Ne Kadar Zamanda Hamile Kaldınız?

Canım kilo vermek istiyormuşsun
bunu kafaya takmanı öneririm
başka bişeyler düşünmelisin ben de başladım inşallah

Canım kilo vermek istiyormuşsun
bunu kafaya takmanı öneririm
başka bişeyler düşünmelisin ben de başladım inşallah
evet kiloluyum biraz rahat bir hamilelik olur kilo verirsem diyorum hem aklımdan da hamilelik isteğim biraz gider belki

kasımdan beri korunmuyorum bölük börçük çalışmalarımız var.nisanda 6 ay olcak o zaman kadar kalmazsam.tekrar doktora gidicem.şuan hem adetliyim hem kaşıntım var.bu yüzden süreci kısaltıp daha erken gidebilirim

hayırlısı inş bu ay bizim 8. ayımız bebek isteğimizin

İstemeyince olmuyo demk çokta mantıklı değil oturup dua edinde bebegi rabbinden istedikçe rabbim ne zamn hayrlysa o zaman veriyor öyle demeyin ...

İstemeyince olmuyo demk çokta mantıklı değil oturup dua edinde bebegi rabbinden istedikçe rabbim ne zamn hayrlysa o zaman veriyor öyle demeyin ...
haklısın canım hayırlı zamanda olsun da ne bileyim çok isteyince olmuyor manasında demek istedi arkadaş hep insanın akklındayken stresde çok oluyor sen de dua edenlerden ol bize karşı bizim de hayırlısyla olur inş

bugün de adet olmadım ama dün test yaptım negatif çıktı

bu ay 9. ay olacak bebek istememizin bakalım dün temizlendim mart sevindirecek mi bizi

Merhaba arkadaşlar bende 9 aydır bebek istiyorum, birazda yaş faktöründen dolayı acele ediyorum. 4 defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Adet düzensizliğimde var. Geçen ay rahim filmim çekildi. Eşim ve bana tüm tahliller yapıldı herhangi bir sorun yok ama olmadı. Bu ay klomenden dolayı ufak bir kist oluştu onun için doğum kontrol hapı kullanıyorum adet olduğum zaman eğer kist gitmişse aşılama deneyeceğiz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bir çok insana 8-9 ay çok kısa bir süre gibi gelse de bunu yaşayanlar bilir, ilk aklına düştüğü günden itibaren evlat hasreti çekmeye başlıyorsun

ben de muayene oldum sorun çıkmadı ama eşim gitmedi tam bir sene olsun eşinizi öyle muayene edelim dendi işte stres yapmayın diyor benim de yaşım 30 ben de hayırlısıyla bir an önce olursa büyütürüm diyorum ama ALLAH hayırlısıyla verir inşaallah amin dua et çokca canım

canım bu kadar dert etme bunun stresinden istesen de olmaz kafanı rahat tut herşeyden önce en önemlisi bu benim 20 ay sonra hiç beklemezken oldu şuan 5 aylık hamileyim ve inan ne zaman kafamdan attım o zaman oldu

klomen kullandım ikinci ayımda hamile kaldım yaklaşık iki sene sürdü

klomen kullandım ikinci ayımda hamile kaldım yaklaşık iki sene sürdü
benim adet düzensizliğim yok bana doktor klomen verir mi bilmiyorum daha sonra gitmedim doktora iki ay öne 21 gün geciktim sadece yaşım 30

benim adet düzensizliğim yok bana doktor klomen verir mi bilmiyorum daha sonra gitmedim doktora iki ay öne 21 gün geciktim sadece yaşım 30
bana doktor adet düzensizliğim için vermedi ki onu yumurtlama için verdi bana öyle dedi yani yaşla alakası yok onun hem siz çok stres yapmışsınız bu etkiler herşeyi

bana doktor adet düzensizliğim için vermedi ki onu yumurtlama için verdi bana öyle dedi yani yaşla alakası yok onun hem siz çok stres yapmışsınız bu etkiler herşeyi
ders de çalışıyorum kpss atamaya uğraşıyorum onu düşününce bir yandan da bebek olsun artık dedik hepsi karıştı yani

Benim doktorum klomenle yardımcı bir tedavi uyguladı yumurtalama takibi yaptı ama bundan önce eşimden de test istedi ki bir sorun var mı yok mu görelim dedi. Ben senin yerinde olsam 1 sene dolmasını beklemezdim gider tüm tahlil ve testleri yaptırırdım. Ben 2 ay denedikten sonra tüm testleri yaptırdım çünkü bir sorun varsa da çok geç kalmadan bir an önce tedaviye başlarım diye düşündüm. Çok şükür bir problem çıkmadı kafam rahat o yönden ama bendede tabii ki stres var onunda etkisi çok büyük. Meryem suresine başladım 41 gün boyunca okumaya devam edeceğim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım tüm evlat isteyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…