekilde mucize gibi hiç tahmin etmiyordum korunurken olacagini rabbimin mucizesi bence sters yapma bi sorun yoksa akisina birak o geleceği zamanı biliyordur

bugün de henüz adet olmadım ayın 20 si geçsin 21inde kan testi yaptırırım heralde

o ne için melekcim bilmiyorum onu
canm söyle sabahları her gün aynı saatte olması lazım atesini ölcüyosun belli periyotta gidio zaten yumurtlama gününden bi gün önce yaklasık 0.20 derece atesin düşüyo ertesi gün birden bi yükselme oluyo yaklasık 0.5 0.7 derece kadar yükselio o gün ilişkiye grmen gerekio ve vücut ısıs adet gününden 1 2 gün öncesine kadr yüksek gidio adet olcaksan düşüyo olmazda bebişin varsa ısın yüksek seyrne devam edio :) özetle bildgm bu. bu ay ilk defa yapıorm bnde

canm söyle sabahları her gün aynı saatte olması lazım atesini ölcüyosun belli periyotta gidio zaten yumurtlama gününden bi gün önce yaklasık 0.20 derece atesin düşüyo ertesi gün birden bi yükselme oluyo yaklasık 0.5 0.7 derece kadar yükselio o gün ilişkiye grmen gerekio ve vücut ısıs adet gününden 1 2 gün öncesine kadr yüksek gidio adet olcaksan düşüyo olmazda bebişin varsa ısın yüksek seyrne devam edio :) özetle bildgm bu. bu ay ilk defa yapıorm bnde
hımmm derece almak lazım koltuk altına koyuyorsun değil mi canım ben de denesem mi? bilemedim şuan adet olup olmayacağımı bekliyrum hamileliğe pek umudum yok ama ALLAH bilir

hımmm derece almak lazım koltuk altına koyuyorsun değil mi canım ben de denesem mi? bilemedim şuan adet olup olmayacağımı bekliyrum hamileliğe pek umudum yok ama ALLAH bilir
koltuk altı deil dil altından yapılıo uyannca sabah yapman lazm saglıklı sonuc için yataktan cıkmadan yapıorm ben cıkınca degişio cnkü ısın :) bi de smdi ölçsen bile normal ısınn ne oldgnu bilmiosn ben adetken 36.6 lardeydi ısım smdi 36.2lerde bazısı 35lere düşüo bazısı 37lere cıkıo

koltuk altı deil dil altından yapılıo uyannca sabah yapman lazm saglıklı sonuc için yataktan cıkmadan yapıorm ben cıkınca degişio cnkü ısın :) bi de smdi ölçsen bile normal ısınn ne oldgnu bilmiosn ben adetken 36.6 lardeydi ısım smdi 36.2lerde bazısı 35lere düşüo bazısı 37lere cıkıo
hımm değişikmiş bayağı sen nerden öğrendin canım bunu işe yarıyormuymuş benim işte bugün yarın adet olmam lazım ama bilmiyorum bakalım yarın kadın doğumcuya gideceğim ilaç verir mi bilmiyorum bebek istiyorum diyeceğim

canm ben de öle karıstırırken okudum bi yerlerde ama burda da acılmıs konular var onunla ilgli

canm ben de öle karıstırırken okudum bi yerlerde ama burda da acılmıs konular var onunla ilgli
sen yap bakalım canım ben de deneyebilirim belki şuan adet olacam mı olmayacam mı sıkıntısındayım sabah sabah da kaynanam beynim bipledi başıma ağrı çıktı resmen

sen yap bakalım canım ben de deneyebilirim belki şuan adet olacam mı olmayacam mı sıkıntısındayım sabah sabah da kaynanam beynim bipledi başıma ağrı çıktı resmen

daha gitmediler mi kayınvalidenler, ne zaman gidicekler canım? :110: ayın 20si regl günün mü yoksa 30.günün mü? hayırlı haberlerini alalım inş :KK39:

daha gitmediler mi kayınvalidenler, ne zaman gidicekler canım? :110: ayın 20si regl günün mü yoksa 30.günün mü? hayırlı haberlerini alalım inş :KK39:
yok canım daha gitmediler 28inde gidecekler 10 gün var geçen ay 20 sinde oldum adet ama 21 gün gecikmişti adetim ben 28 günde bir oluyorum 2-3 gün önceye atıyor adetim de yine gecikir mi yoksa tam vaktinde olur mu bilemiyorum ama bugün olmam lazımdı ona bakarsan yarın 19 u bilemiyorum umutlanmak da istemiyorum geçen ay çok umutlandım çünkü

X